försöker att tänka på annat.


Finns ingenting som är bra just nu, men jag försöker att koppla bort det som får mig att må dåligt, även fast det är svårt, men men.
Som jag skrev förr, jag är två olika personer ena ser man glad, den andra ledsen. Ena sidan som jag visar andra sidan som jag döljer så mycket som det går.
Jag orkar inte leva bland mörker hela tiden.
Familjen finns ju till hands, men det är ganska svårt att kunna prata, det är det som jag har svårt för, jag kan bara skriva ned mina känslor, även ifall om jag skulle kunna prata skulle saken inte göra det bättre, för vissa kanske det lättnar, men inte för mig, inte ett dugg.
Jag vill liksom kunna leva mitt liv så gott som möjligt, men hur ska det gå när man mår så piss att man alltid tänker på döden och massa andra saker ?
Jag vill inte tänka på det, känner bara massor av smärta inombords hela tiden.
Jag orkar inte äta orkar inte göra nått, ligger bara i min säng. Det är det ända jag gjort idag. Jag har inte ens pratat med någon. Bara skickat sms och vart inne på msn och chattat med mikkis och sannis.

Jag vill gråta och få ut allt, men mina tårar vill inte komma.
Kanske inte ens kommer få bo hemma längre för att jag inte sköter skolan heller, även fast jag vill sköta den så går det inte när jag mår så pass dåligt att jag bara ligger i sängen och inte gör någonting alls.

Att allt ska vara så jävla svårt för.. >':

Tänkte lägga upp en bild som jag tog igår.


Peace and love.


tankar och känslor

Känner att jag inte orkar kämpa längre, varför ska jag kämpa när jag inte kommer någon vart med det över huvud taget? Jag var stark en gång i tiden, men nu är jag bara svag.

Tankar och känslor 2.

Allting känns bara så himla fel hela tiden, att må så dåligt att man inte ens orkar gå upp till skolan på morgonen och alltid gråta sig till sömns. Jag har bara legat i sängen hela dan idag, det tänker jag fortsätta att göra, tänker inte gå upp ingenting jag orkar inte att mitt liv ska vara såhär som det är, att må dåligt och allt sådant skit.
Verkligen inte okej, jag vill kunna må bra på riktigt istället för att fejka att jag mår bra. Finns bara några jättefå tillfällen som jag har vart riktigt glad för dagen.
Men nu är allt bara svart för mig. Jag önskar ingenting annat än att vara lycklig och glad.
Att vara deprimerad och ha panik ångest är som om världen skulle gå under. Nej men smärtan i bröstet och när man får så svårt att andas och tårarana bara rinner ned för kinden.
Jag har inte fått några tabletter heller för att mamma inte vill att jag ska ha deprisionstabletter.
Men det är kanske det jag skulle behöva just nu.

Sen att på morgonen så hör man hur min bror bankar på dörren när jag har världens huvudvärk och skriker att jag skulle ha gått till skolan gör det ännu värre. Jag har fortfarande ont i huvudet men jag orkar inte bry mig om någonting längre..
Jag vill bara kunna må bra ingenting annat.
Jag var lycklig ett tag med en viss person som lämnade mig utan att ens lämna ett spår..


Peace and love


Tankarna sprider sig i huvudet.

Jag vet inte vad jag ska tänka längre. Känner bara att jag inte räcker till någonting längre, utan att jag är ett speciellt offer som alla ska klandra ned på. Som om det står skrivet i pannnan på mig. Jag är trött på att folk alltid ska hålla på och utnyttja mig hela tiden. Jag kanske är svag men bara för att jag är svag så ska man fan inte trycka ned mig. Det verkar som om folk verkligen tycker det är kul att plåga andra, att se de lida.
Jag är trött på att folk ska hålla på med mig hela tiden, jag har också ett liv som jag vill leva till fullo, men det kan jag inte göra när jag mår dåligt. Det är inte så speciellt kul att må såhär dåligt hela tiden. Jag är som två personer, det vet jag men jag visar inte ena sidan eftersom det är den som är så svag, bara ett litet skämt ord kan såra mig. Jag har kämpat för att ta mig upp, men det är ingen idé att ens försöka längre, jag kommer bara trilla ned igen och igen.
Jag försöker att må bra, men det är inte så himla enkelt heller. Det är inte bara jag som försöker få så att jag mår bra, utan min mamma också, men det är inte så lätt direkt när man inte kan få någon hjälp direkt.
Att få panikångest och sedan att det leder till självskadebeteende är inte roligt, jag vill egentligen inte skada mig själv, men när jag väl mår så pass dåligt och kommer in i det mörka stadiet så blir det så automatiskt, när man väl är inne i självkadebeteende och har hållt på med det i flera år så är man delvis beroende så det är ganska svårt att sluta också, även om man väl försöker och vill, så hittar man inte viljan att sluta.
Jag känner bara just nu att allt är mörkt och kallt inom mig. Jag kan inte ens sova, känner mig helt ensam som om jag har demoner inom mig. Vilket jag vet att jag inte har.
Jag känner att min livssglädje bara sjunker ned på en låg nivå just nu.
Jag vill bara kunna vara en glad och lycklig tjej, det är min högsta önskan just nu. Men hur kommer det gå när jag väl mår så pass dåligt att jag alltid måste fejka mina leenden och mina tystsamma skratt som inte egentligen betyder någonting?

Jag vet inte hur jag kommer ha lusten att kämpa vidare snart, jag vill leva mitt liv, men inte såhär!


Peace and love



Tokio hotel konserten är en stor saknad!

Hejsan alla läsare, fick att tänka på Tokio Hotel konserten som vanligt, nej men alltså jag saknar den som helvette. Ursäkta mitt ordspråk men man måste ju vara ärlig, saknar alla som jag var med under konserten också! Det var så underbart, jag kommer ihåg att jag låg och sov, Jannika ringde mig vid halv sex, jag springer till tunnelbanan och ja allt sånt, sen när jag väl kommer dit känner jag hur kallt det är, stod egentligen för mig själv i ledet, men sedan så såg jag min kompis Sofie och frågade om jag kunde få stå med dom så det fick jag och då stod vi ju hela ledet i 13/14 timmar. Eller om det var 12. Men halva dagen var det i alla fall vi köade. Kallt som satan också. Minst -25 Snacka om att man frös ju.
Åh alltså snön påminner mig om konserten, speciellt när jag fryser om mina fötter. Gud jag kommer ihåg när jag satte mig på mina fötter sen när jag skulle ställa mig upp. Jag kände inte mina fötter på minst tio minuter!
Gud vad jag saknar konserten..
Här är också en bild på när vi satt och frös! :P


Det är absolut minnen!
Ett minne jag ALLTID kommer att bära med mig.

Åh! JAG VILL TILLBAKA OCH HA EN BÄTTRE KAMEERA!! :)


Vackra pojkar! :)


Peace and love!



Sommar minne & en video

Jaha, snart är alla bullar färdiga!
Tänkte lägga upp en video ifrån sommras! Haha alltså den dagen hade jag sjukt roligt. Speciellt när ja filmade och sånt!

Hahah! Juste skulle llägga upp en video på Martin också var det! Den kommer inom kort! :)

Peace and love
 

Söndag.

Hejsan alla läsare, vaknade inte för så länge sedan, kanske en timma sedan.
Har precis ätit lite frukost, och snart tänkte jag hoppa in i duschen.
Sen så blir det väl att hjälpa mamma med bullarna, så nu medans de gäser (stavning?) så bloggar jag!
Men måste duscha också, har hårfärg kvar i håret sen i torsdags!
Hade så tråkigt så jag gick och köpte hårfärg. Dock är jag fortfarande förkyld som irriterar mig ännu mer.
Menmen,
juste! Jag ska lägga in några bilder ifrån helgen! :)




Ja som jag sa, jag färgade ju håret förut :)
Jag är fortfarande ganska irriterad från igår också, även fast jag absolut inte vill tänka på det så kommer det upp i alla fall. Alla ord allting. GAH!


Nej nu tänker jag ta och duscha!

Peace and love


Jahapp..

Jag är fortfarande sur. Eller mer frustrerad, känner hur jag kokar av ilska just nu..
Men nu vet jag i alla fall vad jag tänker göra! Jag tänker inte lägga ned tid och energi på en idiot som inte ens vill lyssna eller bry sig om vad man säger. Han är inte värd det, han vet inte vad han går miste om. Men det är hans val, men seriöst, vem fan blir tillsammans med någon man precis gjort slut med och sedan dagen efter så frågar man på en annan. Desperat? Eller bara allmänt kall.
Nej nu orkar jag inte sitta och tänka på honom något mer, finns fler killar och tjejer i världen, så får väl ta och leta lite, kanske inte hittar, men man får väl vänta tills någon verkar intresserad.
Som alla säger killar är idioter, det är SANT. Det finns ju vissa anledningar till varför tjejer blir lesbiska nu för tiden, för att killarna alltid är otrogna och ja allt sånt där.
Det förvånar mig inte ett dugg!
Nej nu tänker jag ta och ladda ned lite filmer så jag kan kolla på någon film eller någonting.

För er som inte förstår, så är det så att det är slut mellan mig och chrilz. Dock hette han tydligen marcus..



Helg plus irriterad.

Hej alla läsare, är sjukt irriterad, orkar verkligen inte sitta och skriva varför just nu.
Men en sak jag är singel, och allt var bara ett jävla fiasko säger jag bara. Jag hatar honom. Att han ens kunde kalla mig att ja är  självisk,inkompetent, skiter i det mesta, tänker inte på ditt liv, är pessimist , tror du kan bli älskad vad du än säger , är mobbad utan att göra något åt det , är f12 ,
Vafan är det för jävla stil ?
Okej nu orkar jag helt enkelt inte tänka på det.
Var med Sarah, Cassi och Krille igår! Vi hade verkligen jätteroligt tillsammans igår!
Sarah och hennes skrattanfall och allt! Ja en fin fredag säger jag bara, just nu känns det som om klockan är tio eller nått eftersom vi var vakna hela natten, vi somnade en liten stund men sen så väckte KRILLE OSS FÖR HAN SNARKADE! fyfan så  högt han snarka!
Angelica har färgat håret svart också.
Jag är sur och hatar en person så jävla mycket just nu.
Är så jävla irriterad att jag behöver en boxningssäck att slå på tills jag är helt slut!
....
Nej nu tänker jag fixa lite på facebook!
Peace and love

Fanta och rose

Hejsan alla läsare, har inte vart i skolan idag eftersom jag är genomförkyld.
Fick nya vinterskor när mamma och pappak om hem! Dom är jättefina!
Jag har fått en låt på min hjärna!
Dock är kissie med i videon usch för det. Haha
Var på egalia igår och hade roligt med Sarah och Camilo!
Rebecca "rejpa" honom, haha sen så lekte Jenjen och Camilo med stearin.
Jag, Camilo och Sarah spelade uno också.
Senare gjrode jag och Sarah en egen tvål.
Rolig dag var det igår i alla fall!:)


Ett, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, ge mig fanta å rosé
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, alla brudar ner på knä




Peace and love.


Sorry

Hejsan alla läsare ,tyvärr har jag inte kunnat blogga någonting. Mamma har tagti min dator igen.!!
Men nu bloggar jag!
Det går bra i skolan också för den delen!
Just nu sitter jag och lyssnar på Black veil brides - Perfect Weapon
Har också var med min kontakt person, och vi lagade mat hemma hos henne! Det blev gott,
sedan så har mikkis sovit här från fredag till söndag!
Men jag ska gå in i mitt rum och plocka upp lite grejer så jag kan dammsuga och sånt.
Jag har haft en fin vecka om vi säger så.
Jag fryser som fan, så jag ska gå och fixa lite te att dricka.

Emochan är borta också! Vilket jag är sjukt glad över!
Nu hoppas man på att Emochan är borta nu och inte kommer tillbaka.
Den hemsidan har orsakat så mycket skit, jävligt mycket dkit d.v.s.

Nej nu tänker jag ta och fixa te och sedan dammsuga mitt rum!

Peace and love


är i skolan

Hejsan alla läsare! Sitter i skolan och har en liten rast.
Snart ska jag ha No Efter No:n ska jag ha idrott. Suck..
Juste EMOCHAN är borta!! :D
Angelica is happy for that mohaha.
Bara att hoppas på att det inte kommerr tillbaka!


Peace and love


Klassrummet

Hejsan alla läsare, sitter i klassrummet och bloggar igen! Slutar ungefär halv fyra eller nått.
Um inte så långt dit, senare så ska jag åka till egalia! :)
Då ska jag träffa Sarah.
Jag måste ha cigg också! Har bara en kvar jag dööööör!

Jag måste seriöst sluta röka!
Finns nytt folk i klassen
också trevlans!

Whatever.



Peace and love


Nygammalskola

Hejsan alla läsare! Sitter i min gamla skola, ifall om ni kommer ihåg så skrev jag att jag skulle börja i Grindtorpsskolan igen! Dock kommer jag inte ihåg om jag skrev det precis så. Men jag tror att jag ska ha gjort det!
...
Kollade på EMA igår! Vad jag hann se så vann inte Tokio Hotel något pris. Eller? Kanske var ute då när dom vann, vemvet?
Anyway det är svinkallt ute känns som om jag ska till nordpolen eller nått konstigt..
Jag hatar gamla tunnelbanor dom är så himla sega, ska alltid stanna mitt i en tunnel mitt i ingenstans! *Suck*

Peace and love



har nt blogga på 4 dagar >:

Hejsan alla läsare, ursäkta att jag inte har bloggat på fyra dagar.
Men det är så att mamma har tagit min dator igen, fick egentligen inte sova hos Sarah, men gjorde det i alla fall.
Just nu är Pierre och Therese här med Marcus! Han har blivigt så stor nu! Har inte träffat dom på misnt två månader tror jag det är.
Det var när dom eller när vi var hos dom! Då såg jag dom sist.
Men nu är dom här idag.
Men nu ska vi ta och käka. Är inte speciellt hungrig menmen ska äta lite mat i alla fall mamma blir bara irriterad när ja inte äter mat.
Whatever.

JAG HATAR EMOCHAN ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DEN ÄCKLIGA HEMSIDAN!



är hos Sarah

Hejsan alla läsare, sitter hemna hos Sarah och har roligt. Sov över här. Vi ska dra till stan strax, Sarah ska bara duscha och fixa dig i ordning.'
Dock så är mamma ganska så sur på mig för att jag egentligen inte fick sova här. Men men
..
Um, kunde typ inte sova haha fail.
Menmen whatever.

Aja bloggar typ om jag får min dator om mamma inte har tagit den eller nått.



Peace and love.


Human connect to human

Hejsan alla läsare, sitter och lyssnar på Tokio hotel på spotify, ska upp och duscha snart, sedan så tänkte jag åka till egalia eller nått.  Morsan dampar som vanligt. aja orkar inte bry mig om det just nu.
Chrilz svarar inte på sms eller när jag ringer så jag orkar inte ens försöka, han får höra av sig nu om han ska vara så..
Just nu lyssnar jag på Cry - Rihanna
Jag saknar Th konserten sjukt mycket..
Men nej nu tänker jag gå upp och fixa mig iordning! :)


Peace and love