Valborg

Hejsan alla läsare, var på Skansen idag med Pierre, Therese, mamma och Marcus brorsonen, vi gick naturligtvis runt och kollade på alla djur, men dom flesta såg man inte! *suck* Fotade lite också! Sedan så jagade Marcus alla fåglar och sånt, jätteroligt! Sedan köpte mamma klubbor *nomnomnom* :D Såg sjukt gulliga kaninungar också! :)

Trevligt trevligt, dock har jag skavsår inte najs.
Snart ska ja iväg till Gullmars o träffa sarah också!
otroligt söta! :) Speciellt kaninungarna! :)
Nu ska jag fixa ordnig mig så att ja kan dra sen :D

Cupcakes <3

Jag älskar cupcakes bilder, sjukt söta! Någon som håller med? :)
Det där linnet har jag på mig just nu också! :D
Kostade 99 kr på Gina Tricot förra somarn jag älskar det! :)

2 Katter på kort tid.

Först Lisa 24 Augusti, sedan Zimba 14 April
Saknar er sjukt otroligt mycket, så tyst utan er, kommer alltid ihåg när Zimba alltid "Jamade" han kunde inte jama, men det var så gulligt ändå!
Tankarna bara sprödar genom huvudet, varför varför varför? Kommer bli förbannad snart, eftersom det finns RÅTT FUCKING GIFT PÅ VÅR GÅRD!!!!! :@ 
tack så jävla mycket era *@%"#!
Vi saknar er så otroligt mycket! :'(
Fan, nu kommer tårarna också.
Vi saknar er verkligen otroligt mycket! Ni kommer alltid att finnas i våra hjärtan




Peace and Love


Hemma nu.

Spelade badminton idag, kom hen från det för ungefär inte för så länge sedan, har ont i mina fötter, mina nya skor skaver på fötterna! Inte okej! Det var jätte roligt att spela badminton och allt :)

Peace and Love


Badminton

Hejsan alla läsare, ska iväg och träna strax med stina! :)
Det blir Badminton! Skitroligt verkligen, så nu fixar jag lite med bloggen och sånt, snart ska jag i alla fall dra!
Imorn är det valborg! :)
Skriver mer senare när jag kommer hem
....
vill du tjäna pengar på just din blogg?
klicka på länken så är det bara att bli medlem helt gratis! :)

http://adtraction.com/signup.htm?aid=336423986
Peace and Love

Nytt :)

Hejsan alla läsare, som ni kanske ser så har jag ny design på bloggen! Dock är det en gratisdesign som jag hämtat och lagt in. Gillar den ganska mycket, fast ifall om jag skulle hitta någon annan gratisdesign som är bättre än den jag har nu så kommer jag nog att använda den.
Just nu sitter jag och laddar ned Street fighter plus x  som fanns på ps1, mitt favoritspel, fixade på datorn så att jag kan spela ps1 spel på min dator, om mitt graffe vill sammarbeta dvs.
(Graffe = Grafikkort)
och om jag kommer ihåg hur man gjorde och allt, för en underbar person gick in i min dator och visade lite inatt, jag tänkte bara wtf ?
Menmen ska fråga senare om den personen är inne på msn eller nått. för jag kommer nog inte ihåg haha.



Ska hoppa in i duschen snart. Sen ska jag fixa mig lite och sedan så ska jag på möte med mobila teamet och prata, om skolan tror jag att det är, inte helt säker på att det är det men antagligen.
Jag hoppas dels på att jag ska få börja på klippan (Iv gymnasium för att plugga upp sina ämnen)
Just nu och inte efter sommaren, min bror skulle/ska prata med sina lärare och yrkesvägledaren, och jag med mobila teamet, så får vi se hur det blir ifall om jag börjar där eller så. Vet dock mer när jag kommer hem och allt! :)

Nej nu tänker jag ta och fixa mig i ordning, kan inte sitta framför datorn hela tiden heller för den delen, annars blir mamma arg och tar min dator som vanligt och det vill jag inte, för då kommer jag inte få min dator på ett halvår! *SUCK*


Peace and Love



Big brother Dag 66

Big brother har börjat och som vanligt så kollar jag på det! Dock hatar jag att Rondney åkte ut pga röstningen på rodney stoppades i 5 minuter, så han skulle egentligen klarat sig, men eftersom dom i studion eller nått ville att han skulle åka pga alla regelbrott han har gjort, och det är så sjukt! Jag blir arg! :)
Kom på att jag sitter och kollar på teven medans jag sitter och skriver och jag kollar inte ens vad jag skriver .
Jag är duktig flicka.. NOT :D
Gurkan eller Simon kommer vinna that's it!
Dock har jag missat big brother minst 4 eller fem gånger varje fredag på grund av att jag vart ute.
Men nu tänker jag kolla klart på Bb! :)


Peace and Love




Big Brother dag 66!

Big brother har börjat och som vanligt så kollar jag på det! Dock hatar jag att Rondney åkte ut pga röstningen på rodney stoppades i 5 minuter, så han skulle egentligen klarat sig, men eftersom dom i studion eller nått ville att han skulle åka pga alla regelbrott han har gjort, och det är så sjukt! Jag blir arg! :)
Kom på att jag sitter och kollar på teven medans jag sitter och skriver och jag kollar inte ens vad jag skriver .
Jag är duktig flicka.. NOT :D
Gurkan eller Simon kommer vinna that's it!
Dock har jag missat big brother minst 4 eller fem gånger varje fredag på grund av att jag vart ute.
Men nu tänker jag kolla klart på Bb! :)


Peace and Love




...


Ny header

Jag fixade en ny header eftersom den andra jag hade slutade fungera, antagligen för att min kusin tog bort bilden från sin blogg eller nått mystiskt. Menmen, nu har jag i alla fall fixat en gullig header :)

Så vad tycker ni?
Hiss eller Diss.



Peace and love


Humlegården igår.

Hejsan alla läsare, igår så var jag i humlegården med massa av awesume ppl!
Nallade deras bilder från facebook eftersom jag är så lat att jag inte orkar leta efter min sladd till min kamera. Så bilderna är Copyrightade av Sarah, Nioosha, Alina  och Robin.. :)
Nu kommer en liten namnrunda om jag hittar biler som finns på alla som var med :)
Bilderna uppladdas som miniatyrer, klicka på dom om du vill se större fromat :)
TittiTildeJessicaKaddi
GökhanRobinSofiaIvanBureAlinaNiooshaDiana
BellaAndreaDisa & LindaSarah <3
MikkaNancyHan ja glömt namnet på
Sedan är det en person till som jag också glömt haha xD
Lyckat där.
The whole gang ;D

Peace and Love




Words that means alot.

©Angelica Svensson
Jag har skrivigt och fixat texterna själv, den näst sista o sista ska egentligen sitta ihop!
Peace and Love

tjolahopp!

Vaknade precis av att morsan o farsan städar ballkongen, orkar inte alls gå upp, har ingen ork alls, vill bara ligga här i min säng och inte göra ett skit, jag tänker inte gå upp och göra nått, dörren är låst i alla fall som tur är så jag slipper se någon idag. Tänker ligga här i min säng hela dagen!
Senare ikväll blir det Big brother att kolla på om ja inte ligger o sover dvs.
..
Har inte orkar blogga, eller orkat och orkat, har inte haft någon tid, har vart ute hela veckan om vi säger så! :)

Peace and love.




Yasmine G <3

Hejsan alla läsare, vill tillängna detta blogginlägg till Yasmine G för hon inspererar mig otroligt mycket!







Yasmine, du är en underbar tjej som har vart med om otroligt mycket, jag vet hur det är, vi blir starka tillsammans och hjälper varandra! När jag läste ur tidningen "Allas" när det var ett repotage om dig, när jag satt och lästa allt så började jag och gråta, jag kände igen mig så otroligt mycket ur det som stod, efter det tog jag kontakt med dig, eller snarare så letade jag på facebook och hittade dig, jag tänkte att vi kunde hjälpa varandra tillsammans, och även försöka träffas när du väl är i Stockholm! Man får aldrig ge upp hoppet, som du säger, även fast det är svårt. Yasmine, du är otroligt vacker, fin, söt! Du får inte tro att du inte duger för det gör du! Även om folk säger att du inte gör det så duger du EXAKT PRECIS som du är! <3
I love you vännen! :)


Peace and love

radio + 50årsfest

Hejsan alla läsare, vaknade vid 11 ungefär, när mamma sa att jag var på radion, barnaministeriet, där det handlar om mig, dock har jag inte hunnit blogga på ett tag eftersom jag har hjälpt mamma med sin 50årsfest som hon hade idag, hon fick fina presenter. Den finaste var ju ifrån min älsta, en resa till Barcelona i september från tord-sönd.
Sen var festen bara skit rent ut sagt om jag ska vara helt ärlig, sjukt tråkig!
.............
För er som vill lyssna på intervjun om mig så finns den här!
|
v

Peace and Love





Färgning i lite bilder

Sitter med färgen i håret just nu.
sådär ser det ut just nu, snart ska jag tvätta ur mitt hår också! ;)

Hittade gamla bilder på mig från 9 februari.
Tänkte lägga upp dom :)

Där är några bilder i alla fall :)
Juste! Ska dra till egalia senare ifall om jag orkar eftersom jag är ju genomförkyld så vi får se ifall om jag orkar eller ej.!
Peace And Love




Fixa håret + soulsis♥

Hejsan alla läsare, väntar på att kusinen ska komma hit eftersom hon ska färga mitt hår och mammas hår, kanske klippa mig också, har faktist ingen aning om hur det blir med det. Vi får la se, hon kommer om 25 minuter, så jag ska fixa mitt rum det lilla som är kvar!
Sen så ville jag bara säga det att jag saknar min soulsis, och att hon betyder sjukt mycket för mig, för hon är en sån underbar person, hon fixade min Cityville igår, sedan när jag loggade in ungefär för en kvart sedan så blev jag rörd av hennes text som hon skrev i min logg.
"Vill bara säga att du är underbar, ge aldrig upp hoppet om någonting. Du är fin som du är och du borde älska dig själv. En sån vän som du är inte många som har. Angelica, sis. Älskar dig vännen och är glad att du är du. Är glad att jag lärt känna dig. i 2½ år har vi känt varandra and u. "girl your amazing, just the way you are". Se dig i spegeln, där kommer du se en underbar och älskad angelica svensson. Det är inte bara jag som tycker detta, det är många många fler. ♥♥ Hoppas du en dag kommer att se hur underbar och vacker du är!!! Det är du värd. // din soul-sister S."
Du är underbar Soulsister! DU betyder sjukt mycket för mig! <3


font>Peace And Love





Söndag

Hejsan alla läsare, igår så var jag på egalia som jag sa att jag skulle till med Sarah och hela gänget. Hade faktist ganska kul, alla från götet var i 20 årsåldern och sånt, och inte  min typ direkt, ingen snackade med dom där ifrån kom jag på också. Eller jo jag, fast det var bara för att en brud frågade hur kaffemaskinen fungerade eller om det fanns med kaffe och mjölk i maskinen och visade vilken knapp det var osv. Sen drog sarah, jag var kvar med alla andra Gökhan o dom dära konstiga typerna :)
När egalia var slut gick vi till t-centralen alla 13 pers som vi var, och sedan sa hejdå till alla, förutom jag diana och Gökhan som skulle vänta på bea och sarah i en timme, och sånt, så vi satte oss på trappan och väntade, sedan blev det kallt så vi gick in i kultan och satte oss. Sedan så vare nått slags uppträdande, var en gamal tant som sjöng tantmusik. Mina öron höll på att dö! Sarah kunde tydligen inte komma pga privata skäl som jag vet. Vill dock inte ta det i bloggen eftersom min blogg är allmän och så, så tar inte upp privata saker om mina vänner i bloggen.
Anyway, Bea kom och så åkte vi till Hägerstensåsen och gick till en grill och vi försökte tända på lite papper och skit, gick jättebra i ena stunden och sånt, sedan slockna hela fanskapet. menmen. Sedan blev det en shot med vin och vodka. Sedan drog vi typ för det blev kallt oh jag skulle vara hemma till halv tolv osv.
Söndag: Vaknar klockan elva typ och hör hur Marcus är super glad och skrattar, jag ville egentligen bara sova mer, fast jag gick upp istället och åt lite frukost. Sedan märketr jag att jag är lite småförkyld och har ont i halsen. Jätte trevligt alltså.
Min bror försökte skrämma Marcus men gick inte så jättebra heller, så jag stod vid dörren till köket sedan skrek jag nått och min bror blev jätterädd och skrek till! HAHAHA! Andra gången det där händer! :)
Jag älskar att skrämmas :D
Senare så satt jag och kolla på You're beautiful serien som vanligt haha
Sedan drog jag till Mikka och fårgade ifall om hon ville följa med till donken eftersom jag inte gillade maten hemma så köpte jag 6 scheeseburgare istället.
Sedan blev det att kolla på Bigbrother :D
Så har haft en trevlig helg om vi säger så! :)
'
........................
Blir ingen skola imogron eller nått. 29 dagar utan skola, och plus sommarlov!
Jag hatar min lärare dock. Skiter i ifall om hon skulle läsa detta, hon är i alla fall en äcklig jävla kärring som jag hatar, och jag älskar mitt sms som jag skrev till henne på slutet att hon var en satkärring :D
Har alltid hatat henne och kommer alltid att göra det också! Pungt och slut (Gurkan ur bb som säger punkt och slut)
Peace And Love




Lördag!

Hejsan alla läsare, vaknade för ungefär tjugo minuter sedan så jag är ganska så seg, eller är väl det jämnt om vi säger så. Fast nu ska jag äta lite frukost med mamma och pappa och Marcus, sedan så tänker jag hoppa in i duschen. Sen så blir det att möta sarah i stan =)
Peace and Love






Fredagsmys! :)

Hejsan alla läsare, är helt död och jättetrött verkligen! Min dag har vart helt awesume, gårdagen var det också, dock att jag fick migrän på Egalia som inte var så nice direkt, menmen fick en ipren så det gick över efter tjugo minuter ungefär. Idag så har jag väl inte gjort sisodär jätte mycket, förutom att jag vaknade käkade två mackor till frukost och drack jordgubbs the. Sen så smsade jag Sarah lite och sånt ifall om vi skulle kröka idag på ett ställe ut i helvetet. Fast blev inte så, vi fixade dricka och drack hos mig, så det var jag Sarah, Diana & Mikkis. Elk öl är sjukt vidriga, men billiga! Dock är det 7,5or också. Men ah som sagt vidriga. Fick i mig en o en halv sen kunde jag inte dricka mer!
Imorgon blir det Egalia klockan tre eftersom folk från Göteborgs hbtq ungdomshäng som heter "Elden" kommer till egalia, och för att det är öppet imorgon så ska jag dit, dels Sarah också!
.....
Nu funderar jag på att ta och sova eftersom jag är helt död, och är sjukt trött som jag sa, så godnatt folket!
Peace and Love





kläder :)

Har kollat ut lite kläder som ja diggar som vanligt, kommer dock inte ihåg hur myket allt kostar, men det kommer lite bilder i alla fall! Bilderna är ifrån Bonprix & Ellos.




I need some money!


Peace and love


Tråkar som fan!

Hejsan alla läsare, har absolut ingenting att göra, och känner att jag vill ha pengar så jag kan köpa garn och stickor. Så när jag har tråkigt kan ja börja sticka, om ja nu lyckas dels vill säga!
Väntar dock på min kusin som ska komma hit och färga mamma och mitt hår!
i Lördags så var jag med Sarah och gick på bio, vi såg Let me in, det är engelska verisionen av Låt den rätta komma in, den svenska verisionen är mycket bättre!
Ska strax gå och diska lite så tiden springer iväg :)


Peace and love




Sommarjobb!

Hejsan alla läsare sitter och söker sommarjobb, har sökt minst 20 stycken och har inte ens fått nått svar! Måste man ringa nu för tiden eller? Jag vill ha pengar hallå!?




Bästa dagen igår på egalia igen också! :) Idag kommer Sarah hem, ska dra till centralen typ nu :)
Peace and love