Tunnelbanan

Sitter och kollar på Tunnelbanan. Tycker det är roligt att kolla på det, för jag kollar alltid extra noga för att se ifall om man kan se mig eller någonting, för i somras så var jag jättemycket i stan. Men första och andra avsnittet såg jag mig själv. Lite roligt faktist!
Men nu ska jag kolla klart på Tunnelbanan!


The real and the fake me.


dikter som jag har skrivit

jag skrattar och jag ler,
men det finns mer du inte ser.
att jag mår skit,
det hör inte dit.
du förstår inte att jag har de svårt.
och om jag berättade skulle du ta de hårt.
jag skrattar och jag ler,
men det finns mer du inte ser.
att jag mår bra.
det var det ingen som sa.
Jag skrattar och jag ler,
Men det finns mer du inte ser.
Att jag mår skit,
Det hör inte dit.
Du förstår inte att jag har de svårt.
Och om jag berättade skulle du ta de hårt.
Jag skrattar och jag ler,
Men det finns mer du inte ser.
Att jag mår bra.
Det var det ingen som sa.

Jag känner efter dag för dag
Jag mår bara sämre och sämre,
Jag känner mörker och sorg.
Jag känner mig sviken,
Sviken av dom som jag en gång kunnat lita på.

Nu finns dom inte längre i mitt liv,
Jag saknar dom.
Men mest "Henne"
Hon skulle föreställa min bästa vän.
Hon var min bästa vän,

Jag hatar det hon gjort.
Men jag älskar henne fortfarande,

Dom frös ut mig,
Jag vet inte vad jag gjort.
Jag saknar våra gamla minnen tillsammans,
Allt kul vi hade.

Men nu är allt borta.
Nu finns de längre inte i mitt liv.
Jag orkar inte bli sviken igen.
Jag klarar det inte.


The feelings are going up and down.

Både tankarna och känslorna går upp och ned hela tiden, jag vet inte vad jag ska tänka och inte tänka på, jag blir helt parralyserad av min hjärna och mina tankar. Jag hatar att det ska vara såhär.

Idag så var jag med Mikkan och vi var på bio, vi kollade på En gång i Phuket, den var faktiskt ganska rolig!  Fick mig att tänka på någonting annat för en gångs skull!

Jag orkar inte må såhär som jag gör, jag vill ha hjälp med det här nu, allting går bara överstyr hela tiden, mitt humör ändras hela tiden först kan jag vara glad, sen kan jag vara jätteirriterad, sedan kan jag vara jätte deppig. Jag fattar själv inte varför. Jag orkar inte med detta längre, det har gått så långt att jag ska besöka Hs (Huddinge Sjukhus) för lite grejer, och se vad som händer, och jag hoppas på att jag får behandling för mitt mående! Vet dock inte när jag ska dit, men att behöva oroa mig varje dag om jag ska skada mig eller inte gör mig helt galen. Jag vill verkligen inte hålla på med mitt självskadebeetende, men det är så himla svårt. 
Jag trodde verkligen att jag kunde sluta, men sedan när jag såg hur mitt blod rann, så blev jag fast igen, jag kände hur jag hade saknat att se hur mitt blod rann ned från armen och hur allting bara släppte för stunden och senare så kommer det panikattacker för att jag ångrar att jag har skurit mig. Jag hatar mig själv, för den jag är. Exakt allt. Jag vet inte vem jag är själv, vem är jag ? 
Jag är två personer det är det ända jag vet. En på bloggen och en i verkligheten, och den i verkligheten låtsas som att allting är bra, medans jag erkänner att jag inte mår så bra som jag säger när folk frågar. Jag erkänner här i bloggen att det inte är så jävla bra som jag säger att det är. Men det har faktist vart bra ett tag. Men det varade inte så länge ju.. Minst tre månader eller mindre.

Jag vill inte må såhär dåligt som jag gör, jag vill få slut på allt, en gång för alla...

 

Men hur...!?


Varför är jag fortfarande vaken!?

Tankarna snurrar i mitt huvud och jag undrar varför jag fortfarande är vaken. Jag är inte alls så trött som jag hoppades på att jag skulle vara. Sitter och kollar på Andra Avenyn dock. Tog en liten macka till också, blev lite natthungrig. Men men, tänkte kolla klart på Andra avenyn, sen tänkte jag ta och kolla på en film.
Kopps, Svensk komedifilm från typ 2005 eller nått, Faresfares och Torkel är med i den!  Det var jätte många år sedan jag såg den! Så tänkte se om den och se ifall jag skrattar mer nu, än vad jag gjorde då!

Behöver skriva av mig!

Jag orkar inte sitta dag in och dag ut och tänka på att om jag ska göra mig illa eller inte, jag trodde verkligen att jag kunde sluta, men det har jag inte kunnat, klarade mig i sex månader men nu kommer allt tillbaka igen. Jag vill inte oroa folk hela tiden på grund av mitt mående hela tiden och att jag måste gömma mina nya ärr hela tiden. Nya ärr varje dag, gömma allt hela tiden jag orkar inte! Vänner som kommer och går hela tiden, allting sårar även ifall jag inte visar det, jag orkar snart inte mer, Jag vill inte oroa min familj om att jag mår dåligt hela tiden. Jag vill vara den glada Angelica inte den ledsna hela tiden.
Jag klarar inte ens av att kolla på "Livet blir bättre" utan att jag sitter och halvgråter hela tiden, men jag håller gråten i halsen för att inte visa mig svag. Mitt leende är falskt igen, ingenting är längre riktiga skratt eller leenden. Allt är bara så jävla falskt.
Jag har två sidor, ena som man ser i verkligheten som är "Den glada Angelica" och på bloggen, är det mitt riktiga jag.
Jag är duktig på det där med att låtsas och sätta på en mask som döljer mitt riktiga jag.
Jag orkar inte ens gå upp till skolan, jag vill bara ligga kvar och sova och låtsas som att allt är okej...
Varje timme så får jag ångest, jag vill göra mig illa, även ifall jag kanppt får plats på armen. Benen är mitt andrahandsval, men armen blir mitt första. 
Att se blodet rinna ifrån min arm gör att jag mår lite bättre.
Jag hatar mig själv. För den jag är och hur jag ser ut. Önskan om att vara bra, intressant, älskvärd och att ha någon. Någon att prata med som förstår. Kanske inte som har varit med om samma sak men som förstår att jag ibland vill vara tyst, att jag kanske stöter ifrån, att jag gråter. Men istället är jag ensam och behåller allting för mig själv. Jag ser tillbaka mer än jag ser framåt. Egentligen ser jag inte framåt alls, jag är ändå säker på att mitt liv kommer ta slut innan jag hunnit fylla tjugofem. Jag äter mindre, mer sällan. Fast när jag väl äter så hetsäter jag, får ont, ångesten ökar.
Jag kan inte leva som jag vill. Jag kan inte le, skratta, älska, vara lycklig och bara må bra.

Jag skulle verkligen behöva åka in på ett behandlingshem ett tag!.



Johnny English Reborn!

Kollade på Johnny English Reborn förut med pappa, måste bara säga att den är asrolig, speciellt om man gillar "Mr bean" Jag har sån tårr humor så jag skrattar alltid åt Mr bean filmer och sådant.
Men nu kollar jag på Big Brother 12. Men nu är det dock reklam! Den jag kommer gilla på bb är nog Petronella, hon med dreads och piercingar! :)
Bloggar lite senare, för Bb börjar strax igen!

Every breath you take & Tears in heaven

Det var länge sedan jag spelade in en video. Detta är ungefär 1~2½ månad gammal video på mig när jag sjunger!
Så enjoy!

Goddag!

Vaknade inte för en så liten stund sedan, vaknade typ halv tre! Har verkligen behövt sova ut! Sen så ville jag inte vakna för jag hade en sådan underbar dröm! :)
Jag har glömt och blogga under helgen så tänkte skriva vad jag har gjort!
Fredag: Åkte iväg till skolan trotts att jag var försenad en halvtimma, så tog nio bussen och kom till skolan, och i skolan så pluggade jag som vanligt! Efter skolan åkte jag till Skärholmen och köpte en blå ansiktsfärgsburk, eftersom Sarah skulle ha maskerad's fest. När jag kom hem städade jag hela mitt rum, tog faktist inte så lång tid. Jag är stolt över att jag städade hela mitt rum, nu är det jättefint! Efter jag hade städat klart, så hoppade jag in i duschen, och efter jag hade duschat så fixade jag sminket, såg mer ur som en avatar, för den var ganska mörblå, typ som blueman group! Det var lite roligt, efter jag hade sminkat mig, så käkade jag middag, sedan drog jag iväg till Sarah!

Såhär såg jag ut! Haha! Som sagt jätteblå!

Untz untz! Dance! Haha! :)
Lördag: Vaknade med lite huvudvärk, fick magsjuka, så satt hemma hela dagen och så! Inte okej. Missade Queerfesten som jag ville gå på! Missade Linni och Mary'n Diyae (tror hon stavas så)
Så satt hemma med familjen och kollade på Melodifestivalen, men jag blev jättesur för att Sveriges röstning, det var största fijaskot, och hur kan man rösta på den låten? Det heter melodifestivalen  inte PRATFESTIVALEN?! Solbrända monster vafan!? Bara för att han är författare så ska alla gammlingar rösta... Wtf !?
Mattias förtjännade finalplatsen!
Söndag: Vaknade, och nu sitter jag vid dator och längtar till BB2012 börjar idag! =)

Enter!

Är på Enter just nu, och har det mysigt, tänker hjälpa till med maten och så, sedan ska jag dra iväg till Egalia efter att vi har käkat ungefär vid fem tiden! :)
Ska nog göra en god fruktsallad!'

Imorgon är det Valentines day, och jag kommer nog inte ha någon att vara med, eller vara och vara, mer med någon jag älskar. Inte än i alla fall. Men ska checka! :)





'

Måndag! ~ Skola igen

Kom precis till skolan, och sätter mig direkt vid datorn!  Som vanligt, men lektionen har inte börjat än, fast vi börjar klockan nio. Ska ha matte nu, undrar ifall jag kommer fatta någonting inom geometrin, med radie och sådant, förstår verkligen ingenting när det gäller sådant! Men men!

Saknar gårdagen otroligt mycket, vill bara tillbaks! Det var så otroligt underbart! <3








Underbar dag! ~ Jag är mig själv!

Den här dagen kommer jag verkligen inte att glömma, men jag kommer verkligen att sakna den, det gör jag dock nu redan. Vill bara spola tillbaka tiden hela tiden, hade verkligen en sådan underbar mysig dag idag! 
Nu undrar ni säkert vad jag har gjort, men det får ni faktist inte veta! Tyvärr kära bloggläsare, men det är min lilla hemlighet! Hehe :)

Imorgon är det skola igen, undra vad man ska göra då! Matte första lektionen, sen har jag Engelska, efter det har jag väl lunch sedan matte och efter det har jag Engelska igen! så 80 minuters matte, och 80minuters Engelska! Efter det, blir det nog att åka hem, och fixa lite i mitt rum, sen när klockan närmar sig fyra så åker jag nog iväg till Egalia!

Jag är varken snygg eller perfekt, men vem har sagt att man måste vara det? Jag är mig själv, och det är det bästa. Man kommer ingen vart om man inte är sig själv.. T.ex kolla på Kissie, hon är lite överdriven, och tror sig vara en av de som är klass 1. Men om sanningen ska komma fram, så är det så att hon fejkar och hittar på en massa i bloggen, utanför bloggen så är hon en helt annan person! I verkligheten, är hon mer ödmjuk, jag vet det. När man läser hennes blogg så tänker man "Vafan är det för fel på den här bruden?" Jag vet, jag tänkte så också. Men om man vill ha läsare, bli bloggkändis och även få massor av pengar, så är det väl så man måste vara ? Eller..? Nej, man kan lika gärna vara sig själv! Men Kissie har faktist blivigt bättre nu, hon är inte sådär överdriven längre. Men hennes skönhetsoperationer är lite way to much! Men, det är ju hennes liv och inte mitt! :)


Blogga mer på blogg.se

Tjolahoppsan! Tänkte att jag skulle börja bligga lite mer här nu också, eftersom jag inte har så mycket att göra om dagarna, då kan jag lika gärna blogga för fullt och så. jag bloggar ju också dock på http://nattstad.se/angeliicahh
Tycker nattstad är ganska mysig blogg sida, men det ör blogg.se också. Så tönkte blogga på båda istället!
Sitter på Lakeside just nu, måste börja röra mig hemåt, men måste ladda min mobil ett litet tag också! Menmen..