Kungsträdgården ändå!

Hej igen, tredje inlägget idag igen, tyvärr så blev det ändrat igen! Jag åkte till Kungsträdgården, fick åka sen av mamma och pappa, eftersom jag och Nawel åkte dit tillsammans, underbart satt säga, när vi gick av i t-centralen så gick vi igenom alla julgrejer dom sålde, när vi gick förbi någon ost grej höll vi rättsagt på att spy, det stank så otroligt mycket! Äckligt! När vi kom till Kungsträdgården så pratade de från radiokanalerna det var Bandit, lugna favoriter, rix fm, the voice, rock klassiker, venyl(STAVNING?) Svenska favoriter, star fm och entill som jag inte kom på namnet på eller så var det alla, först ut kom EMD! ;) De sjöng sin jullåt , kommer inte ihåg namnet på, sedan Baby goodby. Efter Emd så kom Jacob & Paul haukka och sedan hakim ut hah! De gjorde någon rumpgrej, hakim och jacob drog ned byxorna och visade rumporna. Sedan jacob bara den som tyckte min rumpa var snyggast skriker nu, sedan skrek lite personer inklusive jag haha! Jag skrattade så mycket!
Sedan så sa Jacob sa de som tycker att Hakims rumpa är snyggast skriker nu!
Sedan sa Jacob vi har en vinnare Hakim! Hah det var skit kul, efter det så kom Darin ut. Efter när darin hade sjungt kom Erik Grönwall ut KÄRLEK!! <3
Efter Erik kom DEAD BY APRIL! <3 Jag och nawel skrek som galningar, sedan skrek vi på Jimmy!
Det blev en liten liten Moshpit mellan 3 killar och en tjej, de var kompisar, den första låten var What can i say, sedan sa dom, vilken vill ni höra nu? Alla skrek Losing you! Sedan sjöng de losing you! <3
Underbart, jag och Nawel hoppade och headbangade lite, sedan skrek vi halsarna av oss! i KNOW you like it!
Det känndes underbart att få se dom live för första gången, jag fick en bild på Jimmy och så, men jag orkar inte gå och hämta min digitalkamera eftersom den är i min jackficka.
Så jag laddar upp bilderna senare, måste redigera dom också, eftersom bilderna på Jimmy blev jätte mörka, eftersom när min kamera håller på att dö så kan man inte använda blixt! SUGIT!
Så jag måste fixa den ljusare och så, men det gör jag sen, orkar inte göra det nu.
Dagen ägde verkligen!  Träffade på C:An och Kim också, sedan såg jag Emelie och Moa.
c:an och kim skulle åka till Arlanda senare, eftersom idolerna är där, Nicklas, Eddie, Rabih, Camilla, Karolina, Tove och Erika. Undra om dom är där nu.. >Tack för dagen Nawel! Jag kommer inte glömma denhär dagen alltså!
Juste jag kramade Marcus också! Basisten i Dba! <3
Nawel ångrade sig att hon inte gjorde det.. Stackare.
Sedan följde vi efter dom lite haha, men sedan när dom stannade fortsatte vi att gå, för vi ville inte att dom skulle tro att vi följde efter dom som värsta "STALKERSERNA" det skulle ju bli lite konstigt om dom trodde det, men vi gick till donken och åt. Sedan så satt det några roliga fullisar där inne som bara "Godjul på er ungar" HAHA sedan börja en av fullisarna snacka om Marijuana, inte för att jag vet varför men men! Skit konstiga!
Sedan bar vi väg hemmåt!

Dagen var underbar, tack Nawel!
ILY ♥
nu kommer bilderna!


Dba
och sista bilden
dba Jimmy <3



Kommentarer
Anonym

vilken fin blogg du har! :)

Måste fan följa din blogg, du skriver verkligen med ord <3

2009-12-17 @ 20:40:51
Felicia - varför lyssna på andra, när man vet man själv har rätt? ◕‿◕

Dead by april och erik är bäst <3

2009-12-18 @ 16:30:21 | http://felicialinneaamanda.blogg.se/
Felicia - varför lyssna på andra, när man vet man själv har rätt? ◕‿◕

2009-12-18 @ 22:04:20 | http://felicialinneaamanda.blogg.se/
Felicia - varför lyssna på andra, när man vet man själv har rätt? ◕‿◕

dom är fett bra :D

2009-12-18 @ 22:04:29 | http://felicialinneaamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback