Vaknade precis

Hejsan alla läsare! Vaknade precis inte för så länge sedan, vaknade ungefär för en halvtimma sedan, som jag skrev igår så är jag sjuk, men min hals har blivigt värre likså min hosta. Gör asont när jag ska hosta,
just nu sitter jag och drogar TOKIO HOTEL, ja ni läste rätt! Som jag har sagt förut så ska jag bättra mig på att skriva om Tokio Hotel, har inte skrivigt så mycket om dom, men jag har aldrig kommit på vad jag ska skriva, men någonting får jag väl komma på.
Eller ska jag föra en Fanfic ? Och lägga upp kapitel och så vidare.
Då kommer den vara under katergorin på "Tokio Hotel" Där kommer dom att finnas i sånna fall, men dock så behöver jag minst 3-8 kommentarer om att jag ska göra det!  Så det är bara att kommentera :)



Peace and love!



Stalker, creapy shit

Känns som om jag har en stalker nu, creapy! Någon random person addade mig på msn för några mintuer sedan, han bara "hej"
Jag ba "Hej," Vem är du?
Han skriver nått om att han läst min blogg och att han gissade på att jag hade samma msn som mitt bloggnamn, vilket jag har! Hehe
Men creapy, han började fråga saker om snyggingen från min msn (Jonas heter han)
när jag skrev Alltså stalker :O som status så loggade han ut skrev typ ska sova nu nattinatti..
CREAPY AS HELL!
Men What ever, Kissie och Kenza och dom har nog massor av stalkers, får väl ta och vänja mig vid detta och så.
Tur att jag inte skrivigt mitt mobilnummer här i bloggen! Haha
Men nu tänker jag återgå till att läsa, orkade inte kolla på New moon idag.
Så jag läser en underbar novell istället!


Peace and Love! <3♥




Dear John, :D


Hejsan alla läsare! Har precis kollar på Dear John, så underbar film, bra hanlding och allt, för er som inte har sett den  borde se den! Jag gillar den ganska mycket, men jag gillar The last song bättre, dock är killen i filmen snygg ;) Grr alltså! Haha jag tycker många är snygga, men liksom om man tycker någon är snygg så tycker man, man kan liksom inte ändra på det direkt.

Men nu tänker jag kolla på new moon! har inte sett den på länge! Så nu tänker jag se den och njuta av att se Taylors kropp! :P








Inget för mig :(

Jag sitter inne på msn och har inte så mycket för mig att göra, så tänker blogga lite till nu! Har kollar på Simpsons precis :) Just nu så sitter jag och chattar med en snygg kille på msn, han  e verkligen snygg!:D
Men jag tänkte vara lite social mot honom nu! Haha! (: Men bloggar kanske lite senare sen!

Peace And Love!



Sjuk!

Hejsan alla läsare! Är hemma från skolan idag, har 39 graders feber och har sjukt ont i halsen, även genomförkyld, inte alls kul, det är liksom andra veckan i skolan också, så jag måste vara hemma. Och jag vill egentligen vara i skolan och allt nu eftersom jag har ju börjat i en ny skola, men det kan jag ju inte nu eftersom jag är sjuk och ligger i sängen med datorn i knät. Har ingenting att göra typ, får väl ligga och kolla på film eller någonting, är sjukt hungrig men har ingen ork att äta alls, tänker inte äta någonting på ett tag, åt så mycket i lördags känner jag.
Får denhär känslan att jag bara vill spy upp allt jag äter nu för tiden, vill inte ens äta.
Varför ? Det vet jag inte dock.. Kan det vara början till Bullemi? Eller någonting? Jag vill äta men kan inte.
Blöh! Men nu ska jag försöka och sova, jag fryser som fan fast jag har på mig mina kläder, två byxor och två tröjor, ändå så fryser jag.
Skumt. Anyway så ska jag försöka att städa mitt rum eller någonting idag ifall om jag orkar.
Juste! Jag ska lägga in bilderna sen från Nrj! Så inlägget om Nrj kommer nog senare när jag lagt in bilderna i datan, om jag har någon plats kvar vill säga, måste köpa en extra grej, extern hårdisk eller vad det nu heter som jag måste överföra massor i så musik, bilder och filmer får ligga i, då har jag mer plats!
Dock så kostar dom inte så särskilt mycket, ungefär mellan 200-600 kr!
Det som jag är mest sugen på nu är en Chai  latte! Det är så himla gott!
Har ni någon gång druckigt chai latte? Vad tycker du om det i sånna fall?

Peace and love people!



Grönan igår!

Hejsan alla läsare, är sjukt seg idag, vaknade typ vid fyra någonting, haha lyckat alltså?.
Igår så var jag på grönan, jag hade jättekul! Det som mest var roligt var att jag skulle åka INSANE, så sätter sig en kille breve som e jättegullig! Och när jag skriker som fan så hör jag hur han skrattar åt mig, så jävla pinsamt det var! Senare så skulle vi typ gå till spökhuset och en död kille kommer ut (Som spöke lr va det nu är) och ja bara "RAARRW!" Senare så ser jag hur Therese springer upp för trappan, jag bara "Varför springer du som om du sett ett spöke?" Sen så känner jag hur någon knackar på min axel, trodde det var Linda först (Thereses kusin) vänder mig om och ser han som jag skrek "RAARRW" till. Och självklart så var jag inte beredd på att han skulle stå där, så jag skriker så mycket att han fick ont i örat, och bara "Ta det lite lugnt va?" Sen jag bara "BU!" Hahah så jävla kul! Han va ungefär i 20 årsåldern eller någonting. ROLIGT!
Orkar inte skriva mer om allt på grönan, åkte ganska mycket!
Juste Lindas kille frågade om de kunde spela "Skaka rumpa" Med Sean banan på pop-expressen och det gjorde dom! HALLELUJA! HAHA
Nej men jag blev happyfejs.

Peace and Love People

Hinner inte skriva om Nrj In The Park.

Hejsan alla läsare! Jag kommer nog inte hinna att skriva om Nrj idag, eftersom jag ska till grönan idag med Therese (Min brors tjej) och hennes kusiner eller vad det nu var, vi kommer förmodligen ha jättekul idag! Jag ska tvinga in Therese i INSANE bara så hon vill eller inte! Haha, min bror vill inte ens åka den, den är faktiskt rolig och åka även om jag bara åkt den två gånger.
Nu måste jag ta och fixa mig i ordning eftersom jag ska åka snart och möta dom i slussen eller i stan! Så skriver mer senare ifall om jag hinner!
Peace And Love People

lite om nrj :D

Hejsan alla läsare, har inte hunnit skrivigt från igår eftersom jag var på Nrj! Det var faktist jätteroligt, har också fått min dator tillbaka (Äntligen)! Men nu måste jag typ lägga in alla bilder och allt från min kamera i denna dator också, min dator har vart ganska så seg idag så har inte kunnat bloggat tidigare än nu, fick defragmentera den och fixa massor av uppdateringar, så nu går det någorlunda fort.
Skriver nog imorgon om Nrj, eftersom mina batterier i kameran är slut så jag kan inte lägga in bilderna, sedan så har vi inga batterier hemma! Lite irriterande.
Tänkte ge svar till er "Tokio Hotel tjejerna"

Svar: Jag har slutat i Grindtorpskolan, och tänker aldrig börja där igen, tyvärr tjejer, men det jag inte gillade med skolan var att jag knappt fattade när lärarna förklarade saker och sedan så var mina lärare störda. Speciellt Maria.. Men jag saknar er faktist, det var roligt att sitta och snacka om Tokio Hotel, och om att det var någon av er som tyckte synd om George och Gustav för typ inga ville ha dom. Haha Finns folk som älskar dom också, jag känner vissa personer som gör det dock.. Men så om ni nu läser detta så vet ni nu att jag har slutat i Grindtorp, men någon dag så kommer jag nog och hälsar på, innan ni har höstlov eller någonting, eftersom det är en annan komun så har vi nog tidigare än er. :)
...

En kort uppfattning om nrj.
Träffade Anastasia & Sarah, vi drog till slussen för att ta båten till grönan kom dit ungefär 18.45
Det började, vi hoppade lite osv. :)
Mer imorn!
(Det som var bäst)
Rasmus Seebach
Taio Cruz
Kärlek! <3


 


Peace and Love Ppl!




Om skolan och en sorg,

Hejsan alla läsare, tyvärr har ja inte hunnit att skriva, har ju börjat i en ny skola, och jag tycker det är jätteroligt!
Jag lär mig mer och mer saker och får bra förklaringar och allt! Super, i min förra skola så fattade jag nada, men nu så förstår jag mer och jag är glad över att jag bytte skola, dock så saknar jag dom som gick där,
d.v.s.
 Stoffe(Sofia) Karla, Paula oh de gänget<3 Tokio Hotel tjejerna, dom som gick i sexan, det var alltid roligt att snacka om Tokio hotel med dom, sen när dom börja gråta så blev det roligare..


......


Igår försvann Lisa, du var en underbar katt, jag älskar dig fortfarande, att komma hem och se att du ligger avlivad i en låda, herregud, jag finner inga ord, mina tårar bara rinner ned från mina kinder, det känns så tomt utan dig. Vi hittade dig år 1999. Du försvann 24.08/2010.
Du var ungefär 13 år. Säkert två år när vi hittade dig, vi har haft dig i elva år.
R.i.p Lisa Svensson (Katt)





Funderar inför skolan imorn

Hejsan alla läsare! Sitter just nu och funderar hur första skoldagen imorgon kommer bli, börjar klockan tio och alla samlas i aulan, och göra upprop och så,  vill helst att det ska gå fort, eftersom jag ska träffa Jonas E imorgon, och jag har saknat honom sen i fredags, så att jag kommer träffa honom på måndag, dock så har vi inte bestämt någon tid imorgon, men jag kommer smsa honom imorgon när jag är i skolan eller någonting,
just nu sitter jag och lyssnar på Maddi Jane, en sjukt duktig 11/12 åring!


Nej nu ska jag faktist dra hem till en kompis! :)
Ha det så bra nu!



Peace and Love



Saknar 19 augusti,

Jag vill spola tillbaka tiden till den nittonde augusti, när jag var med dig, det var underbart.
Jag saknar det! Jag kan inte sluta tänka på dig, jag är kär, jävligt kär. Vill vara med dig precis hela tiden!
Du fick mig lycklig den dagen!



19 Augusti

Hejsan alla läsare! Har inte bloggat jag vet, men jag har haft det lite mycket runt omkring mig och så, dock så är det inget som är negativt om vi säger så, dagen för mig idag har verkligen vart en underbar dag!
Träffade en kille, ja va ska man säga, vi är bra komisar just nu! Han är verkligen superdupergullig! Dessutom så känner han min kusin med. Vilket sammanträffande va?
..
Träffade honom i stan, vi har pratat och haft kul, senare när klockan drog iväg till fyra så träffade jag min kontaktperson Stina som jag inte sett på minst två månader, vi tog en fika uppe på kulturhuset och pratade och så, hon tycker att jag är mycket mer possitivare och mer frammåt, att jag mer tänker som en vuxen eller något liknande, dock vilket jag nästan gör, jag tänker ju på vad jag vill plugga på i gymnasiet och att jag uttrycker mig mer i vuxen form. Enligt henne dåra, vilket kanske stämmer.
Efter jag var med Stina så träffade jag Jonas, som han heter! (Han som känner min kusin) Vi hade verkligen roligt tillsammans, sedan börja han typ nafsa mig i nacken, så jag har typ ett sugmärke som det nu ser ut som. Hahah gulligt!
Köpte lite saker idag, köpte blekningsmedel på PunktShop, som jag använt, men dock inte fungerade! Så just nu är jag ganska så sur, för den kostade 69:- imorgon ska jag gå dit och klaga och säga att den inte fungerade! Så just nu undrar jag ifall jag får nått nytt, eller pengarna tillbaka eller köpa nått som kostar 69 kronor, vem vet?

Träffade Nawie på vägen hem när jag hade gått av tunnelbanan också. Så jag pratade lite med henne, när hon såg mig. Hennes ansiktsuttryck såg så roligt ut eftersom hon kollade på min hals och bara "Har du skaffat en kille Angelica!?" Haha det var kul:)

Men nu funderar jag på att ta och sova!
 GODNATT FOLKET! <3


Peace and Love




Ska dra snart.

Hejsan alla läsare, jag ska börja klä på mig strax och sminka mig lite, sedan ska jag dra in till stan och träffa folk som var där igår och så. Ifall ni skulle se mig på stan så kan ni ju komma fram och säga hej eller nått, jag bitts inte jag lovar! Jag är jättesnäll!
Nej men nu så ska jag fixa mig för att jag ska dra till stan!
Vi hörs senare

Peace and Love




Måndag 16/08 7fb

Hej! Igår var jag på konsert! Det var jätte awezume! Deras första spelning, känner ju tre av dom, Pingu, Alex & Teddy, 7 feet Benethe (Satavning) Har både inspelningar och bilder från konserten, kommer nog lite bilder på det!
Dock så blev det lite krångel med deras förstärkare, vilket som var roligt efteråt för Ping & Alex gick runt och sa "Jävla förstärkare" hela tiden! Haha



Konserten var sjukt värd att se! :)


Peace and love!


Bilder från ung08!

Hejsan alla läsare! Jag kom på att jag har glömt och ladda upp bilderna från ung08 och så, så tänker ladda upp några bilder! Vissa är innan vi kom dit, men det är i alla fall bilder från samma dag så varför inte ? :)
Det kommer en video också!
Ni som var där har förmodligen sett oss där, inte helt säkert men kan ha hänt!
Obs! Lite random bilder som e lite roliga o.s.v.


En gullig Get som heter Lina!thomas, Andreas o hubbe
Josefine <3Jossan <3Andreas o Hubbe


Innan vi drog till kungsträdgården





........




I kungsan :D



Jag & Sara :)





Laddade upp fel video, men men, den andra kommer nog upp någon gång:)

Ehm, ja den dagen var jätterolig säger jag bara! Ett minne som jag lugnt kommer komma ihåg!
Som sagt, lite random bilder och så, men vi hade asroligt!

12/08.2010!


Peace and Love



Angelica diggar!

Hejsan alla läsare! Tänker skriva lite saker som jag diggar och inte diggar! Såå
Angelica Diggar!
Taio cruz
Yolanda Be cool & Dcup [We dont speak americano]
Svart läppstift!
Stromae (Dock så hatade jag han men whatever, ung 08's fel, xD)
HARDSTYLE
Asking alexandria
Britney Spears fantasy parfym <3


Angelica. Så inte okej!
Dryga fittor,
jobbiga sms (Onödiga som tex, Ok. Eller a. Onödigt sms!)
Mobilen som ringer mitt i natten på DOLT NUMMER!

Mika
Folk som går in i ens väska! [VERKLIGEN INTE OKEJ]
städa mitt rum.. haha
....

Ja här fick ni lite som jag gillar oh inte gillar, ska dra till stan snart, ska bara städa mitt rum snabbt, Sarah har kommit hem från kroatien också! Jag har saknat henne som f*n!
Solen tittar fram ser jag! Men dock så kommer det nog regna men whaterver.
Haha jag har visst blivigt besatt av att skriva "Whatever" Skriver det till och med i mina sms nu och (:>>>> =>>>)
Smart va? Nejmen jag gillar mina gulliga smajlisar på mobilen. Dock så måste jag köpa en ny mobil, men ah.
Har inte fått min dator fortfarande, så funderar på att jag ska lägga in bilderna från digitalkameran i stora datorn, men det får jag göra sen, orkar inte göra det just nu!
Men nu så ska jag dra skriver nog lite senare, om jag orkar eller hinner!

Peace and Love!






12 Augusti

Hejsan! Igår hade jag jätteroligt i stan! Var med massor av roligt folk som jag brukar vara med!
Bilder och sånt kommer sen och några videos, om de vill fungera sattsäga :P
Men nu tänker ja vara lite sociala med min kära familj, orkade inte åka in till stan idag.
Men anyway så har jag väl haft lite tråkigt idag. Men spela Guitar hero är superawezume när man har T-R-Å-K-I-G-T!
Nu ska ni få höra min överraskning, jag ska percsing mig!!
Jag har beställt kulor och percing-stavar (Labrett stavar) gillar inte rinagr direkt.
Men jag säger inte vad jag ska göra för nått, det får ni se sen!





Saknar!

Tycker det var länge sedan jag skrev någonting om Tokio hotel, så tänker skriva lite nu, även om det lite sent dock. Men inget kan stoppa mig när jag ska skriva i bloggen, eller om Tokio Hotel :>>>
 
Fan alltså! Jag saknar Tokio Hotel konserten som fan, vill bara tillbaka nu! Sitter och kollar på klipp från konserten i Stockholm 2010.03/04


Alltså gud, jag börjar gråta jag saknar det så otroligt mycket! Önska att man kunde spola tillbaka tiden!
Dock så har jag läst om att Tokio Hotel Eventuellt kommer ha en till turné detta år Humanoid City del 2, men det är nog i de länderna dom inte var i, försöker hålla miig uppdaterad om vad som händer, men det är lite svårt när jag är ute o.s.v.
Men det är nog inte bara jag som saknar konserten! Sitter och gråter av videon! World behind my wall, Zoom in to me det är mina favorit låt med dom för tillfället! Sjukt underbara!






Ursäkta.

Ursäkta för dålig bloggning, men det har vart lite mycket, har vart mycket ute och så, men jag ska försöka att bättra mig! Men just nu har jag inte så mycket att blogga om, blev inte att åka till stan, vaknade ungefär vid fyra. Jani, jag sover gansksa länge nu för tiden!!
Juste! Jag har kommit in i den andra skolan!
Wiho nu slipper jag kärringen Maria(min gamla äckliga lärare) Snälla jag är jag vet! ;)


Sara och LinaGet <3

Hejsan bloggen! Sitter hemma hos sara W med Lina, vi har jätte roligt träffade dom igår så sov över här, vi har haft jätte roligt, vi ska åka in till stan strax, så skriver mer sen när jag kommer hem!
pusspuss!


Peace and Love


Äntligen!

Hejsan alla läsare, förlåt för jag inte har bloggat på fem dagar, det är såhär att jag har inte haft min dator, eftersom mamma tog den förut, men nu har jag fått tillbaka den! Äntligen! Men just nu så måste jag fixa till i mitt rum och allt sånt. Om jag nu ska ha datan. Mamma: "Jag tog fram datorn på ett vilkor att du ska fixa ditt rum"
Haha! Men okej jag ska fixa det, jag har saknat och blogga som f*n Jag har vart i stan ungefär hela veckan, och Angelica är kär. Dock tänker jag inte skriva någonting om det eftersom jag inte vill. Men om ni har frågor så får nu jättegärna fråga såklart! 
I lördags var jag i stan när der regnade, ville gå på Sonisphere men blev inget, satt i stan med kompisar och bara satt och gjorde ingenting eftersom det regnade så otroligt mycket, senare så åkte jag hem till min bror och sov över där! Har saknat dom. Sen så träffade jag Marcus också min älskade brorson! Han är världens gulligaste barn!
Men han slår sin käre faster, vilket som är roligt, han gillar att slå mig haha, sjukt gullig är han!
Men nej nu måste jag fixa mitt rum så min mor inte blir sur.
Måste fixa en ny mobil också, min 3 kanpp fungerar inte! >:
Jag får damp, och jag smsar ju NÄSTAN hela tiden, så det blir svårt. Så den sextonde så blir de shopping och jag vet inte vad, den sextonde så kommer det en överaskning också. Jag ska göra en sak, men det tänker jag inte säga haha!

Psst!
Min kompis smugglade in mig en stund på Sonisphere för hennes mamma jobbar där, har dock inga bilder!



Men nu ska jag fixa lite i mitt rum, så jag skriver nog lite senare!
Puss på er!


Peace and Love


träffar barndomsvännen<3

hejsan alla läsare, ska på bio idag med min barndomsvän Catherine! Jag har  inte träffat henne på jättelänge!
Så jag har saknat henne! Idag ska vi gå på bio och se på Bröderna Karlsson!
HAHA jag går på bio jättemycket nu.
Dock så har mamma fortfarande min dator.Måste städa för att få den. Ska städa imorgon eller annars kan jag göra det nu, hm det kommer sökert aldrig bli gjort. Menmen..




Sorry.. Gah irriterad.

Hejsan alla läsare, tyvärr så har jag inte kunnat blogga eftersom mamma tog min dator för att jag inte städat mitt rum. Men jag har haft en rolig vecka! Även med allt regn och allt! ;)
Ehm, just nu funderar jag på att kolla lite på teve eftersom inget finns att göra, får inte åka någonstans på hela veckan för jag kom  hem kvart över fyra imorse..
Haha, vem har koll på tiden när man har roligt egentligen? Aja.
Hur har din helg vart? Bra/Dåligt?
Blir så jäva irriterad på papap ibland, så j*vla irriterande, han verkar knappt fatta vad jag har gått igenom och allt. Den som verkligen förstår är mamma, han förstår ingenting, han fanns inte ens där för mig, han reagerade inte ens, som om jag inte existerade..
Är det så jag ska känna om min pappa, att jag inte existerar i hans värld?
Ibland så önskar jag att jag hade en annan pappa. Eller ibland och ibland det gör jag förgämnan.
En bättre pappa än honom, hade vart perfekt.
Det ända som existerar i hans värld är pengar pengar pengar..
Blir jämt sur om vi handlar för nått. Så jävla snål som han är.
Jag har bara fått  350 kr av honom på ett halvår.
Jag får jämt min månadspeng av mamma, mamma är inte ens snål.
Bara för att pappa är så sjuk i huvudet så vill inga av min mors släkt komma hit, för dom vet hur han är mot oss.
Han gör skillnad på mig oh min bror. Stor skillnad! Seriöst vafan är det för jävla stil?
JAAG HATAR HONOM! :)


Peace and Love