Fotograferat!

Idag så har jag fotograferat Stephanie. Hon blir sjukt bra på bilder! Om du vill se resultatet så kolla på (http://Angeliicahh.blogg.se/foto)
Strax så ska jag kolla på Andra avenyn. Vill se klart säsong ett någon gång, så jag kan börja med säsong två! :)
Puss!

Back in the building! :D

Ser att det är fortfarande folk som kollar min blogg, det är gulligt att se att man faktist fortfarande har läsare på denna bloggen, men funderar på att fortsätta blogga här på blogg.se och även på nattstad! Eller vad tycker ni? :)
Har vart en liten jobbig natt/dag, för jag har vart på AkS, förkortningen får ni lista ut själva, för jag vill inte att en speciell person ska få reda på det och sånt, men blekte mitt hår och så. Blev lite panik efteråt. Men orkar inte berätta vad som hände och så. Eftersom jag mår lite dåligt på grund av det, Anna, Diana, Mathias, Jocke och Sarah, var verkligen jätteoroliga för mig.. Det var verkligen hemskt att se dem så ledsna bara för att mitt ansikte och mitt huvud hade svullnat upp.. Var hos Anna i Knivsta. och vi ringde Sjukvårdsupplysningen och då sa tanten i telefonen "Du måste åka in till akuten eftersom du har haft andningssvårigheter och det du har är en allergiskshock, och du kanske måste läggas in på observation under natten". (Vi hade högtalare på så alla kunde höra)
Mathias åkte hem vid två tiden ungefär, eftersom han pappa kom och hämtade honom för han var så orolig för mig, han mådde dåligt på grund av det, jag känner mig verkligen jätte skyldig för att Mathias och Diana grät jättelänge under natten.. :(
..
Hatar verkligen det.. Bara jag kunde göra nått åt saken, men jag vet i alla fall att jag ALDRIG ska använda den GRÅA STARGAZER BLEKNINGSMEDLET!

/
Mina sista ord. Jag älskar er, ni är så otroligt underbara vänner som verkligen bryr er om mig, jag älskar er så jävla fucking mycket! <3