sjunger i bloggen!

Hejhej bloggen! Är hos min kompis och bloggar.
Kolla in när jag sjunger?
DOCK JAG HATAR DEN MEN ÄNDÅ..

hahah
:)


Livshistoriga

Hejhej, sorry om jag inte har bloggat på två dagar ungefär, jag tänkte skriva om min livshistoriga till den jag är idag. Det kommer bli en ganska lång text, men det är nog värt det, jag vet inte. Men vi får hoppas på det.

Det började med att jag skulle börja i 3an, i en ny skola som hete Vrc " Vårby Resuch center" De första två veckorna gick bra, tills en kille i klassen börja hålla på, jag fattade inte vad jag hade gjort, han började kalla mig för saker som var väldigt kränkande, jag kände mig självklart dum i huvudet eftersom jag fattade inte ens varför han kallade mig grejer, utan att jag ens gjort någon någonting, jag satt bara i klassrumet och gjorde det jag skulle, det var och jobba med det jag fick, sedan började en till kille hålla på, då var de två stycken som höll på med mig, jag kunde inte säga till, eftersom jag var så liten och fattade inte så mycket.
De började slå mig kalla mig för hora, tjockis och så, tillslut när jag blev ledsen sprang jag där ifrån, jag sprang hem till mamma i gråt.
Mamma undrade vad som hade hänt och jag hade sagt till vad som hade hänt, mamma pratade med min lärare, de hade sett vad dom hade gjort men gjorde ingenting, så fortsatte det i år, tillslut när dom två killarna slutade så kom det två nya, ena känner jag sen jag var liten, jag visste hur han var, men ändå så var han taskig mot mig och den andra nya ocskå. Dendära John som han hette slog mig, utan någon helst anledning, sedan så började han "Vad glor du på tjockis!"
Jag tänkte, vadfan har jag gjort dig?
Jag sa till lärarna men dom gjorde ingenting, det blev ännu mer gråt och springande hem, tillslut när det var skola igen så ville ja inte gå dit, eftersom jag visste vad som skulle hända, alltid samma sak.
jag skolkade alltid flera dagar i rad. Månader till och med, tillslut så fick jag ett eget rum, jag blev isolerad med en annan lärare på andra sidan av skolan.
Men när de brukade hämta mat med en lärare då kom dom in, dom kom in och slog mig, kastade pennor på mig, pikade pennor i mitt huvud och i ryggen, jag förstod inte vad jag hade gjort för fel, jag satt bara och gjorde det jag skulle göra, men jag kunde inte jobba eftersom dom alltid höll på och gjorde någonting.
Det höll på såhär i 4 år, jag fick gå till bup och prata, men jag vägrade att prata, jag kunde inte, jag kännde mig så svag och världelös.
[Det är därför jag inte kan så mycket idag.]
tillsist när jag var hemma, jag satt och grät i mitt rum, det var mammas 45 års dag.
jag hittade någonting vasst, och det var då jag började och skära mig, det var så jag visste att jag skulle få slut på allting.

Jag torkade tårarna och drog ned tröjan över armen så det inte syntes. Sedan plingade mina kompisar på, JaZii och min granne Ida. Jag visade dom vad jag hade gjort. Dumt av mig, de ropade på mamma och visade mamma vad jag hade gjort,
de frågade varför jag hade gjort det, det ända jag svarade var "Jag vet inte"

senare, när klockan var ungefär sju eller åtta så kom min bror in i mitt rum och frågade varför jag hade gjort det, då förklarade jag varför och bröt ut i gråt, min bror började också att gråta, han sa att jag skule lova att aldrig skära mig igen.
När jag kom tillbaka till skolan igen så började de kalla mig för EMO. Bara för att jag lyssnade på Tokio Hotel och Bullet for my valentine,
jag tänkte vad fan är emo för någonting ? Jag var inne på datorn, pea och kamrat, jag hade fått inlägg som stod kränkade saker där med, att jag var ful fet och äcklig.
Mamma ringde till rektorn varje gång jag kom hem gråtande, men det ända min rektor hade att säga var "De är bara barn"
Lärarna började göra någonting åt saken när jag började skära mig, men då var allt försent..

En dag blev jag misshandlad i skolan, jag kunde inte jobba ingenting, det ända jag gjorde var att vara tyst hemma och även i skolan, det ända jag gjorde när jag var hemma var att skära mig då och då, jag var ett oskyldigt barn som inte hade gjort någonting, jag sa ingenting, jag var den som var den blyga tjejen och fick all skit, men när jag försökte skrika lägg av blev det bara värre.

Jag har fått byta skola, men det gick inte så bra där heller i början.. Men jag lärde mig att stå ut, i flera års mobbande, och kämpande.
Genom det har jag mognat väldigt fort, och mamma har alltid funnits tillhands, jag försökte ta livet av mig flera gånger för att jag mådde så pass dåligt på grund av min skola, än idag så mår jag dåligt på grund av det, men jag visar det inte, jag döljer mitt förflutna och döljer min smärta..
Så idag har jag inset att det inte var jag som var felet, det var jag som var deras byte, det var dom det var fel på..

Jag har stått ut med så mycket, jag ville inte ge upp, även om jag bara ville, men mamma hjälpte mig hela vägen.
Så därför är jag som jag är idag, jag har inset att man inte ska mobba folk, utan stötta och ställa upp, jag ställer upp för alla, det kommer jag alltid att göra.

Angelica Svensson..


shopping

Hejhej! Idag har jag varit och shoppat, jag köpte kläder :)
och en mp4 :)

mp4an kostade 500 :-
'

xoxo

10:32

Igår var jag ute med JaZiii vi filmade lite :)
och då gjorde jag ett inlägg, så nu kommer ni få ett videoinlägg!
Det första videoinlägget! :)


Jag ser förjävligt ful ut i den! xD

Livshistoriga eller ej?

Jag har funderat över en sak, men jag vet inte ifall om jag ska skriva det på bloggen eller inte.
Tycker ni att jag ska skriva min berättelse hur jag är idag, eller tycker ni inte det ?
Komentera! (:


Annan dagjul

Annandag jul
Släkten var här. Fick 200 kr av mormor och en tunika av min bror o han tjej!
Skitfin var den! Men lite förstror så ska byta en storlek!
Nu ska jag kolla på Narnia!

XOXO.

Ute i snön or something

Hej bloggen! Var precis ute bästa bloggaren JaZiii, vi tog en cigg och pratade om lite saker.
 
Jaziii! Hon är ju liksom den bästa bloggaren! Eller vadå ? Liksom hallå?
Det är så kallt ute! Det är det jobbigaste med vintern.
Jag och Jaziii ska gå på Metal! Det kommer bli Azum! Liksom jag och Jaziii  Hallå? Kan det bli bättre eller nått ?
Nääh skulle inte tro det.
Ja vad ska man skriva mer. 

 

xoxo


Julinlägg nr 2

Nu har jag öppnat mina kuvert, jag fick 1000 kr, får  mer imorgon tror jag, för imorgon kommer massor av folk
Moster mormor Mina 2 kusiner mosters man min bror och hans tjej och Marcus och morbror. Och min bror thomas också.
Just nu sitter jag och dricker en cid"Smile" Alltså smajlis sider, 4,5a :)
det är ju trots allt jul eller hur ?
Jag undrar vad jag får imorgon om jag får mer pengar eller vad jag nu får :)
säkert 300-600 kr till, hoppas! För jag har 250kr kvar från min månadspeng ocskå, sedan ska jag spara mina pengar tills jag fyller år, för då kommer jag få pengar vad jag vet och hoppas.. Tänkte bjuda lite folk .. Eller kanske inte, har inte bestämmt mig än.
Men ska bestämma mig snart.
God jul på er! <3
ska kolla på Paranormal Activity, min bror såg den på bio, han kunde inte sova. HAHAH inte min andra bror heller (Thomas) och han e liksom 23 hallå?
Man bah ursäkta skojar du med mig eller ?
Ska ut och ta en cigg tror jag.
Hejsvejs.

God Jul!

God Jul allihopa! Nu är det jul, och jag sitter och kollar på kanal 5, pojken som har en pappa som är jultomte! I love it! Jag har tröttnat på Kalle anka! Så det blir att kolla på den! Men just nu bloggar jag ju, mwaha!
snart ska jag äte julmat! Det kommer bli super gott med all mat och allt.
Sedan blir det att öppna alla julklappar och så, sedan äta upp ALADDIN asken! mohaha! Jag ska bli den första som öppnar och äter ut aladdin asken.
Men nu ska jag kolla klart på teven och vara social! Hoppas jag får pengar så jag kan köpa en ny mobil, min samsung har Pajat helt!
Det går inte och ladda den längre, även om jag la in den på lagning i sommras.
Men nu funkar den inte!
TYPISKT!!!
nu använder jag pappas. Eller ah, lånar den tills jag köper en ny :)


Bye bye Bitches! And have a very MERRY CHRISTMAS!!
loove you all. don't forgett to coment?



20:08

Sitter vid datorn och funderar på vad jag ska göra, sjöng nyss i min karaoke med två låtar jag redan kan. Idolvinnarlåten från föra året med Kevin Borg - Whit every bit of me och Gabriellas sång av Helena sjöholm.
Låtarna är otroligt bra. De låtarna brukar jag sjunga ganska mycket.´
Jo juste, jag kollade på En sång för hemlösa innan det var så sorligt. <3


Jag har gjort en video på youtube till världens finaste flicka, Alexandra Nilsson syster..
(Nej det är inte Kissie & Jag vet att hon okcså heter Alexandra Nilsson men nej!)
Alexandra hon är världens finaste flicka, alltså jag vet inte hur jag ska förklara men! Jag blir så jävla varm inombords bara jag ser hennes bilder, bara jag chattar med henne. Hon är världens underbaraste flicka.


http://www.youtube.com/watch?v=dqzwxITcShw här är videon jag gjort.

Nu ska jag kolla på Bingolotto, eftersom Emd & Erik grönwall är med och jag älskar när han sjunger, hans röst är underbar.

Alexandra om du ser detta så vill jag bara säga det att du är den finaste flickan på jorden och du får absolut inte ge upp, även om hur svårt du än har det. Jag kommer stötta dig hela vägen och för alltid, jag är orolig för dig, jag gråter varje natt för jag är orolig för dig, detta är ingenting jag hittar på, utan detta är 1000% Sant. Jag kan göra vad som hälst för dig, jag skulle kunna offra mig för dig, jag kommer alltid att älska dig, ingen kan bli som dig, jag kommer inte kunna älska någon såhär mycket som jag älskar dig, du är den som kommer först i mitt hjärta, och jag struntar i vad folk tycker om det, du är mitt allt och jag kommer alltid att älska dig vad som än händer, vi har bråkat en ända gång, och sedan aldrig mer. Alexandra Nilsson, du är underbar, du är en ängel med vingar, men ingen kan se dina underbara vingar eftersom du är människa, men jag kan se dina gyllene vita vingar vitare än snö. Du är ingen människa utan du är en ängel sänd från åvan, jag kommer aldrig att glömma dig älskling, aldrig. Du kommer alltid att vara min änglasyster, för all framtid. Jag älskar dig Alexandra Nilsson, kom ihåg det! Och kom ihåg att jag finns alltid här för dig när du behöver prata. DU ÄR INTE VÄRDELÖS! DU ÄR ÄLSKAD AV MÅNGA! Älskar dig / ANGELiiCAHH..


Tråkigt!

Fyfan vad kallt det är! Jag fryser som fan!
jag är chocklas sugen! Jag vill ha chocklad, men jag orkar inte gå och köpa (Y) HAHAH.
Snart är det jul. Två dagar kvar. Klockan åtta ska man kolla på Anna Ankas Jul! Det verkar kul. Hon e bitchig men sig själv. Och så är hon Kalle Ankas fru! Mwaha!
Jag har tråkigt så jag kommer inte på vad jag ska skriva. Eller jo lite.

En sak vet jag som är väldigt viktig, man ska inte ta sitt liv förgivet. Man ska vara sig själv, och inte någon annan, man ska känna sig bekväm med den man är. Den alla uppskattar det är personen sig sjävl och insidan, eftersom det är insidan som är det finaste, finaste på vissa personer. Väldigt få som inte har något fint på insidan.
Jag i alla fall mig sjävl, och jag kommer alltid att vara mig själv, för jag tänker inte "leka" någon annan, som vissa andra brukar göra, som te.x många andra, men om de vill vara så, så får de väl vara så, bara de känner sig själv bekväma med det, eller har jag fel nu? Jag tycker i alla fall såhär.
Nu ska jag gå och bada! :)

XOXO


no dinner

hejhej. Jag har inte ätit någonting idag, inte för att jag vet varför, men ska nog ta och äta lite ändå. Imorgon ska jag till bup vid kvart över två! SUCK! Var med Eddz0r och Emme idag! Vi gick runt i stan och typ gjorde nada, förutom att försöka få tag på cigg i 3 timmar haha! Smarta vi är!NOT.
Jag vill ha pengar! Även om jag har 250 kr eller nått. Måste handla julklappar till päronen, jag vet precis va jag ska köpa i sånna fall. Men jag tänker inte skriva upp det här, tänk om mamma eller pappa kollar min blogg? Det skulle bli så ointressant för dom då om de visste vad jag har köpt.. När jag har köpt det satt säga. Så jag skriver det inte..
Jag vet att min blogg verkar LÅÅNG TRÅKIG. Ska försöka göra någonting åt det.

XOXO



Gratis makeup!

Hej! Bli medlem på gratismakeup.se!
Man får smink, eller ah man måste skaffa poäng! Jag har snart så mycket poäng så jag vinner 150 kr på ett presentkort!

Ssnälla bli medlem! :)
Klicka på länken bara!

Stan idag

Hejhej! Idag ska jag åka in till stan, det blir snart, jag ska bara äta lite frukost seda ska jag åka och träffa Edd Emme & Millan! :)
Hoppas det blir kul, förra gången var det inte så jätte kul om man säger så. Undrar vad vi ens kommer göra. I have no Idea!
Väh! i Lördags var de en vecka sedan jag träffade Nicklas! SAKNAR! :(
Det var underbart ändå, jag tror jag ska börja med att skriva noveller här på bloggen, är inte säker, men tycker ni det eller ? Såå Komentera då! Hehe!
Men måste dra nu innan dom får krupp hah!


Tråkiiiiiiiigt

Jag har så otroligt tråkigt, jag vill göra någonting.
Saknar Astrid! Vi hade så kul igår, idag har jag itne gjort någonting satt säga.
Bara varit uppe hela natten för jag inte kunnat sova..
Uppmuntra mig eller nått ?


En rolig dag på stan

Hello, klockan är lite väl mycket, borde igentligen borsta tänderna nu, eller kolla på teve. Men icke!
Jag ska berätta om vad jag gjorde idag! Jag vaknade först klockan åtta, sedan somnade jag om och vaknade 10:46 tror jag det var, mobilen var avstängd och jag satte på teven för att kolla på Våra bästa år! Det är så jävla spännande! Sedan när jag satte på min mobil, bombaderades mobilen med sms. Hade ungefär 10 stycken, hälften av de var Astrid! Haha, hon skrev att hon slutade tio över elva tror jag det var, och sedan massor med Hallå? Hahah. Förlåt Astrid för att du fick vänta på mig i öh fem timmar.. Sedan när våra bästa år så städade jag i reklamerna, sedan  åt jag lite frukost, sen var det bara att vänta på tills mamma kom hem från jobbet. Jag ville ha mina pengar! Sedan så åkte jag in till stan för att träffa SÖTA ASTRID! <3
Vi gick runt i affärer vid kungsträdgården, som H&M, Carlings, Bikbok, Gina tricot, Kapphal och flera. Sedan så gick vi in på sergel, kollade vilka filmer som gick, vi bestämmde oss för att kolla på bio.
Vi valde för att kolla på New moon. Vi har redan sett den två gånger nu! Men vi ville ändå se den.
Mitten i filmen när Jacob drog av sig t-shirten när Bella ramlar av Mc:n Sen e ju Tyler Posey som spear Jacob Black så F*****g het! Jag och Astrid typ drägglade pölar när han tog av tröjan
Efter filmen så gick vi till denhära donuts grejen och köpte ett varsitt äpple ett sånt där som e dränkt i röd glasyr fast Astrid tog med choklad och nötter! Njummy! Gott, jag har faktist inte ätit upp min, jag har den i köket i påsen haha! Dagen har varit underbar, jag och Astrid pratade mycket och så! 
det är tredje gången jag träffar Astrid!
Det jag skriver låter säkert tråkigt, men det var inte tråkigt alls! Men jag glömde en sak vi inte gjorde! KÖPTE KAFFE!! Bara för det vill ja ha kaffe! Hah!.
Bara för jag var med Astrid idag ska hon få två bilder som jag tänker lägga upp som hon kommer tycka e skit heta! Mohah!

Bild nummer ett!
Eddie Razaz
..


Bild nummer 2
tyler Posey



Dreggel varning för Posey VAH! <3


Pussar Angeliicahh


Kungsträdgården ändå!

Hej igen, tredje inlägget idag igen, tyvärr så blev det ändrat igen! Jag åkte till Kungsträdgården, fick åka sen av mamma och pappa, eftersom jag och Nawel åkte dit tillsammans, underbart satt säga, när vi gick av i t-centralen så gick vi igenom alla julgrejer dom sålde, när vi gick förbi någon ost grej höll vi rättsagt på att spy, det stank så otroligt mycket! Äckligt! När vi kom till Kungsträdgården så pratade de från radiokanalerna det var Bandit, lugna favoriter, rix fm, the voice, rock klassiker, venyl(STAVNING?) Svenska favoriter, star fm och entill som jag inte kom på namnet på eller så var det alla, först ut kom EMD! ;) De sjöng sin jullåt , kommer inte ihåg namnet på, sedan Baby goodby. Efter Emd så kom Jacob & Paul haukka och sedan hakim ut hah! De gjorde någon rumpgrej, hakim och jacob drog ned byxorna och visade rumporna. Sedan jacob bara den som tyckte min rumpa var snyggast skriker nu, sedan skrek lite personer inklusive jag haha! Jag skrattade så mycket!
Sedan så sa Jacob sa de som tycker att Hakims rumpa är snyggast skriker nu!
Sedan sa Jacob vi har en vinnare Hakim! Hah det var skit kul, efter det så kom Darin ut. Efter när darin hade sjungt kom Erik Grönwall ut KÄRLEK!! <3
Efter Erik kom DEAD BY APRIL! <3 Jag och nawel skrek som galningar, sedan skrek vi på Jimmy!
Det blev en liten liten Moshpit mellan 3 killar och en tjej, de var kompisar, den första låten var What can i say, sedan sa dom, vilken vill ni höra nu? Alla skrek Losing you! Sedan sjöng de losing you! <3
Underbart, jag och Nawel hoppade och headbangade lite, sedan skrek vi halsarna av oss! i KNOW you like it!
Det känndes underbart att få se dom live för första gången, jag fick en bild på Jimmy och så, men jag orkar inte gå och hämta min digitalkamera eftersom den är i min jackficka.
Så jag laddar upp bilderna senare, måste redigera dom också, eftersom bilderna på Jimmy blev jätte mörka, eftersom när min kamera håller på att dö så kan man inte använda blixt! SUGIT!
Så jag måste fixa den ljusare och så, men det gör jag sen, orkar inte göra det nu.
Dagen ägde verkligen!  Träffade på C:An och Kim också, sedan såg jag Emelie och Moa.
c:an och kim skulle åka till Arlanda senare, eftersom idolerna är där, Nicklas, Eddie, Rabih, Camilla, Karolina, Tove och Erika. Undra om dom är där nu.. >Tack för dagen Nawel! Jag kommer inte glömma denhär dagen alltså!
Juste jag kramade Marcus också! Basisten i Dba! <3
Nawel ångrade sig att hon inte gjorde det.. Stackare.
Sedan följde vi efter dom lite haha, men sedan när dom stannade fortsatte vi att gå, för vi ville inte att dom skulle tro att vi följde efter dom som värsta "STALKERSERNA" det skulle ju bli lite konstigt om dom trodde det, men vi gick till donken och åt. Sedan så satt det några roliga fullisar där inne som bara "Godjul på er ungar" HAHA sedan börja en av fullisarna snacka om Marijuana, inte för att jag vet varför men men! Skit konstiga!
Sedan bar vi väg hemmåt!

Dagen var underbar, tack Nawel!
ILY ♥
nu kommer bilderna!


Dba
och sista bilden
dba Jimmy <3



Nehheej..

Hejhej igen! Det blir ingen kungsträdgården idag, tyvärr, efterosm röda linjen är avstängd typ, bara för det snöar så jävla mycket, visst är det kul med snö, men inte såhär mycket! Det är för mycket. Ja som vill se Dead by april live! Jag vill ju också se Erik.. Men tyvärr så blir det inte det, kommer säkert inte kunna komma hem då heller.
 Men men.
Nu tänker jag städa lite i mitt rum, så det blir bra tills imorn, ska träffa Astrid imron <3

XOXO


inlägg igen!

Tjennare igen!  Imorgon är det skolavslutning. Så då är det bara att åka in till kunsträdgården ungefär vid 2 och allt börjar vid fem. Vill vara där i tid!  Det är radio hjälpen, och vill ni veta vilka som kommer dit ?
Dead by april, Erik Grönwall, Emd Darin och någon mer tror jag. 3 Första är KÄÄRLEKKH!
då blir det bilder förhelvette! =)
Både med min och mamma o pappas digitalkamera! :)
Det kommer bli askul! Äntligen får ja se Dead by april live! ♥♥♥♥




Saii haii

Idag har jag varit i skolan och ja haft typ ingen lektion alls eller vad man ska säga?
Det känndes inte som det i alla fall.
Det var julbort idag i skolan.
Efter skolan smsade jag Endre :P
vi var med varandra idag tills nu, eftersom han skulle göra läxa och grejer.
Hans katt Brüno är über söt!
vi hade det trevligt faktist ;D
vi tog bilder tillsammans och så..
Heeisvejs, mamma dampar



Trött!

Hejhej! Klockan är 06:39 vet inte ens varför jag är vaken, jag börjar ju 10:10 idag, men vad ska jag göra? Jag orkar inte gå och lägga mig, igår träffade jag JaZiii och Simona, lämnade hennes addidas kofta som hon lånade av min granne, juste Jaziii, om du ser detta så hoppas jag att det går bra idag! Lycka till.
JaZiii ska nämligen ha en skolkonsert idag och på fredag, jag vill så gärna se den, men tyvärr så är biljetterna slutsålda! Vilken otur.




Dagens Musik

1: Erik grönwall - Higher




2: Rone pope. A drop in the ocsean



3: Tokio Hotel - Down on you
 


4: Tokio Hotel - Attention



Halloj och Lov snart

Hejhej! Idag ha jag varit i skolan som vanligt, två dagar kvar tills jag har lov då :)imorgon börjar jag 10:10 och slutar 12:10 :)
Idag har jag varit i skolan det första jag gjorde var att var i uppehållsrummet och pratade med Nathalie, vi skulle kolla på film, halv tio så vi satt där inne och prata tills vi börja, filmen vi skulle se var Valkyria. Den handlar om att döda Hitler.. Om jag skulle betygsätta den skulle den inte få några poäng alls, jag gillade inte filmen för fem öre. Hellre skulle jag se på Pippi! Haha! Efter filmen så åt jag Lunch sedan hade jag julpyssel sedan slutade jag :)
påväg hem så kastade jag mig i snön och gjorde en snöängel och kastade en snöboll på vårat vardagsrumms fönster och mamma öppnade ballkongen, men jag tänkte gå runt men hon sa att jag kunde gå in där istället.
Det är skönt att det är snö nu tycker jag, eller kul och kul, det är det väl inte, jag tycker det är vra att det är snö till jul och nyår och sen att det lyser upp mer så det inte är lika mörkt..


 Jag kan inte fatta detta alls, jag är så otroligt glad att jag träffade Nicklas Hocker i lördags!
Juste! Nej jag har INTE GLÖMT PALMARNA!  Så oroa er inte, har inte lyssna på Johan på en vecka kanske, men ska droga lite Nicklas och Johan palm musik just nu. Sedan lite Tokio Hotel & Bmth! :)
Jaha dagarna måste gå fort, jag vill ha lov nu, jag vill göra så mycket som jag kan och hinner på lovet och inte sitta hemma och hänga eller dö. Hah! Så vem vill träffa mig på lovet ?


God morgon

God morgon klockan är 06:37 och jag är nyvaken! Jätte kul, håret sprättar åt allt och alla håll!
Haha! Det har snöat jätte mycket i natt och jag tänker vara så barnslig att jag skaa gå ut och leka i snön innan jag drar till skolan! Hah nej då, jag ska bara göra en snöängel <3

Få Black veil brides till Sverige!


Demand Black Veil Brides in Stockholm!
Black Veil Brides in Stockholm - Learn more about this Eventful Demand




View all Stockholm events on Eventful'






Kolla in!

Hejhej! Kolla gärna in min kompis JaZiii's blogg :)
http://YouLikeMeTo.blogg.se
Den är bäst :)



Good morgning.

God morgon! Idag är det skola igen! Vill igentligen inte gå till skolan, men måste ändå, just nu så snöar det ute! Äntligen ska man väl ta och säga, jag har längtat efter en vit jul, det är inte kul med jul utan snö! Eller vad tycker ni? Jo juste, igår så var det lucia i kyrkan, vad de flesta vet så går ju jag i kören, de har jag gjort snart i sex år! Det har verkligen hjälpt mig med min röst, först vid fyra så övade vi till klockan fem, mamma och pappa var där och kollade när vi övade och sedan när de var lucia tåg, men dit kommer jag snart.
Så när vi väl hade övat så fick vi beställa en pizza var, det var visst barnpizzor, jag valde en Azteka. Den med Jalapenos, ost och skinka tror jag det är i den. Ganska starkt men ändå, behövde det för att jag skulle kunna sjunga och inte bli hes. Efter vi hade fått våra pizzor och åt upp så gick vi och satte på oss våra lucia kläder, jag satte min åt fel hål! Det händer varje år! Haha, verkligen ett EPIC FAIL! Men men så går det, sedan ställde vi oss utanför kyrkodörren, och jag såg att det var helt bäckmörkt inne i kyrkan, vi hade levande ljus så vi gick in när Peter började spela "Natten går tunga fjält" vi gick sakta in och sjög sammtidigt, senare så kom för fred och frihet, den låten jag skulle sjunga solo på, det gick sådär. Skulle sjungt " För fred och frihet tänd ett låt lågan brinna klar" Men jag sjöng andra versen "För fred och frihet sjung högt och du får svar"
men men de ordnade sig, sedan det andra solot jag sjög" Du är du och jag är jag, men du och jag är vi, ensman blir jag allt för svag förmår ej vända natt till dag, tillsammans kan vi göra jorden ljus och fri"
Det gick jätte bra! Men problemet var att jag var jävligt nervös, men det behövde jag igentligen inte vara, men problemet var att jag tänkte så konstig tanke som Tänk om Nicklas Hocker är här och ser mig när jag sjunger. Det var det som fick mig att bli jätte nervös, jag kännde mig svimfärdig, men som tur var att jag inte svimmade.

Åh nej! Jag har Omprov på Grekland & Italien, gissa om jag har pluggat ? Svar; Nej. Jag har liksom inte hunnit haha! I fredags så var jag ju på idol finalen, i lördags var jag i heron city och såg alla nio idolerna, och igår hade jag lucia i kyrkan. I am a bissy womman now! Haha nej då,


Nu måste jag dra till skolan hinner inte mer , Hejdåå!
myspace.com/herbrightskies

/Angelica

Saknad.

Jag trodde inte att jag skulle sakna gårdagen såhär mycket som jag gör just nu, jag tänker bara på när jag såg Nicklas med solbrillorna och hans rosa t-shirt. Det var då jag såg honom och började och skrika, världens bästa ögonblick. När jag ropade på Nicklas at han skulle komma och ja frågade om en kram kände jag mig så underbar jag bara kunde bli. Jag älskade Nicklas kram. Den var så underbar! Det går inte att sluta kolla på mina bilder som jag tog på Nicklas.
Nicklas Hocker är snyggare än socker!
Saknaden är så otroligt stor, jag vill träffa Nicklas igen!


Två underbara dagar! ♥

Hejhej! Jag har haft det underbart både fredag och idag!
jag bloggade ju igår innan jag drog iväg! Platsen jag hade i globen var B24. Det var ashögt upp, och jag som är höjdrädd också, men de gick ändå! Gud jag är så otroligt glad! Jag kan inte sluta tänka på båda dagarna. Erik vann vilket som är självklart! När det var reklam imellan så sjöng Eddie först, sedan Mariette. efter de två första reklamerna.. Jag hade så grymt kul, jag skrek så otroligt mycket att jag knappt kunde prata, kunde kunde jag väl, men jag var jävligt hes.
Ni ska få en bild på höjden om jag har lagt in dom bilderna.Först får ni en video på Vinnarlåten som Erik sjunger



Låten är otroligt bra! Det är den bästa låten i all Idol historiga!
Jag älskar låten Higher.
Juste idag så smsa Astrid mig som tur var!
Först så smsade jag och sa att jag ville ha Erik band, då menade jag från igår, jag ville att det skulle finnas men det fanns inte. Sedan skrev hon är du där eller ? Då undrade jag vad hon menade, sedan skrev hon "Idolerna ska till heron city"
Då blev det liv på mig, jag åt upp min frukost och plockade upp lite på golvet och stack ut till busshållsplatsen, bussen kom efter ca 10 minuter. När jag väl var där så var det inte så mycket folk. Jag såg Kim där och hälsade på henne och en till tjej, jag kommer inte ihåg vad hon heter men men.
Sedan kom Astrid och C:an!
Vi hälsade på varandra, sedan gick vi och fikade inne på Amazonas i Heron City dåra, jag fick låna pengar av Astrid eftersom jag inte hade några, otroligt snällt! Tack Astrid <3
Juste, nu ska jag lägga upp en bild på dom två söta brudarna! :)
Astrid och Alexandra <3
De är otroligt snälla!
Saknar er tjejer redan. Sedan började allt vid fyra tiden. Först ut kom Catarina eller vad hon heter .. Sedan efter Catarina kom Camilla, ni kan få en bild på de med, ska bara hitta någon bra, bilderna blev inte så jätte bra.. Alla idoler var där förutom Erik och Calle, resten var där alla nio.!
'
Carolina (eller vad hon nu heter)
Gud jag dör av dagen så otroligt underbar, sedan så såg jag Emelie och hennes kompis Hanna tror jag hon hette.
:)

här e en suddig bild på Camilla, efter Camilla kom  Erika. och Efter erika kom NICKLAS HOCKER THE ROCKER.
Gud jag blev så otroligt glad när jag såg honom, det är som en dröm som aldrig blir sann, men den har blivigt sann. Eftersom jag såg honom stå där på scen och sjöng. Jag vill bara tillbaka. Nicklas hocker är den underbaraste jag sett.. Han är superduper SNYGG!
Juste, ni ska få en bild på Nicklas också. Han tog av sig sin sko på scen, inte för att jag vet varför men men. Så om ni ser en bild med sko och en utan så är de när Nicklas tog av sig den och kastade den bakom sig.
Det var endast skivsignering! Skit tråkigt, för jag hade ingen cd, och jag ville berätta till Nicklas hur mycket jag älskar hans röst och allt.
Efter när Nicklas sjöng så kom Eddie & Rabih de sjöng You are not alone och man in the mirror. Jag sjöng självklart med. Folk glodde, men just då brydde jag mig inte.
Astrid och Alexandra tyckte jag sjungde bra, det var då vi kom in på att prata om att söka till idol. Alexandra tänker söka in 2010 och jag 2011 eftersom Alexandra är ett år äldre än mig.
Undrar hur det går. Det går för oss då om vi går vidare eller så.
Till ett annat ämne nu.
Efter när Eddie och Rabih sjöng kom Reza och sjöng.
de hade ordning på vilka som åkte ut först började som Catarina & Camilla.
och så vidare.
När skivsigneringen var slut så ropade jag på Nicklas att han skulle komma.
Då frågade jag om jag kunde få en kram av honom och det fick jag! Den kramen kan ingen slå, jag saknar det även om det var ungefär för fyra timmar sedan.
och Grattis till Erik som vann idol 2009.
Två till oförglömliga dagar!
När jag kom hem så började jag att gråta av lycka för att jag hade träffat Nicklas.
Det låter töntigt jagvet! Men det var underbart.
Jag bara älskar den här dagen verkligen.
Nu kommer bilderna på Nicklas och alla andra! :)

Kolla på snyggingen! ETT ÖGONBLICK MAN INTE KAN SLUTA KOLLA PÅ!

Här är ett par snyggingar till. Men inte lika snygga som Nicklas!
Rabih & Eddie :)

Här är Erika :)

Här är Reza. hon gick runt och kramade folk i publiken :)
♥ Reza är otroligt duktig på att sjunga!

Här är en bild på Underbar MARIETTE också, Mariette är så otroligt duktig!
<3 Kärlek till henne också.

Sist ut var Tove! Eftersom hon kom ju på tredje plats!

Erik & Calle var tyvärr inte där.

NICKLAS ♥ camilla Erika Catarina & Tove :P

Och en sista sak jag hatar Facebooks uppladnings grej. Datorn hakkar upp sig när jag ska ladda upp bilder :(


Pussar Angeliicah!


Snart bär jag av till Globen!

Hejhej! Äntligen fredag och snart är det dax för mig att åka, måste åka härifrån ungefär 16:40.
Jag längtar redan!
Jaha idag har det snöat lite, varför kan det inte finnas snö ute? Jag lägntar efter snön. Det fyller upp ljuset, snön gör ju så det blir ljusare ute och så.

Ja vad ska man skriva om idag ?
Jag har varit i skolan som vanligt, dagen började med ett geografi prov! Skit kul va ? Jag som plugga framför teven när det var Shanghai kid eller vad den nu hette på teve 6..

Smart att plugga till det programet ?
det var Italien och Grekland.
Hm vill ni veta hur de gick ? Inte så bra om man säger så, För godkänt måste man ha 29 poäng, vet ni hur många poäng jag hade ? 13! Hah! Lite väl ointresserad av Geografi ändå. Jag tycker det är bäst att håller reda på Sverige för det är ju det viktigaste landet för mig, jag bor ju i Sverige right?

Nu ska jag kolla på Simpsons lite innan jag måste dra, det är nämligen nya avsnitt! :)

Juste glöm inte att checka in Herbright skeis

myspace.com/herbrightskies
Det är bara att klicka på bilden så kommer ni till deras myspace sida! Lyssna på deras låtar, dom är otroligt bra!


Ha det bra!
 
Angelica Svensson


Musik och lite annat.

Idag har jag haft skit ont i huvudet, jag orkade knappt gå till skolan, men jag gick dit i alla fall, när jag kom hem la jag mig i sängen och sov, min huvudvärk försvann, men imorse så tog jag tre stycken huvudvärkstabletter, men det hjälpte inte alls som jag trodde det skulle göra, just nu sitter jag och drogar Herbrigthskeis och Bring me the horizon. Jag saknar konserten. <3 Här får ni en länk/bild på Herbrightskeis <3
myspace.com/herbrightskies 
http://www.myspace.com/herbrightskies

ni kan lyssna på de på myspace! ♥
Ni kommer inte att ångra er Pussar Angelica!

9 December

Hej, i måndags hade jag namnsdag det var Angelika, tyvärr så har jag inte hunnit och blogga så mycket, har haft mycket i skolan och så. I svenskan på skolan gör jag en novell som heter "Det som inte fick hända" Den handlar om min familj rättsäga. Den är på hittad, det börjar med att min mamma får en hjärnblödning och så, ochjag och min bror ligger hemma och sover men ingen väckte oss, och sedan ringde min bror osv. Om det är någon som vill läsa så finns den på dikta.se.. Men jag har inte skrivigt in kapitel två än det ska jag göra snart antar jag!
Men det får blir snart hoppas vi. Det är bara två dagar kvar tills Idolfinalen! Jag lägntar, jag måste göra en skylt också men jag är dålig på att rita. Men men jag hoppas det ska gå bra.

Sitter i skolan just nu, men jag har redan slutat slutade 13:10 men jag vill sitta på datorn, får inte det hemma >:
Så nu sitter jag liksom här hah!
Men vi ses snart igen.


Puss

◊Angeliicahh!

5 December

Femte december idag, och det är sex dagar kvar till Idolfinalen, självklart kommer jag att vara där.
Tack vare min trevliga kontaktperson Stina! Jag är så glad att jag ska få se dom i globen, jag har tyvärr inte varit i globen tidigare, men det kommer bli den första den 11 december. Sedan blir det ju Tokio Hotel. Längtar som fan självklart!
Jag saknar bröderna Palm!! Det var jätte länge sedan jag träffade/såg de. Tre månader sedan är det imorgon..
Jag fick inte åka till Norrköping av mamma och pappa. >:
Jag som skulle träffa Sofie och massor av andra vänner där. Som Eijla, Sara, Julia, Lina, Linnea, Sanna och fler..
Sjukt sur över det..


Önskelista

1: Akustisk gitarr

2: Keybord

3: Pengar

4: kläder.

 


Jag har otroligt tråkigt, men jag vet inte vad jag ska göra, spela gutar hero tror jag att jag ska göra..
Juste brorson är här, världens gulligaste unge! Jag älskar den ungen, han blir så stor snabbt, sist ja såg honom var två veckor sedan, han har vuxigt sen sist jag såg honom, sedan pratar han.. (han kan inte prata, ni vet bebis babbel när de är 7½-8 månader gamla..)
Erik Grönwall vinner idol! :)
Innan jag slutar med att skriva så får ni en bild på mig jag tog idag. En på Marcus oh en ego bild på mig :)

MARCUS SVENSSON <3Visst är han söt!? <3



αηgєℓιι¢αнн


©αηgєℓιι¢αнн  Svensson


Jag är kulmpig

Haha, ja är verkligen kumpig!
jag skulle glida på golvet och jag snubblade och ramlade haha! Så kul var de inte för jag har typ fått en spricka i knät, kan knappt gå, gå kan jag väl men det gör skit ont. Det tog en timme för mig att komma hem, annars tar de 20 minuter, i trappan fick jagn gå som småbarn gör ett steg med båda fötterna på trappsteget och det är 117 trappsteg. Fan vad det gör ont, varför måste jag alltid ha otur ? :O
Hahh kanske förjag gav Johan mitt turhalsband på grönan när jag träffade Sannasöt för första gången (:
i sommras.

Jag saknar massor.

Eijla, Linnea, Lina, Sara, Julia, Alexandra, C:An, Astrid, Amanda, Catherine Sanna, Marri
och så vidare. Sööthög allihoppa också!

:)

Love yah..

©Angelica Svensson