Idolhotellet!

Hej Bloggen & Alla läsare, förlt om jag inte har bloggat på fem dagar ungefär, men jag har inte gjort någonting bara vart ute och så. Men nu till de jag skulle till.
Mobilklockan ringer vid halv tio, jag går upp och klär på mig, sätter mig framför datorn eftersom jag älskar att sitta vid datorn på morgorna när päronen jobbar! Sedan fårjag ett sms av Linnea att jag ska komma till Idolhotellet, jag sminkar mig lite snabbt och hämtar remsan. Sedan åker jag till Skanstull och ser Linnea och dom där inne, lite folk var det ju inte !?
Söta folket som var där heter ju Linnea, Sanna, Amanda, Julia,Sara, Lina, Saga & ukka ;D
Senare så ser jag Linnea franzén & Angelica :)
Efter några minuter ungefär 10 minuter så säger  Linnea att Mariette sitter där nere, jag ville gå dit men väntade tills hon kom istället. Så när hon kom så sprang alla ut först viste jag inte varför, sedan fattar jagatt det var Eddie, Erik, och Rabih som kom.  Jag ficksjälvklart Mriettes autograf & en bild me henne.
Så här såg det ut när jag fick autograf  bild=D

Här skriver mariette sin autograf till mig :)

Här e Mariette och jag, jag ser helt ful & Miffad ut på bilder som vanligt!
Sedan när eddie och alla andr kom och fansen med så fastnade de i den där snurr grejen xD

Så ser det ut när de fastnar där inne haha! :)
Alltså jag vet inte hur jag ska förkara dagen, men den har varit helt underbar med tjejerna <3
Jag glömmer inte en sån här dag, det går inte <3

Jag orkar tyvärr inte skriva mer >:
TACK FÖR DAGEN TJEJER<3 :*



//→αηgєℓιι¢αнн←

Ett sent blogginlägg kanskse ?

Hej Alla läsare! Tänkte skriva lite, just nu är jag extremt irriterad på att Nicklas åkte ut, han fick inte åka ut ju, jag gillar honom så jäkla mycket, han var ju som nya Johan eller nått!...
Jag sitter hemma hos Mikka och ska sova här, har inte varit i skolan idag heller, vet inte varför orkade inte gå upp för jag var så jäkla trött, sen hade jag geografi prov idag på 46 länder eller nått. Europa länderna eller vad det nu är, och hur ska jag kunna komma ihåg alla dom ? Jag tränade typ 2 timmar igår och förrigår, men sedan när pappa fågade mig frågor så svarade jag men det gick inte så bra om man säger så. Jag har ingen aning om var Mikkan gör just nu, jag tror hon är där nere och äter eller nått annat trevligt medans jag sitter i hennes rum och lyssnar på musik. Jag har fått en ny favorit, mobba mig inte för det nu bara xD.. Men de är Patrik Isaksson, mina favortilåtar är - Du får  göra som du vill
och Hos dig är jag underbar.. Jag sitter och drogar låtarna just nu, haha. Har ingentning bättre för mig heller, men men.
Eller jo svara på alla mina Kamrat meddelanden i inkorgen haha, när jag loggade in hade jag visst 56 stycken, aldrig fått så många ? Shit.. Men men så går det om man skriver på Profilen "skriv innan du går" haha.. Men de är kul att läsa vad folk har skrivigt och så, men om det är te.x perversa grejer och så, så ignornerar jag det...
Till ett annat ämne nu eller nått, det är lov nu, och snart kommer bilddagboken säkert komma upp med Halooween grejerna igen, ni vet om man smsar nått så kommer det ett spöke på vissa bilder och ett spöke som vissningsbild, det var irriterande.. Men jag smsade och gjorde på mig själv för att se hur det blev för ingen ville göra på mig >:
Hahah, okej idag skulle jag inte bry mig eller nått om de hah.. Längtar tills Onsdag och tills senare idag, det är ju lördag idag för klockan är 00:40 och när jag e klar är klockan nog ett eller nått inte vet jag.. Juste, varför jag längtar tills sednare idag det är för att brow Pierre kommer med  Therese och Marcus, ni vet min SÖTA brorson. Oh jag längtar tills på onsdag eftersom då kommer världen bästa flicka Alexandra kommer hit till stockholm! Gud vad jag längtar, äntligen får jag träffa henne, jag har längtat som en galning..
Sen så längtar jag tills 4 mars 2010 eftersom då är de ju Toki Hotel konserten, men jag måste lyda mamma annars kommer jag inte få gå på den >: jag måste städa, sköta skolan, komma hem i tid när jag ska äta och eftermaten om jag går ut komma hem den tiden som säger då, och gå bort från datorn när mamma säger till.
Men jag e så Lame när det gäller städa mitt rum, jag hatar att städa, men måste men vill inte om man säger så och orkar inte jag e lat xD.. Men aja ja måste ha snyggt i  mitt rum, det är inte så stökigt i mitt rum mamma vill bara att jag ska ploka undan i min korgstol som ja har kläder i, men ja har fullt med kläder i mina byror.. :S Får väl rensa i gen  rensade sist 2 påsar med kläder.. Aja borde nog vara lite Social med Mikka nu, föresten så HAPPY HALOWEEN WITCHES BITCHES! :D
8:
Kolla in Mina kompisars gemensamma blogg
  
www.bffworld.blogg.se
>www.bffworld.blogg.se

//→αηgєℓιι¢αнн←
 

En glad angiie

Tja, jag är otroligt glad, fick presis reda på av mamma att Tokio Hotel kommer till Sverige 2010 4 mars!
Gud  va glad jag blev! Jag lägntar <3
Det står på texteve också ;D
ÅH <3


16 Oktober va bäst!

Sitter i skolan på Lunchrast, tänkte skrva lite om i Fredags har inte hunnit göra det än, som sagt jag vaknade på morgonen gick upp som vanligt åt lite frukost och drog till skolan, efter jag hade slutat så åkte jag till media markt och köpte en digitalkamera eftersom jag ville ha en egen kamera som jag kan fota på konserten. Sedan när jag kom hem så kom jag på att jag hade glömt minne till min kamera, så jag och pappa åkte tillbaka och köpte ett minne till min digitalkamera, sedan fungerade den som vanligt ;D
Sedan ringde jag Emelie och hon sa att jag skulle komma hem till henne och jag gick dit, och sa hejdå till mamma och pappa.
Sedan när jag kom dit hälsade jag på två personer ja inte visste vilka de var, dom hetter Peter & Emelie :p
Söta personer också, dom skulle också följa med till bmth, kul ju!
Sedan åkte jag Emelie L och Emelie S och Peter till Liljeholmen sedan träffade vi fullisen Magnus! Haha han var ju rolig!! Haha folk glodde på oss när vi pratade med oss, men skit samma han var i alla fall trevlig så det är lungt, snäll e han också.
Sedan köpte jag mat från donken och Emelie L sa att jag skulle skynda mig men jag vilel bara hämta ett sugrör, så dom var i tvärbanan nä jag kom ut från donken..Hah Fail!
Sedan lade jag ned min mat i min väska och åkte till dit jag skulle av, tyvärr så kommer jag inte ihåg vad stationen hette, men gick av där i alla fall och sedan gick jag till klubben/fryshuset, det var så jävla mycker folk, ungefär 650 personer eller nått. De tog ganska lång tid för att komma in dt var jätte lång kö där ute de tog 20-25 minuter för mig att komma in, Emelie L undrade hur jag kom in så fort eller nåt, då svarade jag att jag bara ställde mig någonstan i ledet (Inte längst bak) så jag kom in snabbare än dom. Juste Emelie & Emelie & Peter skulle också träffa Teo, hehe.
Aja sen när jag kom in så blev de varmt och skönt. Jag längtade tills dom öppnade dörrarna där inne sedan när dom öppnade blev jag jätte glad (:
de tog inte lång stund innan Herbrightskeis började spela :D
Sedan var de Adepts tur som förband dåra, då gick jag och Emelie S ut och tog luft :P
Sedan så står Petter & Jolle därute i Herbrightskeis där, jag blev först lite blyg och ba ska jag fråga eller itne ? sedan när Petter hade gått in frågade jag Jolle om jag kunde få ta bild med dom, då sa Jolle javisst ska jag hämta Petter ?
Då svarade jag självklart ja :D
Sedan så tog Emelie bild på mig och Jolle & Petter <3
de blev 2 bilder..
Sedan fotade jag Emelie med dom också..
Sedan så hade jag missat hela Adept, aja de var värt de xD
sedan så kom vi in och då såg man hur Oli kommer ut och jag fick lite damp och bara Oli! <3'
Sedan börjar alla och skrika ochh hojja :D
Sedan börjar dom spela första låten är ju då Chelse smile ;D
Jag börja ju sjungskrika på den som alla andra gjorde.
Ja och sedan börja jag hoppa och allt, fyfan vad bra det var.
Jag vill tillbaka! Jag saknar det så otroligt mycket, världens bästa K-O-N-S-E-R-T- E-V-E-R- M-E-D- O-L-I-V-E-R S-Y-K-E-S <3!
Angelica is happy ;D
And i love Oliver<3 (A)
Okay everyone do it ;D
sedan när jag var på väg hem  så kollar jag igenom nästan alla bilder, sedan råkar jag trycka på FROMAT och sedan Yes seda försvann alla bilder och jag fick damp att jag nästan började gråta!
ALLA MINA BILDER PÅ OLIVER OCH JOLLE&PETTER GAAAAAAH!
WÄH >:
ANGELICA SVENSSON ÄR KLUMPIG!
JAG HATAR MIN KAMERA!
JAG VILLE INTE ATT DOM SKULLE FÖRSVINNA JAG TRODDE DE VAR FORMAT PÅ BILDERNA! INTE FORMATERA OM! GAAAAAAAAAAAAAAAH!!
>:

ursäkta avbrottet där xD Hahh men de var väl allt ?
Eller NEJ AHLEMmin kompis RÖRDE OLIVER PÅ MAGEN OCH HANS TRÖJA GAH OMG JAG VILL OCKSÅ!
<33<3<3<3<3<3 JAG VILL TILLBAKA <3


//ANGELIICAHH


Skola.. & Man ska aldrig ta någonting förgivet.

Idag har jag varit i skolan som vanligt och vi skulle åka och rida på islands hästar idag, när vi satt i bilden på väg dit så somnade jag en liten stund, det var underbart att sova en liten stund, speciellt min dröm. Men jag orkar inte skriva och förklara om det.
När vi väl var framme så hjälpte hon so har hand om hästarna mig upp på Saifur, han är verklign världens finaste häst verkligen han är så otroligt söt och go, även om det inte är min häst så är han otroligt snäll och otroligt fin.
Jag älskar den hästen jag har haft honom varje gång vi varit på Bögsgård och ridigt..
Stället heter så för er som undrar "Vadå Bögsgård"
Jag har en bild på Saifur i mobilen, men jag laddar min mobil just nu så jag orkar inte gå och hämta den, hämtar den när jag väl har skrivigt lite..
Det kommer nog bli långt inlägg idag tror jag, inte helt säker men men.
Anyway, vi red ut i skogen, och sedan började vi trava det var jätte kul, förutom att min mössa åkte ned när jag travade så jag såg ingenting så jag blev lite rädd att jag skulle ramla av, men jag drog bara upp mössan så mycket det gick, men den åkta bara ned hela tiden. Det var jätte kalt idag också. Jag frös även om jag hade två stycken t-shirts på mig en kofta och vinter jacka och sedan tights och jeans, men jag fös ändå plus mössa och vantar.
Jag hörde visst att det hade snöat lite här och var, usch snön kommer tidigt i år, det verkar som om vintern kommer bli lång och väldigt kall.. Nu till islands hästarna igen, vi red ju ut i skogen. Sedan red vi in i skogen och när det var en stor nedförsbacke i skogen blev det så jävla läskigt, man skulle luta sig bak och dra sätta händerna fram i tyglarna så Saifur inte skule trava ned, när jag hörde det blev jag ganska rädd, men jag sa ingenting, eftersom jag vet att man inte får skrika när man är ute med hästarna då kan dom tro att man ska springa, eller så kan dom bli rädda.
Jag funderar på om jag ska börja på ridskola, men jag vet inte om vi har råd riktigt med det, men jag ska prata med mamma om det. Sedan åkte vi till min dryga lärare Maria, och åt lunch där, djupfrysta pannkakor jätte gott!
Haha, nej men dom var djupfrysta men tur var att hon hade mikro så jag kunde värma mina pannkakor.
Sedan när vi var klara bar vi väg hemmåt! Wehuw.
Inte alls kul när man ska till bup efter också när man kommer hem.
Anyway åkte dit med mina föräldrar träffar jag Felicia där, skitkul och träffa Felicia, såg att de stod
"Humanoid für immer" på krit tavlan, då skrev jag TH <3
Sedan så kollade jag dit där de var en flicka som satt, då var det FELICIA! ;D
gud va kul de var...
Sedan när jag var klar hos bup så körde pappa mig till huddinge station eftersom bup ligger ju i huddinge, kunde gått men då skulle jag missat pendeln, men som tur var körde pappa mig så jag kom till centralen vid halv sex, klockan har tickat fort idag känner jag.
När jag kommer till t-centralen så träffar jag min kontaktperson, vi gick till kungshallen och åt 3 små rätter, jätte gått, vi pratade om lite grejer..
Vill helst inte berätta vad jag pratade om, det är ganska privat, eller privat och privat, allvarliga grejer om man säger så, och jag vill itne gå ut med det i bloggen sattsäga, eftersom det kan bli koncekvenser av det, och det vill jag inte heller. Skönt att få prata om alting i alla fall.


Man ska aldrig ta någonting för givet, för det blir inte bättre av det, i slutändan så blir det bara värre av det, man ska aldrig ta sina rikgtiga vänner förgivet, allting blir bara fel då, jag har blivigt dissad många gånger, det är inte alls kul, man blir bara sårad. Vissa anledningar till att jag förstätter att kämpa och inte ge upp det är speciellt för min mamma, jag kan inte visa för henne att jag gett upp och är svag, visst ja är svag men jag ska kämpa så gått det går, jag måste visa för mamma att jag verkligen klarar av att klara mig på egen hand och kunna ta hand om henne, det är jobbigt att se mamma sjuk hela tiden, hennes Struma är jobbig, bara att se mamma trött och inte orka göra någonting och inte komma ihåg mycket saker är jobbigt att både höra och se, även att tabletterna inte hjälper, och även är jag rädd att tabletterna kan vara så starka att hon kolapsar helt totallt, bara att tänka tanken att mamma är sjuk och har Struma är jobbigt..
Och den andra anledningen till att jag kämpar är för att jag måste vara en stor förebild för min brorson Marcus, jag är ju liksom hans moster och måste visa att jag klarar av att kunna ta hand om honom. Kanske någon gång sitta barnvakt åt honom. Ja alltså jag har jätte mycket att tänka på att jag inte vet vad jag ska tänka på, jag kan liksom inte bara tänka på vad som hälst, jag vet inte ens vad jag kan göra längre om jag ens räcker till någonting. 
Så vad ska man säga nu då ? Allting blir bara katastrofalt just nu, mamma är sjuk vissa som var vänner sviker och orolig för annat också, allting är så jävla jobbigt och komplicerat, jag vet inte hur jag ska ta i hand om allting sammtidigt, det går inte ta en sak i taget just nu, ja säger inte det att det är bara jag som mår dåligt och att jag behöver hjälp, jag vet att det finns många fler som behöver hjälp, inte bara jag..


© Angelica Svensson ♥


Mitt liv består av allt möjligt.

Jag tänkte skriva lite om mig själv tänkte jag, eller ja jag tror det haha!
Nej men jag tänker skriva lite saker som består av mig ;D


Det är såhär, jag lever för musiken, och musiken betyder verkligen otroligt mycket för mig, och jag har mina favoriter dom som jag verkligen älskar älskar, det är ju då Tokio Hotel och Johan palm. Jag bryr mig inte vad folk tycker och tänker om det, jag gillar dom så thats it! Jag skiter fulständigt i vad anddra tycker om dom, så det behövs inte med nått "USCH TOKIO HOTEL SUGER JU" "JOHAN PALM SUGER & E BÖG"..
Like that, så det är bara onödig tid ni lägger ned på att skriva det!
Så mitt liv består mest om Tokio Hotel och Johan palm, okej inte bara dom massa andra också..
Men Tokio Hotel är ju favoriterna, men det kommer komma fler favoriter..
Jag tänker göra en topp tio lista på olika band som jag lyssnar på som kommer från topp fem till ett. Nu kommer det inte vara Johan Palm eller Tokio Hotel med.
Det kan bli så lite mer i bloggen, men en sak, ni är dåliga på att komentera, komentera snälla ? <3


Topp tio
1: Bring me the horizon
2: Five finger death punch
3: Bullet for my valentine
4: Evanecence 
5: Dead by april
6: With broken wings
7: Parkway dirve
8: Bless the fall
9: Flyleaf
10: Marilyn manson



© ANGELiiCAHH 2009


Måndag & Sankar Iza

Måndag och trött som fan, snart är de Fredag och Bring me the horizon ;D



Fan också, det går inte sluta och sakna Iza, det går bara inte, vet inte varför men det går bara inte helt enkelt, platsen som hon hade i mitt hjärta finns fortfarande kvar, och det kommer det säkert fortfarande vara..
Jag saknar henne som fan >:


äntligen lördag

Äntligen Lördag, vaknade som vanligt, idag så är jag hos min storebror och gullar med lillen Marcus;D
Världens bästa brorson! Han är verkligen urgullig, jag vet inte vad jag skulle göra om de hände honom någonting, Marcus har förändrat mitt liv, och det är jag glad för....

Jaha nedräkningen går bra, längtar som fan är skit peppad för konserten som är om 6 dagar, Bring me the horizon! Hell yeah!..
Även så längtar jag tills året 2010 i början av året skulle Tokio Hotel komma till sverige, gissa vem som ska gå då!?
Jo jag, jag måste ha biljetter, och jag måste även börja fixa mitt rum mer, mamma hatar att mitt rum är stökigt hela tiden haha! Men jag hatar att städa så jag skippar det när de är mycket, men just nu är jag ju hos min bror och kan inte städa, och min andra bror kevin är hemma och jag var tvungen och låsa mitt rum...

Och nu till något annat ämne.

Jag har fortfarande inte fått tillbaka min mobil från emelie, gah! Jag ska ringa henne och snacka med henne seriöst när jag får pengar, om hon inte tänker ge tillbaka den då måste jag anmäla henne!
Jag hatar personer som ska vara såna..!
Anyway snart är maten klar ;)
och ja ska mata lillen :D
(baby mat)
Saknar iza också, men vad ska jag göra åt saken när hon hatar mig, jag kan inte göra så mycket mer än vad jag gjort om hon inte vill vara min vän eller veta av mig mer måste jag börja acceptera det, även om detr är väldigt svårt för mig att kunna acceptera det, men men. Nu tänker jag inte haka in mig på det mer..
Jag vill bara få slut på allt som inte kan bli bra, och även måste jag börja gå ned i vikt, men de går inte så jätte bra , okej jag hatar att idrotta och sånt, men jag måste försöka gå ned i vikt..
Anyway
sitter och kollar på fotboll och hockey med pappa och Pierre..
Bara för jag inte har någonting annat för mig. Eller jo, nej juste jag har redan läst min FRIDA tidning som jag köpte idag, jag kan inte sitta och glo på Johan Palm postern i den i timmar heller, haha!
Juste Idol nicklas gick vidare ;D
Fan vad glad jag blev, mamma fickl lite damp att jag skrek haha mer vad ska jag göra åt de då ? jag fick ju en shock haha..
Sedan mamma bara "Du kan inte skrika åt båda Johan och han!" och jag svarade inte på mammas fråga förän hon gick ut ut mitt rum sedan så sade jag "Det kan jag visst, dom e ju snygga och bäst haha!!"
....
 
Körslaget idag också! 20.00
Juste! jag såg Jesper & Andreas igår. första gågen jag såg Jesper irl han är ju ursnygg! Jag kunde inte slita blicken ifrån att kolla på honom när jag var i fryshuset med Jannika ;D
De var väl allt för idag!

Komentera lite va om du kollar in min blogg ;D Tråkigt utan komentarer..!
//ANGELIICAHH.

8 Oktober & Migrän

Hellu, jag skrev ingenting igår eftersom jag har fortfarande datorförbud, men jag fick sitta här ett litet tag, det har varit lite jobbigt under veckan kan man väl säga, orkar inte ta upp det.  Men men..
Jag hade migrän igår! D: INTE KUL ALLS! Migraän anfall som vanligt =Jag får migrän och spyr!
Jag hatar att spy!
Min bror trodde jag hade vintersjukan xD
så han blev lite rädd haha!
Men det är över med min migrän nu! Jag hatar migrän! Det hjälpte inte med en eze tablett heller!
Fyfan va jag hatar att ha migrän..
Anyway!
Idag är det en vecka kvar tills jag ska se bmth! (9 oktober)
Men ska dra nu ska kolla påidol!

NICKLAS ÄGER!


Saker ni inte visste om mig

Tja det här kommer bli en lista som ni inte visste om mig, haha ja snodde en från sannasöt <3 ♥

1. Tre ord varför du sist spydde?
Jag hade migrän,jag får väldigt ofta migrän >:
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? - sov xD
3.Vad gjorde du för 30min sen? - Kollade på teve och smsade
4. Vad hände dig 1995? - när 1995 ? - Var bebis eller föddes eller nått beror på när haha!
5. Vem fick dig att skratta senast? -
någon som tjuviringde mig så jag skratta som fan ?
6. Vilken färg är din borste?-
 Rosa ;D
7. Vad köpte du sist? - någon jouce som fins på reklamen den där flaskan för 5 kronor :D
8. Vilken färg har du på din tröja? - Det är en "Tokio Hotel" t-shirt som e olika färger svart röd vit,går blå osv
9. Var förvarar du dina pengar? - Sparbössan om jag sparar eller i plånoken eller på kortet
10. Hur var vädret igår? - KALLT & ÄCKLIGT
11. Vad ser du framemot? -Bring me the horizon konseten den 16 oktober :P
12. Snarkar du?
- jag saknar massor! Gamelmormor vännerna osv
13. Vad är 15? - ett nummer och jag blir 15 om 3 månader och 2 veckor typ
14. Vilken skostorlek har du? - 40-41
15. Vill du klippa dig? - Nej jag vill ha mitt hår längre de ska växa fooooort!
16. Är du över 25? - Men självklart! om 12 år :D
17. Pratar du mycket? - Nja ibland det beror väl på
18. Kollar du på O.C? - när jag inte glömmer det?
19. Har ditt namn ett "x" i det? - klar jag har "ANGELICAX" haha nej de klart jag inte har :D
20. Känner du någon som heter Steve? - naah men jag vet en som heter det =D
21. Hittar du på egna ord? - hmm, nääe ? suger på det
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - Svartsjuk, hm ja på folk som har flickvänner/pojkvänner ja eftersom jag längtar att få en...!
23. Vad har du för mobil? - Samsung eftersom en fi*** vill inte lämna tillbaka min sonyericsson >:
24. Vem pratade du senast med i telefon? - Någon som drev med mig förmodligen mikka eller edd eller någon annan..
25. Biter du på naglarna? - Japp -.- men försöker att inte göra det för jag
26. Har du lockigt hår?- HAHA! När jag har mössa på mig kan de hända -.-
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - BRING ME THE HORIZON<3
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - Sämsta ? Hur ska jag veta det ?
29. Hur många gånger har du svurit idag? - Jag har ingen aning jag räknar inte varje ord jag säger ?
30. Vilket ord säger du ofta? - Omg! Liksom typ Jag älskar dig
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon?- Japp -.-
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? - Alexandra baby
33. Vad borde du göra nu? - läsa min bok xD
34. Har du något smeknamn? - Ankan angiie
35. Sover du mycket? - Nej -.- jag älskar att sova men hinner inte >:
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - hmm i dunno
37. När var du sist ute? - idag, gick till kyrkan och sjöng i kören
38. Har du gråtit idag? - neh men nästan
39. Är du en glad person? - glad? skoja inte. Eller jo ibland när jag blir lycklig någongång då är jag glad
40. Har du roligt nu? - naah .
41. Vad äter du helst?- chocklad xD
42. Vem var du med sist? - Viktoria >:
43. Pratar du i sömnen? - Ingen aning! :o
44. Vem kramade du sist? - världens bästa mamma!
45. Nämn den bästa personen - Hmm de finns många men topp 3 då, Johan palm Alexandra & linnea :D
46. Tycker du om någon just nu? - Nej jag älskar
47. Vill du flytta? - JAAAAAAAAA! jag hatar detta ställe ! >:
48. Hur ofta borstar du tänderna? - ingen komentar! Jag vet inte 3 ggr om dan kanske men de syns inte xD
49. Är du egoist? - Nej absolut inte, eller ajg tycker inte det i alla fall, jag hjälper dom som behöver hjälp före mig själv.
50. Gillar du att bada? - Ja, men de beror på. Inte om de finns snygga killar i närheten som igår..! speciellt i bikini som jag ser jätte fet ut!
51. Skrattar du åt allt? - nä, men mikka får mig att skratta till tråkiga saker xD
52. Vem får dig alltid att skratta? - Mikkan!
53. Gråter du när du tittar på filmer?- Hmm det har hänt en gång, Narnia när Aslan dog jag e djurvän så ja.. Men annars helatiden om de e Animal planet med Djur räddarna i huston eller piadelphia.. >:
54. När grät du senast? - i går natt. 


Tisdag

Tja jag har astråkigt och är hemma idag, orsaken varför vet jag inte hahah! Men jag har i alla fall tråkigt. Så 
jag sitter och kollar på skor på skopungten hittat skit snygga stövlar som jag vill ha! ja tänkte köpa dom!


Hög Stövel från Skopunkten.com

Kolla på dom hur snygga dom är!

Jag gillar även domhär! ;D
Pumps från Skopunkten.com

De var dom skorna jag gillar från skopungten! (:


Nu kommer det lite grejer från hottopic =D
Hoppas de finns fina grejer, måste in och kolla först haha!..
Jorå det hittar man! Massor av snygga grejer :3
Assöta skor! :D



Snygga visst (:


Jävlar va mycket twilight grejer ja hittade!
Denna is love giefme


OMG JAG MÅSTE HA DOM HÄR!

NEVER SHOUT NEVER <3


T-SHIRTEN IS LOVE! ;D <3

Bless the fal tröja omg! Jag älskar blessthefall <3 dom är så jävla bra! Jag har gilla dom i 3 år :D.
Det var nog allt ;D
Pussar


// Angeliicahh

Måndag & Vänner <3

Måndag och en ny dag, kom precis hem från skolan, morsan och farsan är på ett möte i min brors skola så jag kan sitta vid datorn en stund. Tänkte dra till mormor, jag måste umgås lite med henne nu för tiden innan det blir försent, jag vill liksom inte ångra att jag aldrig var med min mormor när hon är död. Det blir inte kul.
Jag har också märkt att jag verkligen har underbara vänner, som jag kan lita på, men inte exakt vilka som helst man kan lita på, men bara jag tänker elelr skriver namnen så saknar jag dom otroligt mycket :(


Jag vill bara säga det att jag verkligen älskar er ni betyder så otroligt mycket, ni är dom man verkligen kan lita på, jag saknar er jätte mycket! Även om jag inte träffat 4 av er så saknar jag er ändå, och med dom andra har det varit så kul att vara med att man inte vill att ni ska dra hem och så, jag har verkligen inset att ni är de finaste vännerna man kan ha, ni ställer upp och ja allt, jag kan inte förklara med ord alltså ni betyder verkligen så mycket, jag skulle kunna sitta och skriva i en evighet om hur underbara ni är.
Alexandra
Linnea
Sandra
Julia
Saga
Sanna
Sofie f
Zara

Eijla
Hedda

JAG ÄLSKAR ER!
<3

ILY




Ni ÄR UNDERBARA <3
JAG ÄLSKAR ER!

Äntligen fredag

Ny dag nya trubbel..
Tjennare!  Ja vad ska jag skriva om, snart är det helg och vintern börja närma sig med framsteg!
USCH jag hatar vinter det är det värsta jag vet, SOMMAR TACK!
Jag saknar Sommaren otroligt mycket, alla möten med Johan & Henrik, jag har träffa Johan 4 ggr under sommaren tror jag det var om de inte var 3. Först Thephone huse sedan grönan dagen efter :D
Jo de är tre stycken sedan grönan igen med Sanna Julia och många söta så underbarn :D
Juste! Det är Fredag idag kom jag på, snart är det helg!!

Datorförbud hemma pga av att jag rökte i skolan -.-
Vafan skolan får inte ta mina cigg, det är liksom mina privata grejer!


//Angeliicahh