Morgon!

Godmorgon alla läsare, vaknade precis, och tänkte kolla lite på Yab lite mer, sen tänkte ja hoppa in i duschen så jag är klar tills mamma kommer hem och sånt, för vi ska dra iväg idag så ja kommer vara lite död när jag kommer hem sen. Senare så ska jag träffa min kontaktperson och sånt. Igår ringde reporten mig minst 4-5 gånger, hon vill typ fortsätta med programmet. Fast jag pallar inte, men jag orkar inte säga det heller, hon är som en hund helt seriöst.

Peace and Love



Big brother

Det är dag 38 på Big brother, jag har följt big brother sen det började! Jag älskar big brother om vi säger så, tycker det är sjukt roligt att kolla på, när folk sitter inlåsta i 106 dagar. Eller a försöker vinna och vara där i 106 dar!
Nu tänker ja fortsätta att kolla på Big broter..


Peace and Love



Sjunginlägg



Peace and love



facebook.

Nu har jag rensat min facebook lite, från 870 till 331 pers kvar :)
nu ska man rensa loggen också, med spotify igång som spelar Duck sauce - Barbra streisand...
provtagningen gick bra, fick inte vänta så värst länge i kö heller som tur var ^^
Juste, kollar om på Y.a.b serien (You're beautiful) Den koreanska med Jang geun suk och allt det där, eftersom jag älskar den serien så bestämmde jag mig för att se om den :)




Peace and love




Egaliia&efter egalia

Hejsan alla läsare, hann inte skriva om igår, men träffade Gökhan och Jessika i slussen. Sedan drog vi till egalia. Sedan när vi kom dit så var Robin och Jonathan där, vi hade roligt, dock inte så roligt när vi skulle upp på taket när Jessika skuklle röka o vi joina henne, Egalia ledaren Jojo kom upp och blev skitsur, hon började nästan gråta också, man hörde hur hon hade gråten i halsen! Hon skällde ut dom som rökte dock.
Senare när vi kom in så vare samling. Efter samlingen skulle jag försöka och sticka, eller a fixa maskerna till stickningen, gick ju verkligen inte bra, sedan kommer Ingrid och börjar kittla mig från ingenstans, sedan kittlade jag henne tillbaka bara för att! Ingrids gulliga kommentar:
"Jag är hög på socker, hahaha"
....
Efter Egalia sa jag hejdå till Ingrid, som skulle möta upp sin mor.
Jag, Gökhan, Jonathan, Robin och Philip.. Vi gick runt i stan, sedan så sa Jonathan att vi ska gå till donken. Dock hade ja inga pengar, men anyway så när vi kom till donken vid centralen, så började allting och skaka som en jordbävning. Då sa jag från ingenstans "Akta att gå breve mig, hela marken skakar när ja går in på donken"
Alla skrattade xD. Hahah dock så var det sprängningarna från blåa linjen eller vafasiken det är.
Sedan blev det lite gruppbider på alla oss, ja nästan alla i alla fall. Gökhan som fotade typ. Dom hamnar på face sen
Johathan: Nu gör vi FJORTIS!" Så jävla failade bilderna blev så de inte är sant. Menmen sjukt kul i alla fall.
Senare så stack Robin och Philip. Så det bara var ja Gökhan o Jonathan. Gökhan o Jonathan höll på och larva sig så folk glodde på oss, menmen man e väldigt van att bli glodd på när man är med barnsliga personer som ska vara mellan 16-20+ Hahaha Alla har barnet i sig kvar :)
....
Nej nu ska jag ta och fixa mig lite, sedan ska jag dra till Fruängen för att ta mina blodprover, hatar dock blodprover, menmen, hellre sprutor än blodprov! :P
Peace and Love



Enter& Egalia

Hejsan alla läsare, sitter på Enter just nu, fast ska dra strax och möta Wendie och Gökhan, vi ska till Egalia, så jag skriver mer när jag kommer hem!


PEACE AND LOVE



The game!

Hejsan alla läsare, åkte till Eriksdalsbadet med Mikka och Gökhan idag, vi hade sjukt roligt och ja höll nästan på att drunkna för att ja skrattade så jävla mycket att jag fick massa kallsupar, inte alls trevligt men på samma gång var det roligt! Har fått tillbaka min dator, men tänker stänga ned den strax, för annars kommer mamma ta den när hon vet att jag är uppe och så vidare. Inte alls roligt att hon ska ta den hela tin!
I JUST LOST THE GAME!
FUUUUUUH BILL GATES SOM SKAPADE DET!
peace and love



Lördag

Hejsan alla läsare, vad med Diana idag i stan och så, innan så smsade Göhkan mig o fråga om vi skulle dra och bada i Eriksdalsbadet. Fast blev inte så riktigt, tog med mig badgrejer i onödan och har burit runt på det hela dagen! *SUCK*
Men imorgon blir det bad!
Träffade Sarah och Jessika idag också! :) Vi har haft roligt och sånt, sedan ringde Dianas mobil och vi fick åka och fixa en sak och sånt.. Sedan så åkte ja hem till Diana och ja sa hejdå till Jessi och Sachan.
Jag funderar på att sova nu. Är sjukt trött.. >:
en bild på mig för någon dag sedan :P
peace and love!

Hallongrottan

Hejsan alla läsare,  jag kom på att man inte ser min header, har ingen aning om varför heller! :S
Var precis inne på Hallongrottans hemsida och såg smycken som jag skulle vilja ha!
Sjukt fina!
¨



Jag vill ha pengar så jag kan köpa! >:
SUCK

snart slutar jag! Whippie

Peace and love



Lördag & Söndag

Hejsan alla läsare, hann inte blogga igår eller i lördags eftersom jag var i Heron City och på Veho bil.
I Lördags så var Eric Saade i Heron City, sjukt underbart! Och igår så såg jag Danny (Från emd)
Fick dock inga bilder på Eric eftersom mitt mobilbatteri var dåligt sedan hade jag inte min kamera med mig..
Skriver mer senare!


Peace and love


Torsdag & Fredag

Hejsan alla läsare, igår så var jag på Egalia med Gökhan och Diana, efter vi hade vart där ett tag så började folk klä ut sig och sånt. Sjukt roligt, sedan gick de ned till Lidl och köpte nått, och folk kollade som fan! Haha bästa dagen på egalia ever! Efter det så gick jag och sju personer till och fikade på Cafe 60, köpte en munk som vi delade på, när jag kom hem senare så började jag må illa! Inte alls roligt. Menmen, smsade Gökhan och sa att jag mådde illa, gjorde han också tydligen. Tror nog att det var nått konstigt i munken, eller så hade den stått för länge så grädden (som fanns i dendära munken) surnat.
Idag så ska jag träffa Gökhan o Diana, senare så kommer SAAAAAAARAH! <3<3<3
Saknar henne hela tiden, såå sjukt tråkigt att hon är i Furuvik!
Juste!
I Tisdags när ja kom till praktiken så var det avspärrat och fullt med äckliga poliser där, tydligen så var Kronpinsess äcklet där.. *SUCK*
Hackade lite saker och sånt.
Första dagen på praktiken var rolig, men nu senaste dagarna (tisdag & Onsdag) var de tråkigt. Så jag orkar inte gå dit.
Ska fixa mitt rum lite nu, för jag ska träffa Gökhan snart i centralen som vanligt.
Vi ska till Qumulus idag kl 18:00. Det är ett hbtq ungdomshäng som egalia! Så nu ska jag dra in i rummet och fixa mina kläder så ja kan dra i väg sen!
Peace and Love



No enter.

Blev tyvärr ingen Enter idag, men ägnade lite tid åt att fota lite, så det blev en -Fotodag :)

Snart ska man träffa Sarah för hon  är snart i stockholm! :D
Peace and love.

Lite musik

Helloj igen, tänkte lägga upp lite musik som ja lyssnar på just nu medans jag städar mitt rum

Äntligen fredag!

Hejsan alla läsare, vaknade vid sju som vanligt idag med världens huvudvärk, smsade mamma och sa att jag hade vart upp och tagit en huvudvärkstablett och att det inte hade hjälpt, huvudvärken sitter fortfarande i, men jag hoppas på att den går över snart! Håller på och städar mitt rum just nu, ska byta lakan, dock gjorde jag det i förigår, men det här lakanet jag har i min säng glidet vara ur och ligger nästan på golvet varje gång jag vaknar, ganska irriterande.  Så jag ska se ifall om det svarta är klart då ska jag byta och sedan fixa mer i mitt rum.

Senare när jag är klar blir det kanske att åka iväg till Enter! Det är ju roligt att vara där när man har Diana och Ronja där hela tiden! Sedan så är personalen där också, dom är jätte trevliga och sånt!
Som en stor familj i stort sätt. Man kan vara sig själv och ja allt sånt där.

Juste! I onsdags så träffade jag Jaziii, och köpte en mega poster av henne.
Dock hade jag en sån redan, men den är ganska trasig! Tror det var den eller om det var den som var hel. Ska fixa mina andra posters upp på väggen snart, om jag orkar att fixa det idag! För om det inte blir idag blir det förhoppningsvis på måndag, eftersom imorgon så ska jag på Melodifestivalen med Nicole! Känner mig ganska peppad inför det, jag retar dock mamma hela tiden att jag kommer se Brolle och inte hon! :D
Känner att jag inte gillar att blogga med Google Chrome eftersom varje gång när jag trycker på enter för att göra ett tomt mellanrumm i blogginläggen, och sedan när man publicerar så sitter allt ihop! Asirriterande men men..

Som man ser just nu, men nu använder jag vanliga internet 7 så att ja :P
Men man ser ju hur jag menar hoppas jag! :D



Peace and Love

I am number four


Juste!

Juste! Har gjort en grupp på facebook för er som är emot Homofobi! Så gå med i den om du är emot homofobin!
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_171700902877807&id=172017262846171

Torsdag ;)

Hejsan alla läsare, kom hem för en stund sedan, typ 15 minuter sedan, idag har jag vart i skolan och inte gjort så jättemycket, sedan så åkte jag in till stan och träffade Cassie, och vi gick runt i stan, vi fotade lite och sånt också med Cassies kamera, bilderna kommer nog upp på hennes blogg inom kort så då snor jag dom lite, eftersom jag vet att jag får ta dom :)
Egalia har nu öppet på torsdagar, så kvart i fem så träffade jag Gökhan i t-centralen och vi drog till egalia eftersom det är öppet på torsdagar. Sjukt roligt att det är öppet två dagar i veckan..
På egalia så stickade jag lite, sedan så gick jag Diana och Gökhan och handla med en ledare som heter JoJo lite bröd och sånt för att göra toast som middag där! Massor av grejer som man kunde ha till. Te.x purjolök avokado, phiadelphia ost , rödbetssallad och andra grejer.
Sjukt kul!

Saknar Sachan som fan! Men hon kommer hem imorgon under helgen så då ska jag fan i mig träffa henne!! <3

Nu tänker jag se klart på Big Brother! Tänkte blogga när det var reklam!


Peace and Love!



chachaa. kommer sakna sarah..

Hejsan alla läsare, har ablsolut ingenting att göra just nu, men ska strax hoppa in i duschen och efter det tänkte jag diska.. Idag har jag faktist inte gjort så jättemycket direkt sovit till halv tolv, skulle träffat Sarah idag vid tolv för att säga hejdå, eftersom hon ska till Gävle (Hon är dock där just nu) Sarah ska vara där i en månad, dock kommer hon hem på helgerna, men det kommer vara sjukt tråkigt utan våran Sacha!
SARANG HAE SARAH! <3

Big brother idag som vanligt mwihihi! ;)
Peace and love

oops

Hejsan alla läsare, jag har inte bloggat på länge har jag märkt, men har vart ganska upptagen, och det här lovet började inte så jävla bra heller, eftersom mamma fick åka in på sjukhuset vilket inte var så bra heller. Har aldrig vart så rädd som jag var precis då. Men allt ordnar sig får man hoppas.
Juste! I måndags hade jag faktist jätteroligt! Var ju med Sarah och hela gänget som vi brukar! Efter egalia stack vi till Sarah och kollade på skräckfilm och sånt, alla höll varandra vakna för filmen va så jävla läskig att ingen våga sova xD
Haha epic! :)
Men det var dock sjukt roligt.
Klockan är fan femöver tre, ska nog sova nu.. :)
Peace and love