Helloo..

Hejsan alla läsare, är med kontaktpersonen just nu, fast i hennes högskola, så skulle kolla min hotmail om någon hade svarat på sommarjobben jag sökt, men dock ingenting! *SUCK*
Menmen får söka ännu mer senare under lovet eller nått..
Få se nu, snart ska jag träffa Sachan o Cassie! Enter blir de som vanlig och efter det Blir det Egalia med Sachan o Gökhan osv.. :)




Peace and love.




Ambulansen kommer o hämtar mamma...

Hejsan alla läsare, lovet börjar jättedåligt! Ambulansen kommer och hämtar mamma och jag följer självklart med! Tårarna bara rann av oro i mer än två timmar. Jag har nog aldrig vart så där jävla rädd som jag var igår, trodde verkligen att mamma skulle försvinna..
Men nu är det i alla fall bättre som tur är.
Senare på kvällen så åkte jag till Sarah och hade roligt där och vi kollade på 2 avsnitt av L word, Gökhan ville inte se L word. That retarded kid :)
Lovet kommer förhoppningsvis bli bra! Imorn blir det att träffa kontaktpersonen vid 11 efter det träffa Sarah och dra till Enter, sedan när tiden dragit iväg till fyra ska vi dra till Egalia och ha kuligt! :)
Sen blir det ju mer saker att göra på lovet också, men kommer bara inte på nått just nu.
Juste, fick en rolig kommentar förut, att jag är "fejklesbisk" och nu är min fråga, hur kan man vara fejklesbisk? Det går inte in i min hjärna just nu.
Menmen, jag har i alla fall tröttnat på alla killar, förutom artister, dock om man är lesbisk kan man tycka killar är snygga i vilket fall som helst!
Dock inte gillar man penisar och sånt där skit.
;)
Peace and love!



Angelica & Sachan

Hejsan alla läsare, sitter i vardagsrummet med Sachan! Vi har roligt :D
Hatar skolan! Sachan gillar att kittla mig, haha!
Um, morsan vill att ja ska sätta på lite musik från Burlesque filmen! Jag såg den förra veckan med mamma! :)
Den var jättebra! Christina aguilera är snygg i videon :D



Peace and love.

Svar på frågestunen!

Gjorde ett videoinlägg så ja kunde svara på frågestunden!

Morgoon!

Hejsan alla läsare, vaknade för inte så länge sedan, sitter och lyssnar på musik i Spotify!
Sitter och drogar Howdie Day - Collide. Nu för tiden, låten är sjukt bra.
Juste, i söndgs när pappa kom hem från småland så fick jag Bandit 3 Cdn! Den ska spelas på rullning senare idag om jag ens är hemma och inte är med Sarah & Cassie sen! Vi får se vad som händer, ska dock till doktorn idag med mamma idag. Så efter det kanske jag drar och träffar Sarah och Cassie, så åker till Enter som vanligt, fast då kommer Gökhan vara med. Våran lilla gautflata som vi säger :)
Nej nu ska jag inte vara så taskig, men jag Sarah, Cassie, Gökhan. Vi brukar faktist alltid ha jätteroligt, fast när vi blir "småsura" så säger Gökhan & Sarah & jag alltid " Retard, artard!" osv. Fast vi säger dock inte det för att liksom såra, utan mer att vi skojar om det. För annars så säger man ju till :)
Human connect to human, spelas nu! Jag kommer ihåg på konserten att det var den låten av alla jag inte kunde, men det fixade sig, sjöng i alla fall med. Så jag kunde låten i alla fall, lite komiskt!
kom på att jag RADERADE live videosarna från min förra mobil! >:
Inte okej!


Peace and love!



Förlåt för att jag inte har blogga på 10 dar! >:

Hejsan alla läsare! Förlåt för att jag inte har bloggat på tio dagar! Har inte kunnat använda datorn och sånt. Men nu så bloggar jag! Har faktist känt mig jätte ledsen att jag inte har kunnat blogga någonting!
Jag har vart på Egalia varje måndag och sånt, och sedan så har jag vart på Enter. [Enter är ett ställe för tjejer mellan 13-20 år som mår dåligt] Så där brukar jag vara på vardagarna, dock inte idag efter som jag hat vart hemma från skolan och sånt!

Big brother har börjat, eller det började i söndags! Sjukt kul och kolla!
Glashuset  som det är fyra tävlande personer i vet inte att dom är i skärholmen, riktigt kul, träffade mikkis i söndags så när vi kom till skärholmen så såg vi att det stod att det var big brother, jag ställde mig och kollade, sedan kom jag på att man kommer se dom som står där, tur att man inte såg mig på teven!
Skulle dött, hade verligen inget smink på mig och sånt.. Köpte en väska i skärholmen, därför åkte vi dit.
Det är en stor rosa ;)

Är sjuk också, hatar det, menmen. Hostar som om ja ska spy hela tin. Onice!.

Sen så har jag en sak att säga! Det är såhär att jag känner att killar är lite föör mycket och sånt. De är bara kåta hela tiden, jobbigt!  Och jag gillar inte killar längre, jag är LESBiSK ;) Känner mig jättestolt!




Peace and love!




Helgen va awezume!


Hejsan alla läsare, helgen har varit suverän typ, säger vi för tillfället! I alla fall igår :) Eftersom mamma väkte mig och jag fixade mig lite och åkte till min bror, träffade marcus, åt mat där och sånt! Jätte trevligt, sedan blev klockan halv åtta, och pappa körde mig till Sarah, och vi var ungefär 10-13 pers där, vi hade i alla fall jättekul förutom en timme och 10 minuter, vilket jag inte kommer gå in på. Så är det! Men annars var helgen jättebra och rolig! :)


peace and love!






Patriot.

Hejsan alla läsare, sitter i sängen och lyssnar på Ultima Thule just nu, de är en svensk vikingarockgrupp typ, dock är deras musik förbjuden att lyssna på, eftersom det anses som rasism. Det ända de sjunger om är hur mycket de älskar Sverige, och att dom är Patrioter.
Här är en låt som de har gjort, den är inte ens rasistisk och lagen kallar att Ultima thule är rasistiska ? :S
Fattar inte det, dock har jag hört en del saker också men det kommer jag inte ihåg vad det var. Men nått var det i alla fall..

Fint vinter väder vi har idag! :) SO NOT!!
När jag gick till skolan för att vänta på tunnelbanan så kom den efter 40 minuter! Inte okej! Sedan fick man en utskällning när man kom till skolan för man var försenad.. Det var liksom inte mitt fel ? Det är ju detta vädrets fel? Jag kan liksom inte göra nått åt att det snöar precis ?
peace and love



Frågestund i bloggen!


Maestia

Jag känner att jag snart kommer bli en spelnörd eller nått, sitter och laddar ned Maestia, det där spelet som är på reklamen, det verkar jättebra! Så just nu laddar ja ned det, dock kommer ja knappt ha något minne kvar på datorn har 2,99 Gb kvar o spelet tar 2,33 Gb.. Fint knappt något minne kvar, men jag ska köpa en extern hårddisk och lägga över saker på den sen när jag får mina älskade pengar =D
Denna kostar 699, och har 1 TB = 1000 Gb :)
Massor av plats, självaste min laptop har bar 111 GB xD
AWESUME det kommer bli!
5 timmar kvar av nedladdningen, fort fort fort det går! NOT!
PEACE AND LOVE

NATIONELLA I SVENSKA AGAIN

Hejsan alla läsare, sitter i skolan just nu och bloggar, i lärcentret dåra, hade NATIONELLA igen! Jag hatar att vara oförberädd på ett prov, menmen. Mitt nationella i svenska var att vi skulle skriva, tog en krönika, men det blev mer en debattkrönika enligt mig, men jag orka inte bry mig så mycket alls! Haha smart man är, har egentligen slutat. Men vet inte ens varför jag är kvar i skolan. Äsch strunt samma.


Peace and Love!


Chilling

Hejsan alla läsare, har inte gjrot så mycket idag förutom att varit i skolan och tagit det lugnt, just nu så sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik.
Såg att jag hade uppdateringar, det var 10 stycken. Min dator kommer gå bankrutt snart, jag har knappt något minne kvar i datorn. Så när jag får pengar tänkte jag ta och köpa en extern hårdisk som jag kan lägga in alla mina bilder i och musik. Då skulle jag nog få mycket mer plats i datorn än vad jag har nu.
Total storlek: 111Gb antal utrymme kvar 2Gb. nejmen trevligt! Vad kan man göra med dom två ? Ladda ned en film kanske ? HAHA
känner mig jättepank just nu! >:
Är ett stort behov av pengar delvis ett sommarjobb för den delen också, har sökt tre eller fyra jobb, ska skicka in ett brev till Grönan också, men det tänker jag inte göra nu utan imorn eller på måndag, vi får se hur det blir med den saken!
Nej nu tänkte jag ta och gå och borsta tänderna och sedan ska jag fortsätta på min käre novell! :)

Peace and Love!





Nationellaprov i svenska

Hejsan alla läsare, sitter i klassrummet just nu, blev precis klar med nationella provet i svenska! Det gick faktist ganska bra! Haha Började med det tio över nio och blev klar nu, trevlans! ;)
Efter skolan ska jag åka in till stan och kolla på töjningar, eftersom jag har töjt örat, har 2mm just nu, ska töja lite mer snart till 4 sen till 6 ja ni fattar!
Men skriver nog mera när jag kommer hem eller nått!


Peace and love!



Egalia och plattan

nu har jag kommit hem ifrån egalia och sånt! Var med Sarah, Gökhan, Jenjen, jenjenskompis, Titti. :)
Dagen har vart jättebra om vi ska säga så! Känner mig glad äntligen.
Efter egalia så gick jag och camilo förbi plattan där träffade man Nawel och Sabina och Frida! Sjukt länge sedan man hade sätt dom, så jag snackade med Nawel ett tag och sånt, vi hade även sällskap hem och pratade om vissa grejer på tunnelbanan, sedan vid Bredäng typ så kollar Nawel jätte mycket på nått och skrattar, jag vänder mig om och kollar, då är den en kille som står och dansar i vagnen! Sjukt roligt, ville filma men jag orkade inte! Men jag satt och skrattade som fan!! Skrattar åt det än så roligt var det,! Som om det vore nya strippan till Ballar av stål eller nått!
Haha fan va roligt om det skulle vara med i sånna fall .. xD
Pinsamt en del också!  Eftersom man sitter jättenära, men ja tror inte det skulle komma eller nått för då skulle det vara kamerateam och grejer då i sånna fall. Så tror inte det.
Jag har töjt örat också! :)
Har 2 Mm just nu, och ska ha 10 eller 5 som max tror jag :P
Annars kommer mamma bli sur bara.
Nu ska jag kolla vad som finns på teven om det finns nått vettigt, annars tänker jag ta och läsa eller skriva på min novell! :)
Peace and love!

Sjunginlägg

Innan jag går tänkte jag lägga upp en video där ja sjunger eller det blev två :D

enjoy! :D

Möte och egalia!

  • Hejsan alla läsare, har precis fixat lite i mitt rum och så, innan så kom mobila teamet hit, [inom soc] som ska hjälpa mig med skolan och så, tänker inte gå in på vad vi pratade om och sånt men en sak vet jag, att jag slipper åka tunnelbana till skolan tills fredag för en av dom kommer och hämtar mig *happyface* hatar backen upp till skolan, och vem orkar gå 114 trappor upp till skolan ? Hellre backen upp dåra.
  • Idag så skulle jag egenligen vart i skolan men eftersom det var frilufsdag och jag inte har någon pulka eller nått, så fick jag stanna hemma. Jag kan ju inte åka skidor som jag skrev igår, för det skulle sluta med att jag sitter i rullstol med ett brutet ben eller nått vilket jag inte vill och så!
  • Egalia blir det idag också! Ska träffa Sarah klockan fem i slussen, så jag tänker hoppa in i duschen nu och fixa mig i ordning så jag hinner, och inte kommer till Egalia med flottit och skitigt hår, nej usch!
  • Så nu tänker jag gå och duscha, skriver nog mer när jag kommer hem om jag hinner, eftersom jag kan inte vara på datorn jämnt, var ju upp till halv sex imorse, så jag måste sova senare. Men kanske är uppe till halv ett eller nått, då kan jag blogga!
  • Imorgon blir det nog ett videoinlägg också! Inte helt riktigt säkert, men ett kanske blir det i alla fall!
Peace and love



Saknaden är enorm

Sitter och tänker tillbaka igen och igen, jag kan inte sluta och tänka på hur jädrans mycket jag saknar konserten, den var så jävla underbar, jag vill bara stanna klockan och spola tillbaka till just den tiden och det magiska datumet!
4/3.2010
19:30

Jag saknar det så fruktansvärt mycket, och nu känner jag tårarna hur dom pressas ur ögonvrån och rinner ned på mina kinder. Jag saknar konserten så mycket, jag vill tillbaks varje sekund. Jag hoppas verkligen att dom kommer hit snart som möjligt, det var så jävla magiskt och underbart att se dom Live i globen och att jag stod så nära! Jättenära, att få uppleva sitt mest största band man älskar i hela världen. Helt sjukt. Känslan ja allt.
Tokio Hotel är helt magiska, jag är sjukt glad att jag ens började lyssna på dom! Ths musik har förändrat mig känns det som, jag verkligen kan inte sluta lyssna på deras musik, det har blivigt som en drog.
Jag måste lyssna hela tiden, varje gång jag är ute, på datorn, ja var som helst jag kan sjunga eller lyssna på en tokio hotel låt... Mina tårar bara rinner ned av saknaden!
[Ni som inte gillar tokio hotel kan bortse från detta, och inte tänka att jag är dum i huvudet eller nått, eftersom detta är min åsikt och mina tankar så ja :P]



Peace and Love!




No subject

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, redigerade en bild förut till ett collage på picnick som sidan heter, orkade inte göra bilderna till jpg filer som det nu heter när dom är sparade från min cam, så jag gjorde ett collage som jag blev ganska nöjd med. Juste! Jag kom på att jag inte har svarat på min frågestund och sånt.
Kollade på Wallander med mamma och pappa för en stund sedan också, på nått sätt så älskar jag kriminal deckare.
Frågestunden får ja fixa imron, är ändå hemma och så, eftersom varför ska jag gå till skolan ifall om jag inte kan åka skidor? Eller har någon pulka, eller vi har snowracers men jag är fan livrädd för dom så ja.. Pappa sa att vi hade slängt tefaten! r.i.p. mina tefat!
Haha nu ska jag inte vara sån.
Imorgin är det Egalia igen, jag älskar att vara på egalia, men dock inte samlingen den är så lång och tråkig!
Menmen.
:)
Där har vi mitt collage :D
var jätte social under natten somnade vid halv åtta ungefär.. Så pigg var jag säger vi,



Peace and love



fixat o donat :D

Hejsan alla läsare! Nu kan man kommentera igen! Nu är det helt fixat :)
Så nu är det bara att kommentera :)
peace and love

Städar med musik!

Hejsan alla läsare, sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Håller på och städar mitt rum eftersom annars får jag inte åka till Sarah och sånt skit.. Så måste städa, sedan så tycker jag själv att jag behöver städa.

Just nu spelas Cee Lo Green - Fuck you :)
Jag har min laptop nu också, köpte en laddare för 240 bara :D
Känner mig jätte nöjd!
Skriver nog mer senare, ska kanske ta med mig datorn till Sarah och sånt :)

En bild på mig också! :)

trallala

Peace and Love




Hajjooooooooj :D

Hejsan alla läsare. Som ni kanske såg så gäsbloggade gökpök i lördags, han är lite random och grejer men ändå sjukt rolig..
Um gästbloggade i Cassies blogg också.
Jag vet att man inte kan kommentera, ska säga det till min kära kusin vitamin också :)
Vet dock inte hur man fixar det. :(
Så jag ska fixa det så fort som möjligt :)

Men nu ska jag gå och diska för att mamma vill att jag ska göra det och det är också min diskdag idag!

Peace and love