Yo KnuckelHeads!

Knuckelheads here i come...!
Tja! jag kommer inte alls på vad ja ska skriva men det kommer snart antiagligen.
Komplicerad dag eller vad man ska säga, eller det är det väl varje dag..
ANYWAY!
Jag var med Mikka och tjejerna idag! Det var kul, sov över hos mikka också, the tvinns to :D
Haha Smsen från todd mikka fick va OMG! Vafan skrivr han !?
Hahhha jag dog av garv, typ klockan tolv ringde någon till kärrans mobil, typ EUROCOP!?
MAN BA WTF!
hur fan har EUROCOP fått KÄRRANS NUMMER!? Hah han tyckte vi var tråkig eftersom innan mannen la på så sa han "Jag har inte tid med det här" Hah alltså det var skrämmande verkligen, vi had så jävla kul mikkan pratade med honom från Eurocop xD
Haha fett roligt det var.
Jag kommer liksom inte på va ja ska skriva xD
Skriver mer imorn!

20 DAGAR KVAR KNUCKELHEADS TILL BRING ME THE HORIZON THATS GONNA RUELS THE WORLD! ;D
<3



// ANGELIICAHH


Idol nörden!

Tjabba! Dagens ämne som jag tänkte skriva om idag är IDOL!
Jag är alltså en Idol nörd kan man säga, eller ah jag är en idolnörd! Jag har följt idol sen det började 2004 när Daniel lindström vann & Darin kom på andra plats, haha självklart gillade jag Darin då (A) HAHA!
Men Idol är ju otroligt bra program, jag kan liskom se hur svår det igentligen är att bli känd, man måste ha det som krävs, det gäller inte bara ha en bra sångröst, man måste även kunna vissa toner för att de ska gå och inte vara för nervös och sånt. Ja jag har förstått det och jag vet att det är folk som åker ut för att dom är för nervösa och klarar inte den pressen, det är ju att dom måste lära sig en text utan till på några timmar, jag kan lära mig en text snabbt, men det beror på vilken det kan vara.
Anyway! Sen Johan Palm var med i Idol kommer ingen då menar jag INGEN kunna vara bättre än honom, han är bäst och det kommer han alltid och vara i mitt hjärta, det ahr gått ett år sedan jag såg johan på idol, det var underbart när han kom in och bara: Jag ska vara så pass tråkig att jag ska sjunga samma låt som mitt sistachansen uppklipp. The werve - Drugs don't work!
All this talk i getting no one .... Osv! Gah jag blir så galen när jag hör Johan, Johan har förvandlat mig till JAGVETINTEVAD!?..
Okej jag fattar! Det är för mycket Johan i bloggen jagv et att ni tycket det haha! Men vad ska man göra åt saken när man e Johan fan!? :D
haha..<3
ANYWAY x2
Vafan Felix fick inte åka ut ju!! (Felix som var med på Mix megapols Artistjakt på grönan)
Han var ju så otorligt bra Felix Marguiles! Men jag har 3 Favoriter just nu de e Nicklas Hocker,Mariette hansson, Erik grönwall.. Men vänta lite Vafan Erik Grönwall e ju Nanne Grönwalls son! :D
HAHAH DÅ KOM MAN PÅ DE MED =D
okej ja orkar inte skriva mer :O
får damp av sms
haha

IDOL LOVER FOR LAJF! NI SER MIG 2011 ;)

//Angeliicahh

Tack!

Tack för alla som bryr sig, det betyder <3
Varför måste allting bli komplicerat hela tiden ?
Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre, men det ordnar nog sig, Alex kommer i alla fall till sthlm på höstlovet som fick mig att bli glad :)
Alexandra syster, hon är underbar hon gör allt för att ja ska kunna må bra. Jag älskar dig Alex <3
Tack för att du alltid finns här för mig, det betyder mycket, och alla andra också självklart :D
Jag kan inte glömma mina änglar..

Dom som betyder mest kommer alltid att stå på listan de kommer alltid att vara der bästa som finns <3

Alexandra
Sandra
Linnea
Sanna
Sofie
Johanna
Julia
Zara
Elvira
Ella
Alina
Mariana


FFFF = FYFAN FÖR FALSKA

De jag ska skria om idag är FAKLSKHET! Tja, just nu är jag skit irriterad och sur för en sak, fick nämligen reda på att mina "Vänner" Har snackat skitm om mig bakom ryggen, vafan har jag gjort dom ? Jag har väl fan inge gjort någonting, jag blir så jävla irriterad att folk ska gå och snacka skit bakom min rygg hela tiden.
Som tex mitt sms" A det kanske vi gör men vi har anledningar till det, du är så jävla irriterade och jobbig"
Vafan !? Bara för man kanske är lite jobbig och skojar ibland betyder fan itne et att man ska gå och snacka skit bakom min rygg, kom fram och säg det rat ut istället. Jag hatar folk som snackar skit.
Alla som snackar skit kan dra åt helvette för jag vill inte ha ngåonting med er och göra, fattar ni inte att jag mår dåligt, alltså inte på grund av er eller nåt, jag bryr mig inte...
AJa nu kanske det kommer nått som var för ett eller två år sedan. Jag struntar fullkomligt i om jag är svag, jag kommer alltid att vara det, även om jag inte sa till när folk höll på med mig och mobbade mig, jag s a aldrig någonting jag satt bara tyst. Då föll jag ned så långt ned man kunde komma, sedan efter det stack vännerna som jag trodde jag kunde lita på. Me jag har kämpat och kämpat mer än fukking 6 år snart, jag orkar inte, jag faller bara ändå ned igen, jag har alltid bara velat gett upp allt, och bara försvinna förevigt, men jag kämpade och kämpade, för 2 år sedan när jag mådde som sämst fick jag det lite bättre hjälp av en vän som bettyde jätte mycket för mig, hon hjälpte mig även om hon kanske inte kunde alltid, men hon fanns alltid där, men idag ser hon mig bara som en dimma, bryr sig inte ens hur jag mår eller någonting, jag saknar henne, och det gör ont att sakna henne så mycket som jag gör, jag orkar inte gråta varje natt bara för jag blir påminnd om allting, det jag har skrivigt är inte allt. Någondag kanske jag skriver det..
Varför kan ingen gilla mig för den jag är ? Seriöst vad har jag gjort? Är det något fel med mig eller på nått sätt..
Jah tror att jag e psykisk sjuk lr nått.




//ANGELIICAHH

Tisdag & Skola

Hello, idag är de Tisdag och sitter på Lunchrast på datorn och kollar min bilddagbok, det är måååånga bilder ja måste kolla på över 4000 någonting :o
Jag orkar inte ens skriva.
Skriver mer när jag kommer hem istället

9 Dagar kvar tills Humanoid kommer ut


Bring me the Horizon & Th..

Tja! Jag e hemma idag! Azum! Jag har Studiedag, och jag e genomförkyld, det är inte azum!.
Jag längtar som fan till Bring Me the horizon så jag kan träffa Oliver, matt matt Curtis & Lee ;p
Bring me the horizon konserten kommer äga verkligen!
25 dagar kvar till det är konsert! Så jävla bra ju!
och det är bara 10 dagar kvar tills Humanoid kommer ut! JAG MÅSTE KÖPA DEN!
MÅSTE MÅSTE ;D
Just nu sitter jag och knarkar Evanecence - Falling.. Den är så jävla bra!

Humör just nu: Trött, arg och depp..
Jag e arg för att min "Kompis" Emelie lånade min mobil och nu vill hon inte ge tillbaka den, jag har försökt med så mycket, men när jag får pengar på¨luren ska jag ta och ringa henne och säga att jag ska ha tillbaka den..
Eftersom det hon gör e STÖLD! Jag blir så fukking irriterad.. Det var liksom inte min mobil, jag fick låna den av mamma. Så man kan säga att det är morsans mobil.

Jag e depp för att jag saknar min f.d vän, som jag fortfarande inte har glömt och kommer aldrig att glömma henne heller, men mina känslor jag hade (jag var kär i henne) har försvunnit, jag saknar henne så otroligr mycket, ja vet inte vad jag ska göra, alla säger glöm henne bara. Men jag kan INTE! Det går inte, jag kan inte bara glömma henne sådär, det är inte så lätt heller..

Måste dra nu innan mamma och pappa kommer hem och ser att jag inte har städat mitt rum och att jag sitter vid datorn, då kommer dom lakka.. -.-
Idag ska jag hämta min mobil på Lagningen. Jag har saknat den!
Lämnade in den i torsdags.

Pusshej.
// Angeliicahh

19 September

Jag tänkte tillgängna inlägget till min brorson Marcus.
|
v
marcus
Nu är han 5 månader och 2 dagar..
Jag har lärt mig så mycket undertiden, Marcus har förändrat mitt liv, han gör mig glad varje gång jag ser honom, jag måste vara en förebild för honom genom att inte skada mig själv, men jag vet inte,men jag måste för jag sksa vara en bra förebild för dig, du betyder så otroligt mycket, jag ska lära dig saker du ska och inte göra som till exempel inte börja umgås med fel umgänge osv..
Marcus du är den finaste människan på denna jord, du är gulligste ungen <3
Jag älskar dig Marcus Boppen Svensson<3



Dagens bloggande om Kissie & Tokio Hotel

Tja allihopa, om man ska säga så ..?
Hah men jag känner för att blogga idag. Och idag ska ja blogga om hm ja vi får se snart v ad det blir, har inte bestämt mig än. Men just nu ser jag en polishelikopter som åker runt området och jag undrar förstås varför. Och sen så stinker det i hela Vårby gård BAJS! Och ja, jag är helt seriös fullkomligt äckligt må ja säga. Jag fick en ny brunkräm igår av mamma, och min mobil är på lagning, men har en annan just nu tills på Måndag.
Idag tänkte jag skriva lite om Kissie och Tokio hotel eftersom jag inte har någonting att göra så kanske det blir ett långt inlägg, men kanske inte så långt.
Alla vet vem Kissie är tror jag, hon boggar ju. Och henned blogg heter då www.kissie.se Kolla in ifall du vill, jag tycker att Kissies blogg är väldigt intressant att läsa, (ursäkta min cpstavning)
För er som inte vet vem kissie är så heter hon annars Alexandra N..
Och hon älskar och blogga självklart, hon kan blogga flera inlägg på en dag ungefär 2-3 inlägg per dag eller så :)
och här kommer en bild på Kissie , för er som inte vet hur hon ser ut. Jag tycker hon är väldigt söt :)

Go Kissie! (:

Dagens Tokio hotel.
Ja vad ska jag skriva om Tokio Hotel idag?
För er som inte vet så har jag gillat Tokio Hotel i 4 år snart, tack vare min kompis Jannika (:
De första låtarna jag börja gilla var Spring Nicht och Rette Mich, haha jag kommer ihåg när jag frågade Jannika vad låten hette, av Rette mich på playahead. Ja bara typ vad heter låten du har på din press ? Prette mich eller nått ? Den är ju jätte bra! Sedan så sökte jag på dom på Googles bilder, och självklart så blir man kär i Bill & Tom på samma gång, sedan får man reda på att dom är tvillingar, jag trodde inte på de först, men om man kollar på när dom var små så var dom ju JÄTTELIKA! Men idag eller ja typ för 1 år sedan så var dom inte alls lika så mycket men man ser att dom är tvillingar i alla fall, men det beror nog på..
Dagens låtar med Tokio Hotel är: Heilig, & Redan varför jag valde Heilig Här kommer en liten text från låten.. Heilig (Sacred)

I'm still awake
for you
We won't make it together
We can't hide the truth
I'm giving up for you now
My final wish will guide you out
Before the ocean breaks apart
Underneath me
Remember

To me you'll be forever sacred
I'm dying but I know
Our love will live
Your hand above
Like a dove
Over me
Remember
To me you'll be forever sacred

You break the ice when you speak
With every breath you take
You safe me
I know that one day
We'll meet again
Try to go on as long as you can
Even when the ocean breaks apart
Underneath you
Remember

där var en liten bit av låten.
Den är så otroligt bra både på Engelska och tyska.
och Reden är också otroligt bra, jag skulle kunna lyssna på dom hela dagar och nätterna långa, jag har alltid velat träffa Tokio Hotel, jag har inte träffat dom än! Jag måste få träffa dom!
När jag fick reda på att dom skulle till sverige och ha konsert den 3 April 2008 blev jag så otroligt glad.
Men sedan när det blev inställt på grund av att Bill blev sjuk blev jag så otroligt ledsen, och jag hoppades på att operationen skulle gå bra. Och det gjorden den!
Idag är dom så otroligt snygga även om dom är anorlunda än vad dom var förut.
Bill har ju dreads nu. Men han passar i det.
Tom har gjort nya dreads han med. Men Tom passade i dom han hade innan.
Men jag ÄLSKAR DOM ÄNDÅ..
Gustav & George e också söööta ;D
Här får ni en bild på Tokio Hotel
En gammal och en ny

Tokio hotel <3
Här är en undrbart snygg bild på Tokio Hotel, så såg dom ut förut ungefär 1 år sedan eller typ 6 månader sedan om de inte var mer.
th nu :)
Och så här ser Tokio Hotel ut nu.
Gustav Schäfer
Bill Kaulitz
Tom Kaulitz
Georg Listing.
De e en liten förändring på både Tom & Bill :D
Men dom kommer alltid att vara snygga (:
Tokio Hotel i mitt liv för alltid

ICH LIEBE TOKIO HOTEL
KOMENTERA LITE VA ?


// ANGELIICAHH


6 September!

Dagen igår var otroligt underbar!
Nu kommer jag skriva lite om dagen resten skriver jag sen när jag kommer hem. är liksom i skolan just nu.
Dagen börjar med att jag vaknar vid 9:45 och kom på att jag ska till kyrkan. Så går jag dit och sedan så är det inget. Missförstod han eller nått.
Aja sedan gick jag hem smsade Sanna och fråga vad hon gjorde och sa att hon  var på väg till Grönan..
Och jag frågade mamma om jag fick åka till grönan.. DÅ säget hon NEJ! Och jag blir galen och börjar typ GRÅTA!?
Sedan så frågar jag pappa när han kommer hem för han var ute och sprang lr va han nu gjorde.
Så jag snackade med pappa om jag fick åka till grönan eftersom Johan Palm var där och jag kommer inte träffa Johan & Henrik Palm aslänge så pappa pratade med mamma och sedan fick jag!
TACK PAPPA! :)
ibland kan papporna vara så bäst :D
Eller hur !?
Jag fick pengar gick och köpte remsa och laddade min tröga mobil.. Det har blivigt glapp i mobilen när man laddar den! :(
Aja sedan så sprang jag till tunnelbannan för att jag trodde Johan skulle vara på scen 14:00.
Jag kom fram ungefär 13:50 eller nått.. Men sedan på kvällen kom ja på att min klocka på mobilen gick fel. Så jag hade åkt ungefär vid 11 tiden och var framme 13:00 typ..
När jag kom fram så letade jag efter Sanna! 
Hon stod vid stängslet vid scen vid frittfall söt som vanligt, efter 10 minuter så såg jag Zara Julia och Lina!
Dom är ju också otroligt söta..
Visst är dom!?
Sedan undrade jag om Linnea skulle komma, hon kom efter 20 minuter! (:
Söt var hon som alltid :D
Jag undrade vart Eijla & Saga var, eftersom dom är ju alltid där vart Johan är :P
Men Eijla var tydligen sjuk , och Saga var på någon ö. :( 
Synd jag som ville träffa dom igen..
Innan allt började så kom Henrik och Johan ut!
JIPPIE! Vi stalkade dom lite hahah! Sedan fick jag BAMSEKRAM AV HENRIK & JOHAN *-*
Och stoor autograf av Henrik :P
Sedan fick Johan flingor av några fans :P
Och Henrik fick en asgullig blå nalle som han pratade med :D
ja kommer aldrig att glömma den här dagen alltså..
Här kommer en bild på henrik när han håller i nallen :D
HENRIK O HANS NALLE =D
Jag har skrivigt "xDOLPHiNx" på bilden för att jag har laddat up bilden på bdb..
Här e ju då bilden! Visst är den otroligt söt!
:D
jag älskar verkligen den här dagen...
Anyway.
Klockan slog två och allting började, Adam Alsing kom upp på scen och börja prata om att fem killar ska tävla om att få skivkontrakt och så. Liksom den som vinner får skivkontraktet.
Sedan så presenterade han juryn.. kommer inte ihåg va alla hette men jag kommer ihåg att en av jurymedlemmarna var inte mer än Martin Stenmark.
Sedan sade Adam Alsing att Johan palm kommer uppträda Velvet Måns Zelmerlöw och andra personer.
Och jag började självklart och skrika när han sa Johan & Måns :D
Dom är ju både otroligt Snygga och duktiga på att sjunga :D
Jag kan inte fatta den den här dagen har gått så fort....

ursäkta men jag orkar inte skriva så mycket mer.
Men ni ska få bilder på Johan och henrik & Måns :D

Här kommer en eller fler bilder på Johan :D
      
All time in the world spelar dom tror jag det va om det itne var Antidote :p
   
Här är en snygg bild på Mums mums :D
Han e ju så snygg :D
fick en autograf av han sen :D
Sedan fick jag en av Martin stenmark :)
Innan jag stack hem åt jag lite kebab pch spelade och jag van en gigantisk
HUNDNALLE <3
Den har jag på sängen och den påminner mig faktist om den här dagen =D

TACKFÖR DAGEN!
OCH JAG VILL TACKA SANNA, LINNEA, LINNEA, ZARA, JULIA & LINA :D EFTERSOM DET VAR ER JAG VAR MED UNDER DAGEEN :D
ILY ALL <3

//© ANGELIICAHH

saknad... & Angelicas Hiss & Diss

Nytt inlägg då! (:
Gud vad jag saknar min f.d bästa vän, det går inte att må så bra utan henne.!
Jag kommer alltid att älska henne även om hon inte vill ha mig i sitt liv.
Det är så svårt och inte tänka på henne, jag tänker hela tiden på allt kul vi gjorde och allt.
Jag saknar det verkligen..
Jag vet inte vad ja ska skriva men aja..



Dagens Diss
 
Snyggast;
Personerna som komenterar ens bilder hela tiden med Har du cam? Vill du ha tjäna pengar osv osv,
Man är liksom ingen Hora!?
Och att det är äckel & kåt saker där inne, dom skriver bara utan att kolla på pressen att man inte vill att över 17 åringar ska skriva. -.- De gör dom ändå!
USCH!


Juste!
Tokio Hotel kommer ju till sverige nu på Tisdag! Vill just DU vinna en träff med dom ?
tävla då på denna sida
http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx

© Angeliicahh


Rest in peace baby

Hejhej, detta är ett inlägg om King of pop

Att se, läsa och höra att du är borta förevigt,  Det går inte att förstå du var bäst, din musik var bäst, jag kan inte förstå hur någon kunde döda dig sådär, du betydde otroligt mycket för mig, men jag sa inget att jag älskade dig, Michael Jackson, du betyder otroligt mycket, din musik, din röst fick mig att rysa, jag har alltid velat gått på dina konserter, men var tvungen och vänta tills du skulle kommit till Sverige, nu kommer jag aldrig få se dig.
Din musik kommer alltid att finnas i mitt hjärta. You are not alone, the world support you Michael, so many fans that feels so sick because you're dead.
I can't belivet self. I'll cry for you.
I love you.
Rest in Peace Michael jackson
*1958 - 2009+
25 juni-  29 Augusti
<3
I love you King Of pop

Rest in peace baby


Grattis!

Hejhej!
Dålig dag idag, när jag vaknade så hade jag otroligt ont i ryggen/Nacken och mådde illa,
nacken & ryggen gjorde så ont att jag började gråta.
Inte alls roligt.!
Juste mina älsklingar fyller år idag :D

TOM & BILL <3
GRATTIS TILL TOM O BILL SOM BLIR 20 ÅR IDAG (: TOM UND BILL KAULITZ