Klippan dag 3

Hejsan alla läsare, var  i skolan idag. Praodagen som skulel vart i onsdags gick jag dock itne till. HAde fått migrän, och 2 st 500mg alvedon hjälpte inte!..
Imorgon blir det grönan! :)
Happyface! Älskar att åka allt förutom frittfall o uppskjutet;)

Klippan 2

Hejsan alla läsare, sitter vid en dator och socialar mig med bror min och är inne på YouTube med tjejerna också.
Senare blir det att träffa Stina vi ska spela i spelhallen! kommer bli grymt!
Men börjar typ nu


Klippan dag 1

Godmorgon alla läsare! Vaknade halv åtta, ska ta nått att käka lite fort, och sedan väcka Kevin, min sovande bror. (TÖRNROSA) Sedan så drar vi iäg till bussen! Orkade inte sminka mig idag, så det skippar vi idag.
Mitt comviq har gått ut, det gjorde det igår vid tretiden, har knappt inte kunna smsa, tog pappas mobil och fråga om jag fick smsa, sen så säger han inte att han också har bas, så jag slösade på hans sista 7-8kr. Taskigt känner jag. Fast efter det fråga jag mamma! Och hon hade kompis! *happyface* Smsade Sarah och mikka om vi skulle gå på bio, men Mikka kunde inte, hon skulle plugga, och Sarah skulle städa, hon undrade ifall om vi kunde ta en som gick senare, och det var vid 21 tiden, och då sa både mamma och pappa nej. Hade säkert vart hemma till halv tolv då, så fick tyvärr inte, men blir bio på fredag med mamma!
...........
Egalia idag ocskå! Hinner kanske inte skriva mer idag, kanske på någon rast i skolan inte helt säkert, men hoppas kan man alltid göra! ;)

No subject.

Hejsan alla läsare, sitter och drogar Nightwish och dricker lite energidricka. *NOMNOM*
Planerar lite hur jag ska göra med min månadspeng också. Imorgon så ska jag köpa 195 comviq kompis. Sedan på lördag ska jag på grönan och ha med mig 600 spänn..
389 i inträde. Åkband+ entre. + 200 till mat o spel. Snacka om att jag kommer bli jätte pank efteråt. Dels behöver jag också köpa avfärgningsmedel eftersom ja ska bli blond! Och då menar jag really blondie, saknat det rejällt mycket! Fick 2 svarta hårfärger av mormor, och en mörkbrun. *happyface* Så slipper köpa senare till vintern, ifall om jag ska färga det mörkt då, får vi se, annars så har jag det blonda i skallen :)

Imorgon ska jag praoa i Klippan gymnasiet (Iv) till Sågbäcksgymnasiet (Huddinge) Eller a klippan tillhör Sågbäcksgymnasiet så att inte krångla till det! Det blir tre dagar. Måndag till onsdag. Kommer nog bli jättebra, om inte min bror tjaffsar och bråkar med mig där! Vilket jag inte hoppas på!

Buy some shoes

Tänkte kolla ut några skor som jag ska köpa, dock vet jag inte riktigt.
Textilkänga från Skopunkten.com

Textilsko från Skopunkten.com

Textilsko från Skopunkten.com

Fundering & Idol 7 maj

Hejsan alla läsare, har inte hunnit blogga nått, eller jag har inte orkat om vi säger så.
Men nu är det så att jag tänkte börja på en kör. Eller börja och börja, utan funderar ganska mycket på det, min kompis Ingrid går där, och jag går inte på kören här där jag bor, för det är bara juniorer (8-12 ÅRINGAR) Vill inte vara den ända som är liksom 16+ där heller, man skulle liksom höra mig mest också, blir lite pinsamt då. Menmen.
..
Juste! Jag var ju på idol 7 Maj! Det gick ganska bra faktist! Gick vidare till Laila bagge och dom! :)
Fast där ifrån gick jag inte vidare, men jag är ändå jättenöjd med min insats, trodde att jag skulle skaka och vara jätte nervös, men ack, inte alls!

Videoinlägg.


7 maj = Idol!

Hejsan alla läsare! Vaknade halv sex och är strax färdig med allt, ska kolla upp vart cirkus ligger och sedan ska jag sminka mig smått, jag kommer nog vara jättenervös när jag väl är där inne och väntar och ropar upp namn och sådant! Menmen. Det öppnar 10.00 Så jag ska nog avrunda nu!


Kungens kurva - elgiganten internet <3

Hejsan alla läsare, är i kungens kurva på elgiganten haha, internet fungerade :D
Happyface! Um, kollar på kameror, datorer och ipod/iphone, fungerar väl sådär, undrar också hur mycket jag kommer få på mitt sommarjobb om jag nu får det! Så hoppas på 7000-8000 Då kan ja köpa massa saker hehe
Um Ses när jag kommer hem! :D