trött som fan

Hejsan alla läsare, tyvärr har jag inte hunnit blogga så mycket. Men just nu sitter jag hos Mikkis, vi är sjukt trötta och shit. Aja vi somnade vid fyra typ. Mikkis kanninbur stinker kaninbajs o kiss. Jag lider här inne haha.
Um ja vad ska man skriva idag då?.
Jag är jätte jätte trött och så vidare. LOLOL.
Mikkis kan knappt prata för hon har piercat tungan, dessutom har hon blivigt förkyld så den kommer svullna ännu mer antagligen. xD
Peace and love

God jul!

Hejsan alla läsare! Gott nytt JUL som Sean banan säger haha!
Min jul har inte vart så jättebra men hyfat okej.
Fick 1000 kr som jag ska köpa en mobil för imorgon eller på söndag. Sedan fick jag 200kr presentkort på Hm, dåå kan jag köpa smink! ;) Sen fick jag en hårfön som man kan ha i sin väska, sjukt bra! Och sen fjortisörhängen av min bror kevin.... Fina presenter absolut, dock så är Thereses lillasyster sjukt jobbig! Hon irriterar mig sjukt mycket. Jag är trött på henne också.

Hon tjatar och tjatar om saker och sånt, sjuuuukt irriterande som fan! -.- VÄXUPP någon gång, hon e fan 12 och håller på som en 7 åring! Snacka om att man blir irriterad, speciellt när jag är trött också.
Men det har vart en bra dag i alla fall. :)
Även om jag började gråta imorse för att jag hade sett fram emot julen, men när päronen bråkade lite så blev det bara helt tvärt om.
Menmen, snart tänker jag gå och lägga mig för jag är sjukt trött!
God jul allesammans!

Peace and Love



Frågestund i bloggen!


Planer åt helvette

Hejsan alla läsare! Blev inte riktigt som jag hade planerat idag, skulle till Sarah idag, men mamma ville inte att jag skulle åka dit för hon tyckte det var försent och för kallt!. Jag som vill träffa Sarah!
Vi får nog ta och bestämma någon annan dag!

Är inne på facebook och sitter och hårdjobbar med min Cityville, haha vilket liv man har, alla är beroende av facebook nu för tiden, jag kommer ihåg min lärare för ett halvår sedan, "Vad är Facebook?" Hahah gud det var så roligt, ofta man INTE vet vad FACEBOOK är?!
...
Känner hur det doftar jansonsfrästelse ifrån köket, känns som om jag kommer börjar dreggla snart. Nejmen det är sjukt gott, jag har alltid saknat det!
...

Fan vad det ser ut i mitt rum nu alltså, jättestökigt! Orkar inte städa, jag fryser dessutom. Ventilfönstret är stängt helt men ändå så fryser jag! Mitt element är på fulltdrag. Angelica gillar inte denhär Sebiriska vintern! [Sebiriska kylan har kommit till Sverige]! *MEGASUCK*
Hellre regn än snö i alla fall!

Ska slå in mammas julklapp ifrån kevin, varken jag eller min bror kan slå in, det är mer mamma som kan, kul att kunna slå in då. Kommer fan bli som en säng som någon har hoppat i den eller typ vaknat och inte bäddat den.
Fint paketet kommer bli! ;)
Får väl göra mitt bästa då annars.



Peace and love


23 December

Hejsan alla läsare, har precis borstat tänderna. Idag har jag inte gjort så himlans mycket, följde med mamma till ica och handlade eftersom vi skulle baka knäck idag, vilket vi gjorde, började vid sju och blev klart vid ungefär tio. Tog ganska lång tid, senare idag så ska jag hem till Sarah och julbaka där också! Kul!
Med tanke på att klockan är kvart över ett så blir det ju senare!

Nu är det bara en dag kvar till Julafton, ja, vad ska jag göra på jul? Jag ska åka iväg med familjen till min bror Pierre, ni vet han som har underbaraste Marcus, (Min brorson) vi ska fira jul där med hans tjejs familj också, så vi blir 11 personer med Marcus dåra! Vi kommer säkert ha jättetrevligt och sånt! Dock vet man ingenting ännu fören man är där och så, men dit resan och hemresan kommer nog bli värst, en kall bil att sitta i är nog inte så jättekul precis!

Hoppas att ni alla får en trevig jul! :)

Nu tänker jag ta och kolla på MMM (Marry me mary) Det är den här koreanska draman med Jang geun suk!
Så nu vill jag kolla på det, så jag skriver nog mer senare idag. När jag har vaknat eller så.

Min design på bloggen kommer nog snart, efter nyår eller så skulle jag tro, min kusins photoshop kronglar och sånt, så det kan nog ta ett litet tag!



Peace and love



Sjuk!

Hejsan alla läsare, kunde tyvärr inte blogga igår, har fått vinterkräksjukan så låg bara i min säng hela dan igår!
Jätte jobbigt verkligen!
Skriver nog mer lite senare.
Ska försöka käka nått.
Peace and love

Julshopping :D

Hejsan alla läsare, kom hem precis ifrån Skärholmen. Har precis var och handlat julklappar för min månadspeng till familjen! Tänker dock inte skriva vad jag köpt ifall om någon av de skulle gå in på bloggen :P

...

Jag har sjukt söta grannar, två koreaner. Jag typ dör när jag ser dom. De glodde på mig på tuben för jag lyssnade på koreansk musik på min mp4.

Vad ska man göra senare idag då? Hm, ingen aning. Antingen umgås med familjen, eller så ska jag kolla på Beck!

Peace and love!



Bloggish

Hejsan alla läsare, kom hem för en liten stund sedan, har vart hos min bror idag med mamma och pappa. Innan så sov sarah här, var med henne från igår. Gick på hennes skolavslutning :)
Det var trevligt! ;)
Sedan så firade vi att vi har känt varandra i ett halv år så vi åkte in till stan och köpte Best friend halsband! Så nu har vi varsitt halsband med ett brutet hjärta på!
...
Marcus var sjuk stackars honom > :

Peace and love


Angelica sjunger i bloggen

Hejsan alla läsare, ska dra iväg och träffa Sarah snart. Så hinner inte blogga så jätte mycket. Så tänkte att ni skulle på två videos på när jag sjunger, dock är dom inte så jättebra men whatever det är morgon och rösten fungerar inte bäst på morgonen när man nästan är nyvaken som sagt..
Enjoy!






PEACE AND LOVE!



Koreansk musik.

Jag sitter och lyssnar på Koreans musik, sjukt underbart är det! Jeremy & Shin woo från You're beautiful har egna band!
Jeremy's band heter F.T Island & Shin woo's heter C.N Blue!
Jag älskar banden! Sjukt bra! :)

Ska strax hoppa in i duschen och duscha. Efter det så ska jag smsa Mikkis och kolla vad hon gör!

Ibland så förstår jag mig inte på vissa människor, men det finns väl ingenting att göra åt det, så det är bara att ignorera och gå vidare! :)

Här får ni en låt från you're beautiful :P



Peace and love





Frukost och Jb

Vad ska man göra senare då? Hm städa lite och sånt.
Jaha nu är det massor av Justin bieber fans på Oprah! ;)
Aigoo! Överdrivet med Jb fans, till och med morsor älskar honom och svimmar för honom? Som Johanpalm hysterin fast MYYCKET värre!

Nej nu tänker jag ta och äta!
Skriver lite senare

Peace and love


Chockladbollar och cassie ber mig.

Har precis gjort Chockladbollar eftersom jag satt och sa till mamma att jag inte hade någonting att göra, så hon kom på att jag kunde göra chockladbollar vilket jag gjorde, nu så är dom inne i kylskopet och blir kalla och hårda!
......

Cassie bad mig lägga upp videon när jag filmade när vi var på donken [Sarah, jag Cassie & Kristoffer]
Den dagen jag var med dom. Vilket som var jätteroligt!

Mamma gjorde te åt mig, och jag har inte hunnit dricka det för jag gjorde chockladbollar så nu har det kallnat! Inte gott med kallt te, om jag ställer in den i micron så blir den ändå kall efter några minuter så det är ingen idé att ställa in  den..

Någon som vill gå i ide med mig tills sommarn kommer eller åtminstonde tills det blivigt 10-15 Plusgrader ? :)

På torsdag har jag och Sarah känt varandra i ett halvår! Då tänkte jag skriva lite om det innan jag drar iväg med klassen till Heron City och blowlar sedan skulle vi äta.
Åh, jag som vill tillbringa den dagen med Sarah! Men det går inte för vi ska iväg med skolan! >:
SUUUUUUCK!
Får tillbringa dagen imorgon med Sarah då :D
Är ledig på fredag så kan vara med henne då också, ifall om inte vi ska åka iväg till min bror och marcus och de. OM de inte har vinterkräksjukan. Som Marcus sötnos har! Stackas Marcus!







Skriver nog mer imorgon, iom inte så skriver jag kanske inatt eller någonting! :)



Peace and love.





Sista egalia igår!

Hejsan alla läsare, sitter just nu och lyssnar på musik har inget annat för mig att göra. Dock kan jag ju städa men orkar inte, jag vill ha någonting att göra! Utan att vara på datorn d.v.s.
Var inte i skolan idag, orkade inte.
Igår så var jag på Egalia med Sarah och Camilo, vi hade ganska så roligt, på vägen hem så blev det lite känslor och gamla minnen som kom upp från oss alla, så vi försökte inte att tänka på det så jag kom på att Camilo skulle sätta på sig mitt lucialinne och gå fram och tillbaka på perongen! Det gjorde han också, vilket var jätteroligt, det var massor av folk som bara kollade, medans jag satt och skrattade ihjäl mig!
Jätte kul! Det var sista egalia för denna termin! Jag kommer sakna egalia tills 17 januari!

Idag är det också 41 dagar kvar tills jag blir sexton och 44 dagar kvar till Bring me the horizon konserten!
Kulkul! Yesyes!

Finns inget på teve att kolla på >:

Peace and love.


hej

Hejsan alla läsare, sitter i skolan just nu och bloggar! Har precis börjat kolla på "Maru stayd out all night long" Jang geun suk är med i den serien också, så blev tvungen att kolla på den!
Känner mig lite besatt eller nått, haha.
Um rasten är slut snart.
Jag mår illa och har ont i huvudet, känns som om ja ska spy närsom. Jobbig känsla!
peace and love

Videoinlägg och En dansande trumpet

Eftersom Sarah har tjatat på mig att jag ska lägga upp videon på när Martin kör trumpeten så kommer den upp! :)



Sarah, är du nöjd nu ? :) Dock är den sne, filmade på nått sätt, haha fail alltså.
Menmen nu är den uppe i alla fall




Peace and love


You're beautuful 2

God morgon alla läsare, sitter och kollar på näst sista avsnittet på Y.A.B. sitter och gråter igen, tredje gången gilt nu alltså, man dör snart säkert också på kuppen för man gråter. Nej men serien är underbar och Go mi nam är verkligen kär i oppa! Tycker synd om henne och allt! 
Jag somnade visst fem haha känner att jag är jättetrött, men Whatever!
Måste städa upp lite i mitt rum idag, sedan kanske Vendela kommer över!
Nej nu tänker jag kolla klart!
Skriver nog lite mer senare ifall om jag får någon tid över...

Peace And Love


You're beautiful

Hejsan alla läsare, har tyvärr inte hunnit blogga någonting alls på två dagar efter jag träffade Sarah, när hon var här så kollade vi på en serie som heter "You're beautiful" Det är en Koreansk serie (Drama & Kärlek) Jag har blivigt beroende på grund av Sarah, men men. Det är roligt att kolla på den speciellt när Jeremy (En av karaktärerna) håller på med att vara "sig själv".
Sitter och kollar på det just nu också, jag kan verkligen inte sluta kolla, sedan är låtarna underbara.
YOU'RE BEAUTUFUL   A.N.JELL

               ^                        ^                  ^                          ^
               |                          |                  |                           |
Hwang tae kyung         Go mi nam         Shin woo            Jeremy

Serien är helt underbar säger jag bara!
även låtarna som är med också




...............




Without Words



Without Words låten är verkligen underbar, dock vet jag vad låten handlar om eftersom i serien så står den engelska texten på låten när de sjunger vilket är bra! :)

Nej nu tänker jag kolla klart på Y.A.B.!
Hwang tae kyung (OPPA)

Om jag skriver oppa någon gång i serien menar jag Hwang tae kyung, dock heter han Jang guen suk på riktigt. Så ni vet om jag skulle nämna det fler gånger och sånt!

Nu måste ja fortsätta kolla.
Juste!

HÄR ÄR LÄNKEN  TILL YOU'RE BEAUTIFUL OM DU VILL KOLLA :PpPPp
http://www.dramacrazy.net/korean-drama/youre-beautiful-episode-1/


PEACE AND LOVE


Möta sarah

Hejsan alla läsare, sitter och väntar på att Sarah ska komma hit, ska strax gå mot tunnelbanan för att möta upp henne. Har ganska så tråkigt så jag bad henne att komma hit så att vi kunde göra någonting! :)
Så nu tänker jag gå och möta henne, bloggar nog lite mera senare!

Peace and love



Dålig uppdatering

Hejsan alla läsare, förlåt för en dålig uppdatering. Men jag har inte hunnit och blogga tydligen, eller så är det väl så att jag inte har haft någon lust helt enkelt.
Jag berättade om att jag skulle få en ny design på bloggen, det kommer komma snart, vet dock inte när, ska se till så att det blir färdigt snart!
Jag sa också att jag skulle lägga in bilderna och videos från konserten och delvis på martin när han dansar eller vad det nu var han gjorde, kan inte lägga in det precis just nu, har inga batterier hemma och mina batterier är slut! Suck. Eller kan se efter, brukar hitta ibland om jag har tur.
Jag har inte vart i skolan på snart två veckor, käns ganska trist och bara sitta hemma hela tiden, vill göra någonting, men vad vet jag inte.
Har i alla fall lite planer veckan ut som tur är! Imorgon funderar jag på att gå till skolan, vilket jag hoppas på att jag gör också!
Vad har jag gjort idag.
Kollat på teve, vart och sjungt med kören, kollat på anagina show två avsnitt. Och nu bloggar jag igen!

Peace and love


Blah blah blah .

Hejsan alla läsare, väntar på att mamma ska ropa på mig för jag ska hjälpa henne med maten! Har lite främmande, sedan så ska jag kanske dra till Cassie med Sarah! Hm, vad ska man skriva, mamma har gjort lussekatter idag, jättegott! Jag har städat mitt rum för en gångs skull!
- Mina hörlurar som är jättebra har gått sönder! Fick köpa nya för 50:- dom är sjukt dåliga, menmen ska inte vara så kräsen, men de är jättedåligt ljud, men bättre än ingen musik alls så det är bättre med dåliga än inga alls!
Funderar på om jag ska spela lite Guitar hero senare, har klarat easy och normal, hard kommer jag aldrig klara är inte van vid den orange knappen, men får väl träna mer, det är i alla fall kontrollen jag använder och inte gitarren! Haha lite fuskigt eller vadå?
Jay gick vidare till final! Men Minnah också, det skulle vart Olle också! Jag ringde och röstade, men det gick inte, hade precis laddat på mobilen en timme innan så säger en röst "Du har förlite pengar på ditt kontantkort för att koppla upp ditt samtal" Blev jätte irriterad, prövade ringa mikkis och det gick! Men inte IDOL! *Sur min*
Vad ska man skriva mer, Bamse sitter och glor på mig. (Min kissekatt)
Mamma lyssnar på Declan Galbraith som vanligt! :)

.......

 

Min favoritlåt just nu är

Sabaton - Ghost Division

Peace and love!

Bloggblogg. Och ännu mera depp.

Har inte bloggar på en vecka nu, har inte haft någon ork eller någonting, sitter just nu och väntar till mamma och pappa kommer hem från mötet på soc. Vilket som handlar om mig som vanligt.
Från dag till dag vet jag inte hur jag mår, att må så dåligt att inte ens orka dra sig upp till skolan. Ni som tror att jag inte försöka göra nått åt saken, vad fan vet ni om det? Jag försöker så gott jag kan men det är inte så jävla svår när man väl har nått så kallat "Bordeline"
Länken förklarar allting, jag orkar inte sittar här och skriva en massa grejer om bordeline, så ni kan lika gära gå in och läsa om det istället!
http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Borderline-personlighetsstorning/

Just nu känns det som om jag gräver min egen grav för tillfället...

Nej nu till nått possitivt.
I lördags så var jag på Sabaton vilket var sjukt kul! Frös som fan gjorde man, men wtf skit samma.
Hm skriver nog mer senare fryser just nu tänker lägga mig i ett bad.


Peace and love.