Väntar..

Hejsan alla läsare! Just nu väntar jag på att min bror ska ringa, för då ska jag och mamma åka in till centralen och möta honom och Therese eftersom vi ska hämta min brorson Marcus, mam,a ska ha honom här över helgen. Dock så blev pappa sur, inte för att jag vet varför, men han e ju en sådan j*vla surgubbe. Så det är iinget att göra åt.
Efter mamma hämtat Marcus så ska jag vara i stan med några kompisar som vanligt!
Senare så tänker jag skriva ett inlägg. Säger inte vad ni får ta och läsa det senare.


Peace and Love




15:53 Pissregn!

Hejsan alla läsare, vaknade ungefär halv fyra, som igår, eh ja, jag är väl expert på att sova bort mina sommarlov om vi säger så, men det gör inget om jag sover nu, liksom kolla ut. DET SPÖREGNAR! *SUCK* Jag som vill till stan och träffa Jennifer och Hubbe ju!
Vi hade det roligt igår :)
hehe. Öhm jag kommer knappt på vad jag ska skriva e nyvaken och kann inte ens tänka. Haha
Jag saknar min brorson Marcus, världens gulligaste unge! <3
Jag vill åka till min bror. Det är ändå sk*t väder.
Men nu tänker jag ta och gå upp och äta lite eller nått så jag piggnar till lite!
Peace And Love!

Home now.

Hejsan alla läsare, kom hem för fyrtio minuter sedan, jag harr haft en rolig dag på stan idag!
På vägen till stan så satte sig två killar vid mig, och när den ene killen skulle fota sin kompis så börja jag fnissa, och då han som fotade bara "Tjejen skrattar åt dig" Sen den andra bara "Tycker du jag är rolig" Jag svarade knappt, tyckte det var fett pinsamt, sen han som fotade sin kompis började filma, eller innan han började han bara"Kan ja få ta bild på er två?" Jag ba "Neeh"  * Gömmer mig i koftan med luvan över ansiktet * Haha det var roligt, dock så kommer jag inte ihåg vad snubben hette på Face, det var nått enkelt, men så enkelt att min hjärta cpar upp sig, haha lyckat alltså! Sen när han filma jag bara "Seriöst!" Haha han trodde säket att jag var värsta fjortisen, haha jag brukar ju knappt säga seriöst längre, blir dock bara ibland...
Sen när jag kom till stan så såg jag Jennifer, från igår! Jag bara vänta lite de e ju hon från igår! Hon som ritat så jätte fint!

Kommer lite bilder från dagen! :)




Ena bilder är det Kim, sen är de jag och Jag o Jennifer <3
Orkar inte lägga upp alla bilder, men men.
Nu ska jag i alla fall sova

Godnatt folket!







Nu drar jag till stan...

Hejsan alla läsare, detta blir ett kort inlägg, ska strax dra in till stan, så om ni ser mig är det väl bara att komma fram till mig, jag bits inte, jag är jätte trevligt, är inte bitchig som alla andra bloggare direkt.
Men nej nu ska jag ta och dra in till stan! Ni får ha det så bra så länge, skriver nog lite när jag kommer hem!


Peace and Love




27 Juli 2010

Hejsan alla läsare, vaknade inte för så länge sedan kanske tjugo minuter sedan, tyvärr så han jag inte skriva igår, kom hem halv ett ungefär. Tunnelbanan hade fastnat i liljeholmen så jag gick av och orkade inte vänta så alla andra gick också av när jag gick av, haha lyckat alltså.
Men sedan åkte den med "Ej i trafik" Så jag fick vänta tio minuter på nästa, så när jag kom hem gick jag in i min brors rum och kollade en liten stund på teve och sedan spelade Guitar Hero eftesom jag orkade inte vara i mitt rum. Inte för att jag vet varför menmen. Sedan blev klockan halv tre så jag gick och la mig.

Pride ung från igår, det ska jag berätta för er, det var inte så speciellt, det var en tjej i trettioårsåldern som spelade och sjöng i en halvtimma ungefär. Om vi säger såhär så är jag betydligt bättre än henne på att sjunga! Haha
Sedan så gick jag för jag orkade inte vara där så jag gick till glashuset och träffade på några kompisar, så jag var med dom en stund, sedan när min andra kompis kom så skulle hon på toa så på vägen tillbaka så träffade jag på Linnea, Amanda och Ullrika :) Kul att träffa er igen!
Sedan började klockan rulla sig mot halv tolv så jag gick till tunnelbanan med Emma och Emelie.


Peace and Love!







Ont i halsen? BORTA! <3

Hejsan! Nu har jag inte så ont i halsen längre. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar så jag kan åka in till stan för att gå på pride-ung, jag ska ta och smsa Sarah om hon kommer dit så jag inte är där helt själv, dock så kan det ju finnas folk som jag känner, hwo knows? Menmen, nu funderar jag på att jag ska gå ut och ta en cigg, har inte rökt på hela dagen för jag har haft så ont i halsen. Mammas kompis är här och är jätteledsen! Hennes katt Tarzan hade fått cancer i munnen, stackars henne och Tarzan alltså! Jag som älskade hennes katt! Dock så har hon ju en till, men det blir så tomt utan honom, och Cesar kommer förmodligen gå runt och leta efter Tarzan. Sjukt hemskt alltså!
Men nu ska jag gå ut och ta en cigg, och sedan äta,skriver nog när jag kommer hem igen!


Peace and Love



Sjuk

Hejsan alla läsare, jag har blivigt sjuk, jag har sjukt ont i halsen, kan knappt svälja, orkar inte ens prata med någon säger bara "mmh" Det är sjukt jobbigt, har druckigt tio koppar te redan, men ingenting hjälper!
Jag orkar inte vara sjuk, det är fan sommar ju! Nu när det fina vädret kommer också!
suck!
Just nu sitter jag och kollar på teve i vardagsrummet eftersom jag orkar inte ligga i sängen. Hoppas jag blir bättre tills på lördag, ska till JaZiii då, hon fyller 18 och kommer ha fest, så jag måste bli frisk tills dess!
Skriver nog mer lite senare.

PRIDE IN MY <33

Hejsan! Imorgon är det pride ung på kulthurhuset (Lava) I sthlm
 Jag funderar på att dra dit imorgon, eller funderar och funderar, jag måste dit imorgon, det är där jag tillhör! Eftersom jag är ju bisexuell, och det är jag sjukt stolt över, och jag skiter i om folk inte gillar det. Jag är den jag är och den personen kommer jag alltid att vara, Angelica Svensson som är BISEXUELL, acceptera det eller inte, jag brur mig inte. Men en sak tänker jag säga nu, jag hatar homofober, dom borde fan inte finnas! :)

Alltså det fins ingen gud som kan bestämma om det ska vara man och kvinna! Idag är det så att det är
Man&Man
Kvinna&Kvinna. Thats it, det kommer vara så år över, ingen kan ändra på folks beslut som de själv gillar. Som jag till exempel, ingen skulle kunna ändra på att jag inte kommer vara bisexuell.
Eftersom jag är det beslutet jag har valt har jag valt och kommer stå fast vid, och ingenting jag kommer att ångra eftersom jag är STOLT över det! Även om vad folk säger om det, så skiter jag i dom. Jag är den jag är! :)
..
Jag älskar pride-festivaler, det är så gulligt och vackert tycker jag, när jag ser homos på stan eller bara någonstans så kollar jag och sedan blir det ett "Naaaw vad söta ! "
Det är inte äckligt att se killar stå och hångla, eller två tjejer, det är kärlek det med!
Ingen kommer kunna ändra på att det finns Hbtq personer idag. Det är NORMALT idag!


Angelica Loves PRIDE FOREVER! :DD




Bio med mamma och pappa!

Hejsan alla läsare! Kom precis hem, har vart på bio med mamma och pappa, sist jag var på bio med dom var nio eller tio år sedan, vi hade i alla fall trevligt tillsammans. Vi kollade på Beck - Levande Begravd, den var bra, men mamma var lite rädd så jag höll henne i handen, sedan när hon ryckte till drog hon upp armen så högt att jag gjorde illa mig, så jag sa rakt ut "Ska du bryta armen av mig eller!?" Sedan så började vi och skrattade vi åt det eftersom det var så kul att mamma hoppade till så j*vla mycket.

Efter filmen så gick vi och åt på en thai resturang. Vi tog fyra små rätter. Gott var det!

Sedan stack vi hem! Så nu sitter jag och bloggar i min säng! Har ingen aning om vad jag ska göra nu, men någonting kommer jag på, förmodligen så ska jag städa mitt stökiga rum som jag alltid lyckas hålla stökigt.

Haha, men städa måste jag f*n göra!

Peace and love



Bio med Jaziii :D

Hejsan alla läsare, det blev inte så tråkig dag som sagt, träffade JaZiii och vi drog och kollade på bio, vi åkte till Heron City sen när vi kom dit så kom jag på att biobiljetterna (checkarna) låg i mina andra byxor, vi gick mot mig, bad mamma ringa mig och möta oss halvägs med dom, så när vi fick dom så gick vi sjukt stressade mot Heron ingen. Dock så tjatade JaZiii på mig att jag skulle skynda, vafan jag svettades som en j*vla gris! När vi kom fram så var de västa köbildingen! *suck*
JaZi glodde på mig hela tiden och pekade på mitt huvud, dock fattade jag va hon menade, att jag svettades så att de syntes att det rann om mig! Gah! Sedan så såg jag en sjukt söt kille i ledet bakom mig, jag tänkte bara oh my god! Men jag struntade i det eftersom jag hade bion att tänka på.
Vi såg Letters to Juliet, Filmen var bra, förutom att Jaz bara "ÅH JAG ÄLSKAR DENHÄR LÅTEN!" SKIT högt. ALltså alla där inne typ hörde. Det vat Romeo and Juliet låten med Taylior Swift.
Den är bra!
Nu funderar jag på att sova. Eftersom jag vill inte ligga och sova hela dagen, sen så har jag ont i mitt huvud så jag borde inte sitta framför datorn då heller.
Det kommer komma upp bilder imorgon från Dagen och bilder från Ec-träffen också.
Så håll utkik!


Peace and Love


Seg dag. Glee

Hejsan alla läsare, sjukt seg dag det är idag, men just nu sitter jag och kollar på Glee!
Jag älskar glee! Vem gör inte ? :)
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, funderar på att smsa några och kolla om jag kan göra nått med någon eftersom jag har så långtråkigt!
Men nu tänker jag ta och kolla klart på Glee allesammans!

Peace and love!





Juli 24, 2010

Ett inlägg som jag skrev igår men datorn dog precis så lägger in det nu istället!

Hejsan alla läsare. Kom precis hem från Ec-träffen, eller vad man ska säga, blöt var det i alla fall.
Jag åkte in mot stan vid tolv. Så det var inte så jätte mycket folk vid ett halvtvå, dock så kom knappast hälften. Det var ungefär 130 personer eller nått.
Jag träffade Lina, Sara, Lina, Jessica, Kim, Albin, alex, Eijla, Saga, Camilo, Jim Constance, Felicia, Frida, Alex, Pingu, Teddy. Och sen kommer jag inte ihåg fler just nu, det står still om vi säger så men jag hade i alla fall kul!
Tävlingarna var roliga. Jag kom tvåa på första tävlingen
Det var en tävling som hette
The Cinnamon Challenge
Sen kom Chubby bunny tävlingen
och sedan snyggast hår

Nu vill ni nog veta vad de är för tävlingar
The Cinnamon Challenge: Äta en hel sked kanel utan att hosta eller spotta ut det.
Chubby Bunny: Stoppa in marsmallows i munnen och säga Chubby bunny (Utan att tugga på dom)
Snyggast hår: Den som har snyggast hår, man får rösta på den som har snyggast hår


Nu kanske ni vill veta hur det gick för mig i tävlingarna.
Den första tävlingen gick utmärkt! En kille trodde aldrig att jag skulle klara det, dock så var det många som spottade ut kanelen på första, men jag klarade det, så jag fick göra det en gång till. 
Jag klarade nästan tre skedar. Det var en kille som bara "Du är tjej du kommer spy direkt!" Hahah vilket jag nästa gjorde, men jag fortsatte med kanelen. Ville inte förlora haha!
Om vi tar det snabbt så säger jag såhär, jag kom tvåa av 16 personer! 
Jag klarade nästan tre skedar. Det var en kille som bara "Du är tjej du kommer spy direkt!" Hahah vilket jag nästa gjorde, men jag fortsatte med kanelen
Woho!

Chubby bunny tävlingen, var jag först ut, jag började med en marsmallow och sa Chubby bunny, jag fick ihop till elva stycken, sedan gick det inte mer. Det var en kille som heter Erik som vann denna tävling, han fick ihop 17 stycken i munnen. Och kunde säga Chubby bunny!

Snyggast hår, var det en tjej som vann det på, dock så vet jag inte vad hon heter. Men hon vann på snyggast hår! :)
Senare så smsade jag Sara och frågade vart hon var, då var hon där nere där vi var först, jag gick ned dit, sedan skulle vi möta Lina så vi åkte tillbaka till stan (Ec-träffen var i tanto) Så jag Sara och Jim åkte till stan för att möta Lina och Viking, (Linas kille) Vi gick till donken sen när vi var framme för vi skulle äta lite innan donken stängde.
Sedan blev klockan runt halv tio, så Sara och Lina åkte hem, jag med, Jim vet jag inte vad han gjorde, antagligen drog på någon fest. På tunnelbanan satt jag och Lina och bara kollade på Sara. Jag och Lina " Men Sara! Vad tänkte du med?!"
Haha det var lite roligt.
Sen hon bara "Men jag vet inte"
Gulligt som fan alltså!
Sedan när var framme vid Slussen för att byta till Norsborg tåget så sa jag hejdå till Sara och Lina!
Jag träffade JaZiii vid tunnelbanan, så vi stod i regnet och pratade lite, och när jag kom hem var jag helt dygnsur (Stavning?)

Roligt har jag i alla fall haft!

Peace and Love!



Vaknade för en stund sedan

Hejsan alla läsare, just nu sitter jag i sängen, det har jag gjort ett bra tag nu. Sen jag vaknade och jag vaknade kvart över ett.
Men nu ska jag gå upp och fixa mig i ordning och äta lite frukost, och plocka upp på mitt golv, jag lyckas alltid stöka till. När jag var på Rånö hade pappa tydligen städat. Men nu är det stökigt igen! Haha vad snällt va?  Nej men jag ska städa när jag väl orkar.
Juste igår så  Såg jag en Sonic Syndicate & All time low poster, ni vet dom som sitter på väggar och så i stan, dom tog jag! Elak jag är! Haha nejdå, men jag vill ju ha dom, eftersom dom är bra och ska sätta upp dom i mitt rum, ska bara byta ut mina posters som jag har på väggen, eller någonting. Antagligen tar jag ned alllt och fixar om det så som jag vill ha det. För det är bara onödigt att sätta upp dom över andra posters right.
Juste jag gjorde ett iq-test, haha lyckat alltså! Det tydde på att jag hade 75 iq. Men dock så förstod jag inte så mycket, så jag tryckte bara på nått, om jag skulle tänkt skulle tiden gått ut eftesom man hade tio minuter på sig på 24 stycken olika mönster eller vad det nu var.
..
Jag är lite irriterad just nu, eftersom mammas o pappas kompisar Ari & Laila kommer hit igen! Dom var f*n här
förra veckan o veckan därpå. Så j*vla irriterande, Laila skriker när hon pratar, så därför tänker jag dra till stan!
Jag tänker inte komma hem förän dom dragit!
Jag orkar verkligen inte med dom, sedan så tror laila att jag gillar henne, men jag avskyr henne som pesten!
Haha! :)
Men nu tänker jag ta och gå upp och äta lite frukost och gå in i duschen och dra till stan eller nått.
Imorgon blir det Ec-träff för mig! :) Kommer träffa massor av kompisar. Och även folk som jag inte känner, det kommer ju vara minst 300 personer , men på sidan står det att det ät 540 personer, men jag tror inte precis alla kommer komma dit.
Menmen.
Skriver nog mer senare när jag kommer hem eller nått! :)
Peace And love!




En rolig dag på stan!

Hej alla läsare, idag har jag vart i stan och träffade Sara och Lina, vi har haft jätte trevligt idag, först så satte vi oss vid trappan, men sedan så såg jag att min kompis Anton var där, så vi gick dit och pratade med honom, i en halvtimma kanske, sedan så skulle han hem p.g.a. en sak dock så vet jag inte varför men någonting var det i alla fall. Efter en stund så ser jag han att en annan killkompis som heter Camilo kommer mot oss, och han hälsar på Sara och Lina, dom tycker att Camilo är rolig, idag så var han faktist rolig, haha. Jag har filmat lite eftersom jag tycker att det behövs lite till min blogg. 
Senare så ville Camilo att vi skulle dra till tanto, vi drog dit, jag träffar min kompis Lotta, och ser neon, och farsan (En gubbe som är asschyst!) Neons kompis snackade om någon gratis reagge konsert vid skanstullbron (Trädgården) som började klockan nio, vi stack dit, han frågade några andra om dom ville följa med, och de ville folk, vi var ungefär tolv personer som gick mot skanstullsbron, det tog ungefär tjugo minuter att gå.
Det var sjukt skönt att gå dit. Camilo var tvungen att åka hem eftersom hans mor ringde och sa att han skulle åka hem, men han frågade mig om han fick sova hos mig, men jag tvekade liiite! Men han e ju halft gay, så tror inte att det skulle gjort nått, men jag vet inte, inte just nu. Mamma kanse inte vill det.
Aja till det andra nu.
Vi alla tolv personer gick mot skanstullsbron, när vi väl kommer fram så ser vi två vakter som står och vaktar, och sedan så hör jag att de säger att det är tjugoett årsgräns, vi alla suckade och bara, har vi gått hit i onödan?! Men jag tycker inte att det var i onödan, alla fick lite motion i alla fall.
Sedan så stack tre personer, och vi gick mot skanstulls McDonalds, vi gick igenom ett stängsel och hoppade ned på det där avstängda spåret och gick över, när vi väl kommer över så måste vi gå lite till till ett annat stängsel, och hoppa över det, och det gjode vi ju, men inte svårt alls, blev lite varmt och svettigt, men det gör inget. Sedan så gick vi till McDonalds eftersom Lotta ville dit, medans vi var på väg dit så ser jag en All time low affish som sitter fast med tejp på en tegelvägg eller vad det nu var. Jag drog självklart loss den och tog bort all tejp och vek ihop den och lade ned den i min ryggsäck. Så nu har jag den!
Anyway, vi var på McDonalds, jag frågade om jag kunde få ett glas vatten och det fick jag, det behövdes verkligen, hade knappt druckit nått på hela dagen.
..
Just nu håller jag på att laddar upp en rolig video på Camilo. Men det går ganska segt, så lägger in den när den är klar! :)
Som sagt jag har haft en rolig dag idag! Verkligen kul!
..
Peace and love


Bilderna från Rånö

Hej alla läsare, nu tänker jag lägga in bilderna som jag tog på rånö, dock inte alla för jag tog ungefär 120 stycken, men kommer lägga in 12 st bilder :)
Först kommer en bild på mig :)
En bild på mig
Tog lite kort på fjärilar och så! :)



























Där är några bilder som jag själv tagit. De blev fina :)
Just nu funderar ja på om jag ska kolla på film, men är inte säker. Men nått blir det.





Skhlm med mamma <3


Hej alla läsare, kom precis hem från Skärholmen med mamma, vi har haft det trvligt, jag bjöd på mat, Sushi åt vi, sedan så gick vi till Gina, jag köpte ett asgulligt linne, som det är cupcakes på. De står "Muffins are just ugly cupcakes" Sjukt fin är den, jag tänker inte ta bild på mig o mitt linne, för det gör ju typ alla andra oh jag tänker inte härma de med det, så någon dag kanske ni ser mig med mitt lunne på mig ;) Dock är de gult, menmen,
Nu har jag knappt några pengar kvar, har fått 1200 kr denna månad fast jag skulle fått 800 kr. Men mina föräldrar är snälla nu, så ja :)
Älskar dom!
Nu sitter jag och bloggar, vet inte vad jag ska göra nu, antagligen ta och läsa någonting eller fixa lite i mitt rum, det kommer jag på senare.
Jag vet vad jag ska göra, jag ska sjunga karaoke på karaokeparty.com! Det är otroligt kul att sjunga, dock så måste man vara medlem, och premium för att sjunga alla låtar, vissa låtar kan man sjunga om man inte har premium. Men jag är premium där i två månader sedan går den ut, eller om det är en månad, kommer inte ihåg riktigt, men ja.
Just nu kommer jag inte på vad jag ska skriva mer, så jag skriver väl lite senare eller nått.

Peace and Love!
<3



Hemma!

Hej, alla läsare, det blev inte som jag hade tänkt mig, åkte hem tidigare, just nu är jag hemma. Kom hem halv elva. Mamma mötte upp mig vid tunnelbanan, jag orkade inte vara där på Rånö eftersom det  var skog, spindlar dass och sjukt tråkig. Fanns inte så mycket att göra, sedan så hade jag hemlängtan, saknade min kära mor! Men har fotat lite och så. Bilderna blev sjukt fina, lägger upp de imorgon för just nu orkar jag inte lägga in alla bilder.
Jag kommer göra stort copyright på bilderna eftersom det är JAG som har tagit bilderna och jag vill inte att folk ska ta mina fina bilder, tänker till och med skicka in bilden till nått fotogrejs, eftersom bilden blev typ proffsig. Inte för att skryta eller nått. Men som sagt ni kommer få se bilderna imorgon :)


Jag och Sarah har badat, jag sjönk nästan, för det var blålera så jag ville inte bada så mycket för det var äckligt och mycket alger och tång! Asäckligt.
Men det som var bäst var att Sarah sa att det jobbade en snygg kille inne på resturangen, och när jag såg honom, blev jag fast med blicken. Han var sjukt söt alltså, men säkert tjugo eller nått.
Så jag skippade det.
Haha.
Men nu tänker jag ta och sova eftersom jag är sjukt trött, och har ont i huvudet.
Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, men det kommer jag nog på!
Juste! Sist jag var i stan så köpte jag Snabba Cash boken! Och jag har påbörjat på den, har inte hunnit läst så mycket men ska ta och läsa när jag har tid!


Peace and Love!!

...



borde packa

Hej alla läsare, jag orkade inte blogga igår om dagen som var på stan, men igår så var jag med JaZiii en stund, dock så började det och regna! Sjukt irriterande när det regnar.
Menmen, Sarah sov över hos mig igår till idag.
Jag borde packa och städa mitt rum egentligen, men e typ för lat, men det är ett måste göra jobb, eftersom jag och Sarah ska åka till utö till fredag, men ni behöver inte oroa er, jag kommer självklart ha med mig min dator, så jag kan blogga dock så vet jag inte hur många inlägg jag kommer göra, det får ju ju se då! :)
Men nu ska jag bädda både min säng och Kevins säng, jag sov i Kevins rum för Sarah sov i mitt rum.
Så jag kanske skriver lite mer senare.

Puss!


Tanto med Jazi


Hej alla läsare, förlåt för att jag inte har bloggat,
Ni får en bild på mig för jag e snäll!

 Men igår (Torsdag)
 Så  Var jag med Jannika i tanto med hennes på g, eller vad vi nu ska säga,  igentligen skulle vi till rålism för Jannikas på g skulle spela med sitt band, de är ett reagge band, kommer inte ihåg vad dem heter nu  bara för det, men men.
Det var faktist kul, det var varmt och soligt också, har fotat en del, och även filmat, men ville inte filma dom eftersom de kanske inte ville att jag skulle filma de, så jag lade ned kameran i gräset och lät de filmas lite medans de spelade Spansk musik eller vad man ska säga, jätte trevligt! Bilerna och en eller två videos kommer snart, måste lägga in alla bilder som jag inte lagt in, en den egobilder, och sedan några bilder på brorsonen Marcus, innan musikvideon kommer in måste jag bara lägga in bilden på Marcus, alltså så otroligt gullig! Han kastar någonting, tror de är ett underlägg till glas och får typ lite damp! Sjukt gulligt!
..


Marcus marcus marcus, världens underbaraste och gulligaste barn!

Lägger upp bilder och allt senare, eftersom just nu är allt så jäkla segt, så kommer ingen vart!
Så det blir imorn!
Denna dag har vart awesume (Fredag) skriver om den imorgon och lägger upp bilder :D


Peace and Love!


Sommar och sol,

Hej alla läsare! Jag måste bara berätta en sak, jag badade för första gången i år! Jag badade med JaZiii, men jag var med henne och Sarah! Sedan nessas kompis Emma som hon hette, det var ganska så roligt, sedan kom Marcus, en kille som JaZiii träffat i tanto. Hahah Sarah's min när han tog av sig sina solglasögon, haha den minen glömmer jag verkligen inte, det var så otroligt kul. Men problemet var att jag skrattade inte, för då skulle dom andra bara (Öhm vad skrattar hon åt?) Så jag lät bli, men fnissade lite åt Sarah.
Sedan blev hon bombaderad av lite kärleks sms av en hemlig person!
Hah dock så vet jag vem det är! Men nämner inget namn!
...
Jag tänker gå in och duscha nu, eftersom jag har badat i det där äckliga vattnet, så jag skriver mer imorgon när jag vaknar eller så, innan våra bästa år blir det nog, eller efteråt.
Hm, vet inte än,  men som sagt vi får se!
Ha det så bra!
Peace and Love!


Homosexuallitet!

Homosexuallitet, jag tycker det är sjukt starkt av att det finns både pojkar och flickor som är väldigt unga som har kommit fram till att dom är just gay, det finns vissa som inte ens vågar berätta någonting för att de kommer tro att kompisarna kommer se ner på den som är just gay, men i dagen samhälle så är det inte så, det är sjukt vanligt att det är Hbtq band oss nu i världen, och jag tycker att det är bra att det finns också, utan att det inte fanns skulle väl det bli så otroligt konstigt och inte så roligt, utan alla pridefestivaler och allt.

Jag älskar pride! Jag funderar själv på att jag ska vara med! Men inte helt säker. Men klart jag kommer gå på paraden, men dock kostar det femhundra för mig nu att köpa biljett, men det är det värt tycker jag!

Jag såg en killes blogg och han heter Anton Kouba, som är femton år och lever stolt öppet homosexuell! Det är så det ska vara tycker jag, idag så vet man själv vad man gillar, även om ens föräldrar säger att man inte vet än för än man vart med en partner, men man känner det själv i sin kropp och i själen, inte så som föräldrarna uttrycker sig på. Det är så vad jag tycker i alla fall.

Jag hatar när folk alltid ska hålla på och driva och säga "Jävla bög" Tänk om en bög skulle gå förbi precis när den personen säger det och blir jätte ledsen, jag tycker det är fel ordval när man ska skoja med sina kompisar. Man kan välja nått annat ord istället för just det.
Och sen alla homofober, jag fattar inte vad dom har för problem med oss som inte gillar samma kön och så, det är normalt idag och jag tycker att dom borde acceptera det, snart så kommer det finnas fler som är Bisexuella eller homosexuella än hetrosexuella människor, eller vem vet, men det kan ju bli så, man vet ju aldrig.
Men om det skulle bli så, så skulle det vara helt perfekt! (Enligt mig dåra)
Kärlek som kärlek liksom.

Som vissa säger "Gud har skapat människorna för att det ska va pojke & flicka"
Men nu tänker jag säga såhär
FUCK GUD! Det finns ingen gud, det är bara en tro, det var bara ave Maria som var otrogen och sa att det var en gåva från gud, och sen dess hon sa det har det vart en tro..
SHiESSE!



Varmt oh en tjatig mor,

Varmt varmt varmt, seriöst, äntligen värme, men vafan inte så jävla varmt ska det väl inte vara. Men SMHI sa i April att de kunde säga redan då att det skulle bli mellan tjugofem till trettio grader i juli, och vad är det nu? Varmt nästan trettio grader. Skönt är det i alla fall! Jag ska bada idag i gues, väntar bara tills att Jannika ska vakna. Måste ta och kolla min mobil för hon kan ju ha smsat mig.
Och det första morsan gör när hon kommer hem så ska hon dampa..
"Angelica om du inte lyssnar på vad jag säger så tar jag ut datorn där ifrån"
Man bah vah ? Jag har inte ens gjort nått, eller du har inte sagt nått vafan shit ta de lugn!

Blir så jävla irriterad att morsan alltid ska tjata så fort hon kommer hem.
Hon kan väl ta de lugnt minst tio tjugo minuter innan hon börjar hålla på.
Sen så får ja sitta vid min dator hur mycket jag vill, för det är faktist MIN! Så hon kan inte bestämma ett skit om min dator.
Gah jag blir fett irriterad på morsan.
Haha vad gör inte morsor utan att tjata igentligen?
...
Nu ska jag typ ta o äta om det går, sedan måste jag fixa mig, för jag ska dra och bada!
Så ska sätta på mig badkläder

Så ni får ha det så bra så länge. Och föressten visste inte att du läste min blogg catto XD
Haha kevin sare till mig xD
..
Mamma till kevin "Snorunge!"
Kevin till mamma "inte mitt fel att du inte stoppade p-piller i näsan!"
Hahah!

Nu får ni ha det så bra för jag ska fixa mig i ordning just nu!
Blir bombaderad med sms haha.

11 Dagar kvar till Emocore träffen!

Skriver mer senare om jag orkar och inte glömmer!
Peace and love ppl!



Eclipse o annat

Hej alla läsare! Kom hem för en stund sedan, har vart och kollat på Eclipse med Sarah, mitt omdömme om filmen, den var bara men Twilight och New moon är bättre, men bra var den i alla fall, tänker inte säga någonting eftesom det finns säkert några som inte har sett den, så jag tänker inte avslöja någonting...

GAH jag blir galen, har ett skitstort myggbett som alltid ska börja klia på kvällarna.. Haha intressant va? Tror inte det.

Men idag så tatuerade min bror sig, när jag kom hem så gick jag in i hans rum direkt för att kolla, den va fett awezume, jag vill också ha en tatuering! Men jag är inte säker på vad än, vet bara en hittlils..
Hittade en bild på google på den, men den ska gå som den gör bara en annan stjärna..
Sånhär tatuering vill ja ha, men med sånna här stjärnor

en sådan stjärna ska de va ;D

Awezume! (;


Juste jag har spela in två låtar på youtube :D
http://www.youtube.com/watch?v=R3UGq9zemtY
Hallelujah

http://www.youtube.com/watch?v=jwQ03kuXzZI
This is my life

Kolla in ? =)


Vill till grönan!

Hej alla läsare!
Jag kan inte sova, eller jag har inte prövat, förmodligen skulle jag somna, men ska sova strax.
Jag är sjukt sugen på att gå på grönan igen, har vart där en gång i år, och det ska bli fler, det måste jag i alla fall!
Det är ju asroligt att vara på grönan och så.

Ehm jo juste, jag funderar på att jag ska köpa en mobil ifrån blocket, och Hello kitty skor, verkar väldigt bra, men jag måste veta va det är för skick, men vad jag läste så var den ny. Dock så var de på engelska så jag översatte vissa grejer! :)



Visst ser Mobilen och skorna awezume ut? :)
Mobilen kostar
599:-
och skorna 299:-
men mobilen behöver jag mest! :D
Så måste se hur den ser ut och så.
OM den ser bra ut så köper jag den självklart :D
men nu tänker jag gå upp och dricka lite vatten, är sjukt turstig.
SÅ nu får ni läsare ha det så bra!
kommentera lite vah? Sluta vara så tråkiga och inte kommentera :D
bits ju inte ??

Peace and love


Today

Idag har jag typ sovit till fem eller nått. Sjukt, jag trodde jag skulle sova jätte lite, men var vaken till halv sex, så kan nog vara därför, eller jag vet inte. Laddade ned iTunes igår och Safari..
Jag orkar inte lägga in alla låtar i windows media player, så på iTunes kommer de in efter alfabetisk ordning och allt, så jag behövde inte göra nått. Jag har ju typ 4000 låtar i datan så, det skulle vara asjobbigt att ordna dom in i windows media player, så nu slipper jag, haha!
Just nu sitter jag och drogar musik. Det är från allt möjligt, så orkar inte nämna några idag.


SORRY!

Hejsan alla läsare, har inte kunnat bloggat eftersom jag inte vart hemma och så, hade bråkat med min kära mor, men nu är det löst. Så jag hade vart och sovit hos en kompis. Eller ah, det blev inte som vi hade planerat direkt. Men tänker inte skriva vad vi har gjort precis. Men kul har vi haft i alla fall! :)
Så det är ju bra att jag har haft kul ellerhur! :)


Tack Linnea för att du fixade min blogg, gullunge till kusin! :)
Puss pårej!

Och på er andra också :D

Film o annat babbel

Nu har jag kollat på film, elle film och film, julkalendern, Mysteriet på greveholm<3
Haha den är såå love! Ja blev asrädd för skelettet när ja var liten haha! Inte för att jag vet varför men men. Nu borde jag på att sova. Får se hur jag mår imorgon, om ja mår bättre åker jag in till stan som vanligt :P

Ha det så bra så länge! (:

Peace and love




Sjuk!

Jag är sjuk, jätte kul verkligen, nu när det är sommar också, förlåt om jag inte bloggat så mycket, har vart ute i det fina vädret! :) Även om jag vart lite sjuk då, men nu e det värre! *SUCK*
Jag hatar att vara sjuk på sommaren, okej vem gör inte det igentligen??

Finns nog ingen som gillar att vara sjuk, det är kul när det är skola! Haha..
Ligger i sängen och svettas ihjäl! Gah, jabg gillar inte att vara sjuk, men det är kul att lyssna på musik. Det är det väl alltid? :)

Dagens låt - Lady gaga - Boysboysboys ..
Den är sjukt bra :D


videoinlägg (:


Bilder

Hejhej! Gårdagen var så jävla azum alltså!
Skriver om den lite senare, tänkte ladda upp lite bilder på mig som jag glömt göra.
Så tänker lägga upp några bilder ;)'



SÅDÄR JA!:))
PEACE AND LOVE ;;)

KOMMENTERA ;*


00:30

Förlåt för att jag itne har bloggat på två dagar nu, men har vart lite upptagen, eller bara helt glömt bort det.
Men i Måndags så var jag med Kerstin Emelie & Mikkan, vi gick och kollade på Sex and the city 2.
Förstår inte varför folk säger att den är tråkig & dålig, den är ju både rolig och bra!
Men just nu vill jag bara se Eclipse, den kom ju ut idag, men jag Maria & Sarah ska förmodligen se den i veckan om det inte är fullbokat och allt, tror nog att det kommer vara det, men man vet ju aldrig, kan finnas platser!
Det hoppas jag på i alla fall.
..
Igår så var jag med Sarah i stan, vi hade urkul! Det var en finsk man som kom fram till oss och börja snacka med oss, eller det var såhär att jag frågade honom om cigg, sedan började han snacka. Han var rolig men PERVERS!
Han frågade mig om jag var singel, jag var tvungen att säga att jag var tillsammans med Sarah och att jag var lesbisk för att han inte skulle hålla på, men sen så sa han ba "Men vi kan ha trekant"  Både jag och Sarah kollade på varandra med en allvarlig min och sedan skrattade. Sen så sa han att han var "Europas största breakdansare" Haha inte alls, han gjorde typ vågen med armarna eller nått. Fågeln såg det ut som, haha folk glodde på oss bara för att vi snacka med honom. Fast jag tjatade as mycket på Sarah att vi skulle gå ifrån honom, för han va jävligt pervers och irriterande. Vi väntade på Maria för att hon skulle komma, men hon kom aldrig så jag och Sarah hade i alla fall kul.
...
Idag.
Jag var vaken hela natten, blev väldigt trött så när klockan var fem över halv elva på morgonen (11:35) Gick jag och la mig och sov, vaknade halv tre ungefär...
Gick och handlade ägg och chocklad.
Jag gjorde ugnspankaka. Inte mamma jag!
Jag ville göra maten idag, sen efter de åkte jag in till stan.
Idag var jag i stan igen med både Maria och Sarah, vi var mest runt plattan om vi säger så, vi kom inte på vad vi skulle göra så vi satt och pratade lite och så, senare så tog Sarah upp sin systemkamera och vi fotade oss hela tiden, haha det blev minst 100 bilder eller fler.
Men bilderna blev mer Epic fail, men roliga så det blev "Uppläggning på bilddagboken" .
Vet inte om hon kommer lägga upp bilderna på oss, får kolla det senare, orkar inte göra det just nu.
Juste, en kille kom fram till Sarah och bara "Du, ring min kompis, han som sitter där, han gav dig sitt nummer förut!"
Sarah:"Va? Ne jag har inte det?" (Chockad min)
Haha, vi har haft jätte kul!

BFF MARIA SARAH & ANGE :)
Nu ska jag glo på lite film, vet inte vilken men någon blir det!
Ha det så bra! (:
Peace and Love!:*